Gymnasieval...

Plugg plugg plugg. Det tar aldrig slut! Håller precis på att skriva in en av författarna på datorn eftersom jag skrev det i skolan för hand.. Snacka om datanörd.. Sitter bara och kollar på pappret och skriver av det utan att ens kolla på varken tangenterna eller på skärmen! Skills! Alla har vi våra -hidden talents-. Och snabbt går det.....
JAJA! Har hunnit med lite lite annat dock än plugg idag. Var ute på överby en sväng med mor min och handlade, även lite hårfärg mehehe. Så snart blir det färgning, måste bara skriva lite till... LITE säger jag, pft!
Nu har jag gjort gymnasievalet, jäkligt läskigt om jag får säga det själv. Första hands valet blev Växjö design&konstskola, andra Folkuniversitetet desgin&inredning i Växjö, tredje Folkuniversitetet design här i Trollhättan. Sen får vi se vad jag bestämmer mig för i slutändan, skrajj som jag är! Nu blir det fortsatt pluggning här för mig, egna tankar, så det blir inte så där himla svårt eller jobbigt! PUSS!


Segt

Jag har ju blivit redigt dålig på att uppdatera måste jag erkänna! Får väl försöka lite smått när jag har tid och orkar ändå. Idag har det varit skola, slutade halv två och det var myyyycket skönt. Imorses började jag klockan åtta för då var det handslaget (extra gympa), så det blev ett väldigt tråkigt hejdå. Jag älskar dig, har jag sagt det tillräckligt här i bloggen tro? hihi.. Taekwondo var det iallafall, och Maja sparkar hårt som en.... nånting... det gjorde ont i min mage kan jag lova. Nu blir det bara en massa plugg hela dagen lång, så får jag se om jag hinner träna ikväll ens! SKIT! Annars får det bli en lååångpromenad, måste hinna!! Yees guys, massa pussar!

Lite rosa

Kände mig nästan liten tvungen att lägga in nåt, för jag har ju vart så sjukt dålig det senaste nu! Såhär skulle det inte vara fel att se ut! Men istället går man klädd i mjukis och tjocktröja....
image138
Bastopp - H&M
Kjol - Saga Lova
Skor - Rupert Sanderson
Örhängen - Cocoo
Clutch - Chloé

TRÖTT!

Har precis varit och tränat och gooooooosh, jag är så trött att jag skulle kunna falla ihop vilken sekund som helst. Men kan man göra det? NEJ! För som vanligt är det en jävla massa plugg! Jag orkar inte! Inte någon som har lust att skriva om två författare till mig, jag kan ju göra det slutliga med att jämföra, helt okej. Inte det? Nehe, det trodde jag inte heller. Nej usch och fy..nu ska jag ta mig en knäckismackis och försöka läsa lite. Kommer somna så fort jag satt mig eller lagt mig i soffan / sängen ... godnatt!


Urban Outfitters

Precis hemma från träningen och jag hade faktiskt inte tänkt att tråka ut er med något högst ointressant så därför kommer två gooodbitar från Urban Outfitters istället!

image136image137
Ingen har väl missat att blommigt är hett nu i vår och sommar, den här var så himla söt! Vet dock inte säkert om det är blommor.... haha ;) Och kjolen är också väääldigt sådär fin. Mh-mh-mh.

Plugg

Idag blir det en hel del plugg för min del. Skriva om två författare och sen ett gammalt nationellt matteprov, sounds great huh? Men Philip kommer förhoppningsvis hit senare...så jag slipper detta! Ska snaaart, när jag skrivit om en författare, ge mig själv en liten belöning i form av en lång promenad! Känner dock att det kan ta sin lilla tid att få fram all nödvändig information om Karin Boye.... oh well. Nu blir det till att fortsätta iallafall, skriver maybe later, pussar!


