Hjälp....

Underskatta aldrig en spindel. Nog för att dom kan springa fort och göra äckliga nät, men dom kan även klättra - upp i min säng! Så jääkla äckligt så det finns inte. Skulle ta en tshirt som låg på sängen och där, precis brevid, står(ligger?) en spindel. Jag fick i panik ropa på pappa som kom direkt och jag såg på hans ansiktsuttryck att han tänkte "vad är det för problem nu då.....". Så kom han in, och såg den äckliga (extremt äckliga) spindeln. Vad säger han då? Jo "men det var ju en sån där liten söt en". VART FAN ÄR DEN SÖT! Ja kan då lova att den inte hade vart söt om den hade hunnit krypa in i min tshirt eller under täcket...usch!! Allt jag vill säga är. Jag hatar spindlar.

Trevlig dag för övrigt, förutom den lilla spindel-incidenten. Har hunnit med skola, tandläkare, träffat Philip, träning och sett mitt första avsnitt av Gossip Girl! Det var ju sviiiiinbra, måste tvinga någon att ladda ner (eh...lagligt asså) dom första avsnitten som jag har missat. Philip låter som en lovande kandidat. Nu blir det lite skrivning, och ingen vet vad... moa-ha-ha. Kan ju icke skriva det här ännu eftersom jag inte vet om en viss person läser! Vi höres gott folk, massa pussar!

Kommentarer
Postat av: jessi

hihi aa jag vet :) En kompis till mig går där ;)
Själv bor jag utanför Borås så jag går på LBS i Borås, bästa skolan någonsin :)

2008-02-12 @ 21:29:02
URL: http://jessi91.blogg.se
Postat av: jessi

Tobias Hederstad heter han! han flyttade till Trollhättan förra sommaren så han har inte bott där så länge ;) nån du känner till?

2008-02-12 @ 21:35:31
URL: http://jessi91.blogg.se
Postat av: Helena

Konstigt, men jag är inte det minsta rädd för dem.Natti, natti!

2008-02-12 @ 21:57:41
URL: http://www.beverlyhills.blogg.se
Postat av: Evelina

spindlar är hemska :S usch!

2008-02-12 @ 22:01:51
URL: http://grrevelina.blogg.se
Postat av: Soffie

*ryser* än har jag ej sett några spindlar här som tur är de vintersover nog än som tur är.Jag brukar kasta telefonkatalogen på dem*smack* så får man skrapa bort dem*woo äckligt* det va därför vi hade en sån regning sommar enligt mina kids som är värsta djur/insektsvännerna!!!
Sov gott och hoppas du slipper fler äckelkryp!!!

2008-02-12 @ 22:15:24
URL: http://soffie69.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0