Bracelet

Armband med leopardhuvuden från Kenneth Jay Lane.
image135

Such a looooser

Hejhej! Ursäkta det dåliga bloggandet, igen! Har haft annat för mig antagligen.. fy på mig. Då jag sov alldeles för länge i morses för att hinna träna fick det bli en långpromenad med mor min istället. Det var skönt och väldigt, väldigt kallt om öronen. Bara så ni antecknar det också. Förutom det har jag.. hm... tränat lite här hemma i form av olika pilates övningar och vanliga styrkeövningar som situps och så. Borde verkligen ha gjort hemstudiedags-läxor idag. Fan. Var ju inte hemma och gjorde dom igår för då var jag ju iväg. Får bli till att göra alltihopa imorron, inte så jätte roligt faktiskt. Men nu på kvällen iallafall har jag myyst i tvsoffan med ananas (mmh-mh-mmmmmh, love it!) och Harry Potter. HAHAHAHA! Jag har inte bokstavligt talat myst med Harry Potter.. men den gick ju på tv så jag och mamma kollade på den! :) Nu håller jag på att ladda ner något test-adobe illustrator program. Vet inte ens vad det är, det lät spännande så nu får jag helt enkelt se vad det har att erbjuda! Saknar min Philip to death... seriously. Men imorron kommer han hem och förhoppningsvis hit! Min älskling! Aja.. Ska kolla lite kläder nu, och så får ni se om det dyker upp något fint i bloggen! Massvis med pussar!

Through the days and nights

God morgon! Jag som hade tänkt å träna imorses, men när jag vaknade (nyss) insåg jag att jag hade sovit liiiite för länge... passet började halv elva, oflyt! Haha. Sitter och tänker på dig Malin!! Hon har sin första ensamma dag på McDonalds idag, det kommer gå bra! Nej nu ska jag se om jag kanske ska äta lite frukost eller nåt, puss!

Guess the webstore

Så himla söt klänning! Visst ser det ut som något från Odd Molly? Verkligen det stuket. Men gissa var den är ifrån? You'll never know......
image134
Okej den är från Ellos!

I'm too...

Om ni undrar över rubriken försökte jag komma på någon bra anledning till varför jag inte bloggat någonting idag (okej igår med tanke på tiden i skrivande stund). Är det för att jag har varit upptagen? Hm, lite fruktsallad har gjorts med min käraste mamma, sen blev det lite tvtittande och sedan hem till Malin för film och, jag tror ni gissar rätt, Sex and the city! Har alltså haft tid att skriva, men inte gjort det. Borde nog skriva lazy där uppe i rubriken. Men det kanske inte ger ett bra första intryck för er nya..... så det får stå som det gör! Har även hunnit slinga håret på my beloved Malin, veeery niiice. Nu kom jag precis hem, var så himla trött att jag rusade ut ur Malins hus! Okej, riktigt så illa var det inte. Men jag slumrade allt till där i Sex and the city-tittandet... sorgligt, jag vet. Nu blir det sovdags för mig, kanske ska ta mig en liten knäckemacka innan. Eller jag kanske har värsta ät-förbudet nu? Not gonna happen guys. Men imorron ska jag försöka blogga lite bättre! Egentligen idag...... nej nu får jag sluta! Massa pussar iallafall!

Jag är inte rak

Hejsan! Det gick väl sådär i Göteborg idag. Ansiktet var "intressant", hur man nu ska tolka det, haha. Men ja, det var fint och så men han tyckte jag hade "för kvinnliga former" för att vara med i deras agentur just nu. Vore det inte konstigt om jag inte hade det? Jag är tjej, ska jag då vara helt platt och rak? Oftast är det ju så modellerna ser ut men ändå, jag är väl bra som jag är. Det stärkte ju inte självförtroendet iallafall! Men jag ger inte upp, i never do. Ska höras av i Juni med dom igen, se om jag har fått bort lite runt stussen.. Så dom vill ju ha med mig och så men ja.. aja. Får se hur det blir med det. Om jag vill bli värsta bantnings-nissen eller nåt. Vet att det krävs att man är rätt smal och så i modellbranschen men geees, tycker dom om allt annat borde inte en sak vara avgörande. Men jag är dock med i agenturen ändå, ifall någon behöver en 15-16 åring så hör dom av sig. För han har ju liksom alla mina personuppgifter och allting. Lets see! Nu ska jag iväg pussar!

Asos as usual

Sjukt fin klänning. Åh riktigt fin var den faktiskt!
Från Asos såklart!
image133

Har haft tankarna på annat än imorron med hjälp av städning (inte särskilt underhållande dock..), lite träning och lite bus med pluttan. Snart kommer min sötnos hit också, kanske kan han lugna ner mig lite, hihi. Men vi har inte träffats sen i måndags så det ska bli myyyyys! Har fått lite plugg gjort också, ytterst lite iof. But still ;) Nej nu blir det lite film tror jag bestämt! Kanske skriver senare eller imorron innan jag åker. Om inte, wish me luck! Massa pussar!

PANIK!!!!!!

Jag har panik. Minst sagt. Sitter och funderar över imorron. Allt fel som kan hända. Det är hemskt det här, men samtidigt är det ju en jävla chans som man bara inte kan missa. Jag borde vara uppspelt och glad men just nu känns det inte alls roligt. Eller jo, det gör det väl, men den känslan som tar över mest är nervositeten. Kanske ser jag inte alls ut som på bilderna, jag är inte alls vad dom hade väntat sig. Ett nej innan dom ens tagit bilderna. Jag vill ju dit alltså, missförstå mig inte! Men det är ju så sjukt nervöst att jag tror jag dör snart! Ska försöka tänka på något annat nu..... DID NOT WORK! ÅÅååååååhhhhhh hoppas allt går bra! Att dom åtminstone ger mig en liten chans. Dom kan väl inte bara skicka iväg mig när jag kommit dit? Eller?! Den värsta tanken jag har är att dom ska säga "Du är för tjock". NEJ FYY! Nu ska jag verkligen göra något annat.


Ojojoj då!;)

Har fått både fler läsare och kommentarer, det gillar vi! Keep going guys! ;)

En härlig bild på mig och Siri-pluttan! :)
Sen förra våren typ

Mhm!

Söt (!!!!!!) chiffongklänning från Urban Outfitters
image131

I skolan!

Hejsan! Är i skolan och har precis haft musik, forskning iof... tråkigt. Men jag sitter iallafall här och har panik. Nästa fredag (tror jag? 1:a februari iaf..) ska gymnasievalet vara gjort. JAG VET INTE VAD JAG SKA VÄLJA! I Växjö finns det två skolor jag skulle kunna tänka mig, vad gör dom ända där borta? Blir så irriterad. Det borde ju finnas närmre alternativ menar jag...så jag slipper flytta! Vill helst gärna inte bo själv tror jag, blir ju så... ensamt? Haha! Men ja.. panik som sagt. Ingen aning om vad jag skulle vilja gå för nåt här i Trollhättan eller i närheten, har inte hittat något som intresserar mig, det har faktiskt inte syon heller. Så usch. Jaja... Efter rasten är det prov, ska försöka läsa lite nu, puss


Jävla förkylning!

God morgon! Det är ju sådär trevligt att vakna med illamående och ännu mer förkylning. Borde inte förkylningen gå över istället för att förvärras? Nu har jag fått ont i halsen också.... tack du där uppe. Sitter här med frukost och ska snart klä på mig och allt, sen blir det skola och prov. Yes. Skitkul. Senare ska jag och Malin på Body Balance, det har vi faktiskt bestämt nu Malin!! ;) Men nu måste jag göra iordning mig....trött. PUSS!

Urban Outfitters

Snygg kjol! Från Urban Outfitters
image130


Blev för övrigt ett s-core pass samt lite gym. Nu ska jag lägga mig och plugga massviiiiis, uscha! Blir bara mer och mer nervös inför fredag också, gaah. Jaja nu blir det plugg, vi höres imorrn puss!

Dåligt, Alexander

Det här är nog den sämsta låten jag har hört.
http://www.aftonbladet.se/webbtv/noje/musikvideor/article1684347.ab
Vem vill höra en låt där refrängen går "Jaaaa jag hatar dig, fan va jag hatar dig" ?! Det plus hans töntiga röst. Och vad gör egentligen de två tjejerna i bakgrunden? Inte för att tjejer brukar ha så stor mening i musikvideor, men det här. Sjukt kasst! Alexander Schöld från Fame Factory, om ni minns honom? USCH!

Asos!

Asos.com

image129
Kände att jag var tvungen att lägga in något liiiiite mer underhållande..

Today

Hejsan! Blev ju bara lite kort där i morses, var ju tvungen att klä på mig och gå till skolan, men nu är jag hemma! ;) Idag blir det träning hoppas jag!! Antingen s-core eller bodybalance, beroende på om Malin ska med eller inte. Så det blir allt kul vilket som! Är förkyld fortfarande...men ja, det går ändå. Nu måste jag börja plugga, har prov imorrn och det är väl sådär kul. Höres, puss!

Heath Ledger

Heath Ledger är död!! Läs mer om det på aftonbladet och veckorevyn! RIP.

Skjortklänning

Den här skjortklänningen med blomtryck var ju också sjukt söt!
Asos.com
image126

Klänning

Jättesöt klänning med rosett-tryck från Asos.com
image125

SJUKLING!

376372-105Hejsan! Mår inte bättre nu kan jag säga... (sjukligheten asså, haha). Känner mig inte jätte förkyld längre men mår illa och har ont i huvvet istället :'/ USCH! Så nu ska jag antingen lägga mig och vila en stund, eller läsa lite FRIDA eller plugga till provet på torsdag... hm, tough choice guys. Senare blir det såklart "I huvudet på Gynning", det var ju så sjukt roligt sist! Jag satt verkligen och skrattade högt där för mig själv, tills Ida kom och frågade va fan jag höll på med... haha ;) Ska väl försöka lägga in nåååågot roligt, no promises! PUSSAR!




Några har undrat vilka bilder jag skickade in till Avenue. Detta är en utav dom iallafall!

Avenuemodeller

Fick precis ett samtal från Avenuemodeller! Ska till Göteborg och provfotograferas på fredag! SHIIIIIIIIIIT! :D

Forever21

Snygga skor från Forever21. Har fått nåt för dragkedjor på skor... dom här
är fortfarande snyggast!;)
image122

Sjuk

God morgon! Som rubriken avslöjar har jag gått och blivit sjuk. Var ju det igår också iof, men ja, det var värre idag så jag stannade hemma. Hade en hur knepig dröm som helst!! Att jag, Ida, pappa och Siri hade flyttat till en annan värld där man inte kunde träffa dom här (in the normal world så att säga..). Men det gick att ringa, så jag ringde mamma och var jätteledsen, så försökte jag ringa Philip men han svarade inte. Då var jag säker på att han glömt mig efter de timmar jag varit borta. Vi försökte ringa en taxi men då kom det en jätte stor morot och sa att dom tyvärr inte åkte ända hit.... HAHA låter helt sjukt men jag var till och med ledsen när jag vaknade!!
Men nu ska jag se om jag kanske ska äta lite frukost eller något, ska försöka uppdatera lite mer under morgonen/dagen, pussar!

Forever21

Som vanligt hittas det mer underhållande saker än plugg att göra. Som alltid, kolla runt på olika sidor... som Forever21 där dessa godbitar fanns! Nu: plugg!(i will try)
image121


En liten outfit igen..

Tänk om man kunde se ut så här idag... men icke!;)
image119
Jacka - 3.1 Phillip Lim
Jeans - Topshop
Väska - Marc Jacobs
Skor - Miu Miu
Armband - Kyssjohanna

Thinking of you

Hallå! Precis (jag måste sluta säga så när det inte var det..) hemkommen från skolan. Jag som känner mig helt förkyld tänkte att "jaja men jag går till skolan och gör redovisningen sen går jag hem". Är det inte självklart att vi hade redovisningen sista lektionen? Men det var väl inget jobbigt så idag ändå.. Nu blir det däremot ingen rolig eftermiddag/kväll. PLUGG all day loooong, lyckos mig!:) Ska allt hinna uppdatera med lite roligare saker ändå, pussar!:)

Helgen är för kort

Hejsan!:) Nu har jag precis (okej, nästan en halvtimme sen?) följt Philip till bussen, så nu måste jag alltså ta tag i pluggandet. Låter inte sådär jätte lockande måste jag säga. Jobbigt med glosor i två språk till samma dag... oh well! Jag och Philip har iaf myst mest hela dagen, denna helgen har gått så himla snabbt! Precis som alla andra helger iof... men usch! Redan tillbaks till skolan imorrn, fastän det känns som helgen precis börjat! Det är nu man får lite ångest, saker man skulle få gjort i helgen som inte har blivit gjorda, tagit vara på tiden... Så börjar det om imorrn igen då.. måndag och man längtar till fredag, som vanligt! Nej nu får det bli matte, spanska och engelska plugg. So much fun, puuussaar!

Tävling hos Hannah

I Hannahs blogg kan man tävla om det här snygga armbandet från cocoo.se. Det skulle gärna få bli ett nytt tillskott i mitt smyckesskrin, eftersom att armband inte är något jag har särskilt många av (halsbands-nörd som jag är)!
Tävlar gör du här!

image98

Vanessa Hudgens

Vanessa Hudgens, snygg som alltid. Men kan man inte ens få tanka ifred? Gud va jobbigt att ha massa paparazzis efter sig 24/7! Skulle ju dock vara roligt att prova på....för en dag eller så!
image97
Bild från Veckorevyn.com

Kirsten Dunst for Miu Miu

Ingen har väl missat Kirsten Dunst's kampanj för Miu Miu? SNYGGT, Kirsten!
(sjukt snygg väska för övrigt)
image96

You make me smile

God morgon! Ja, jag har precis gått upp.... Philip ligger kvar och sover den lilla tönten;) Igår blev det iallafall National Treasure, den var lika bra som ettan, om inte bättre!! Efter bion gick vi hit och myste framför tvn, där jag så klart somnade...haha som alltid. Idag händer väl inget speciellt tror jag, måste nog få lite plugg gjort, tråkigt. Får se om det blir nån träning lite senare också, det hade varit sköönt. Men nu ska jag försöka väcka liv i den döda...haha;) Massa pussar!

Can't stop thinking about you

Kofta från Stella McCartney/Net-a-porter
image94

Trots storm blir det nog bio ikväll med Philip. National Treasure, blir nog mys isåfall! Men nu hör jag att Siri kommit hem så jag ska gå ut och busa lite med henne innan Philip kommer, pussar! :)

Mmmmh...

Kör på en sån här idag också då, det var ju såå kul!:)
image93
Jeans - Topshop
Tshirt - Ellos
Skor - Asos
Jacka - Bï La Lï
Väska - Asos
Klocka - Kyssjohanna

I have a pink personality

Tshirt med coolaste trycket!
Anna Larsson/Modemecka
image92

God morgon....?

God morgon! Satte mig här vid ett först, men internet har krånglat sen dess men nu verkar det ju fungera som det ska igen. Idag ska jag träffa min älskling, om han har blivit frisk det vill säga.. Saknar dig! Men jag har en känsla av att han inte kommer vakna än på ett tag, när jag inte är där och puttar på honom haha ;) Kvällen igår blev myys med Pyret! Vi grejjade lite mer dröm-outfits och kollade lite kläder, så det dyker nog upp något idag ska ni se ;) Nu ska jag äta frukost, hehe... PUSSAR!

Jill Stuart

Den här klänningen är ju så söt med den lilla rosen!:)
Jill Stuart/Net-a-porter
image91

DA JACKA

Här ser man juuu jackan som jag vann i FRIDA, från Didriksons :)
Nej, jag har faktiskt inte röda ögon egentligen..;) Ful bild för övrigt.
image90

On our way

Hejsan! :) Är som ni kanske förstod i inlägget nedan med Pyret. Vi ska snart iväg och köpa godis...eh, morötter.. ;) Sen blir det filmkväll! Lovade Siri att få följa med till affären också, så hon är glaaaad. Haha förut sa hon att hon aldrig skulle bli stor, när jag frågade varför så var hennes svar "För då har inte mamma någon att sova bredvid". Haha söt hon är! Men nu blir det hemköp, ha-ha, puuussar!

Dreaming.....

Jag och Pyret gjorde en liten dröm-outfit :) SNYGGT!

image88
Tröja - Topshop
Jeans - Topshop
Väska - Chloé
Skor - Asos
Örhängen - Asos
Armband - Kyssjohanna

Miu Miu

Miu Miu/Net-a-porter
image87

Supermodels

Bilderna blev så stora, klicka på dom istället.

Sjukt snygga Adriana Lima, drop dead gorgeous Tyra Banks och docksöta Miranda Kerr.
Hur kan man annat än att avundas dessa 3? Världens vackraste kvinnor, enligt mig (finns säkert en hel del som jag inte känner till, but still!)

You taste so sweet

Dåligt jag har uppdaterat idag! Får väl kompensera med några inlägg nu på kvällen :) Kom precis hem från träningen, blev lite gym också, härligt! Ja, jag har väl redan skrivit det mesta som hänt idag känner jag. Nu ska jag hoppa in i duschen, bokstavligt talat. Men först kommer ett till inlägg... get ready.

Gästoutfit?

Nu har jag precis bokat in mig på s-core 17,20 (= ingen återvändo), men det ska allt bli skoj. Sen får jag se om jag ska träffa Philip, han har ju tydligen gått och blivit sjuk, stackarn ;) Så är det ju sista dagen för mig att läsa häftet. Nej, jag har faktiskt inte gjort det än.. Började igår men jag somnade. Ja, det är sant. Jag låg i sängen och läste och sen vet jag inte vad som hände! Men helt plötsligt vaknar jag av att det lyser i rummet. Jag kollar på klockan, den var över två...haha, klantigt.
Hade förresten en himla konstig dröm i natt (som jag dock alltid har..)! Drömde att alla ifrån Attitydmodelltävlingen träffades där på FRIDA. Vet inte riktigt vad vi skulle göra där... men Camilla (reportern) hade iallafall ett papper där rösterna stod, som hon inte ville visa för oss! Men jag lyckades tjuvtitta på det och då stod det vinnarens namn = 71 röster. Sen stod det 2-3 (jag och Felicia) = 71 röster. KNÄPPT JU! Haha nu får vi väl ändå hoppas att det inte var så... men ja, det var lite kul. Himla långt inlägg blev det också, puss!:)

image83
Dagens gästoutfit..okej jag skojar! Min lilla plutteskrutta!(ja, det kan hända att jag
använder liiite udda namn på henne sometimes...) Hon är för söt!

Graham & Spencer

Snygg casual klänning från Graham & Spencer/Net-a-porter
image82


För övrigt är jag i skolan och det är seeeegt! Nu blir det spanska...skit kul

It's what you do to me

Hejhej!:) Nu har jag och Malin varit så duktiga såå, bör tilläggas att vi cyklade i regnet! Som vanligt märker Malin inte när någon är på väg emot henne där hon cyklar, så varje gång jag ser någon får jag glatt säga till henne "Malin, det kommer nån". HAHA! Vi har en sån där väldigt konstig humor...men vääääldigt rolig! Haha jag har fortfarande ont i magen! Kanske inte ska nämna vad det handlade om här...... eller tycker du det Malin? Ha-ha. Nu har jag en del att läsa ikväll kan jag tala om, usch usch. Så nu blir det dusch + plugg, puss på er!:)


You tell me that you need me

image81Nu ska jag packa träningsväskan, men innan det ville jag plåga er alla med en bild på mig, lite annat än en bild på en väska menar jag.. VARSEGODA!










En lista

Höger- eller vänsterhänt: Höger
Humör just nu: Lite.. jag vet inte... dum
Är det nåt du absolut inte äter: Jodå, det finns en hel del. Blodpudding, sill bl.a.
Kläder just nu: Svarta leggings, grå klänning, svart tröja, örhängen, armband
Sommarplaner: Vi får väl se om det blir till att jobba, har nog inget annat inplanerat såå :)
Fisk eller badkruka: FISK!
Saft eller alkohol: Dricker sällan saft
Hur många kuddar sover du med:  3
Favoritväder: SOL, SOL, SOL, SOL!
Spelar du nåt instrument: Inget som jag är bra på iallafall!
Morgon- eller nattmänniska: Natt..
Sparare eller slösare: Jag vet inte... okej, inte för att jag har några pengar sparade direkt men..
Vem är viktigast för dig: Dom som står mig nära
Bästa film: Hmm, tough one. Garanterat nån komedi!
Tror på liv på andra planeter: Hm...njae
Kommer du ihåg din första kärlek: Första riktiga ja, fortfarande tillsammans så annars vore det väl konstigt!
Älskar du henne/honom fortfarande: Oh yes I do
Tror du på mirakel: Ja, klart!
Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid: Yes
Ser du dig själv som tolerant mot andra: Ja...
Ser du på kärleken som ett misstag: Nejnejnejnej?
Hur många barn vill du ha när du blir stor: 2!
Stjärntecken? Oxen
Rädd för insekter? Ja, usch
Äckligaste insekten: Spindlar!! Mest för att dom brukar hålla till i mitt rum once in a while!!!!
Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja? Flyga!:)
Vad vill du jobba som? Oj det vet jag faktiskt inte
Chips, morötter eller godis? Godis
Pizza eller hamburgare? Hamburgare
Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig? Har piercing i naveln men något annat har jag inte tänkt mig!
Var nånstans? Har i öron och navel, vill inte ha nån tattoo
Stökigt eller välstädat? Välstädat, om jag slipper hålla det så...
Skulle du någonsin få för dig att hoppa bungy-jump? JA LÄTT!
Vilken hand håller du gaffeln i? Vänster
Hur många syskon har du? 2 riktiga
Är du rädd för blod? Njae, tycker väl inte om det direkt..
Saltar du på maten? Ja
Vilket gymnasieprogram går/gick du och varför? Har inte börjat än, och har ingen aning om vad jag ska välja! (=panik!)
Anser du att du är stark? Jag är stark, säg inget annat ;)
Brukar du sola? På sommaren och solarium ibland ja!
Röker du? Usch nej...
Använder du knark? Haha räknas mina astmamediciner som det.. nej jag skojar
Kaffe, te eller inget? Inget, vad tråkig jag är men båda är sjukt äckligt!

Marc Jacobs

Ja, jag hittade såklart något mer underhållande än att plugga...tror ni förstår vad. Net-a-porter!
Marc Jacobs/Net-a-porter
image79

Alexander McQueen

Sååå snygga! Kolla in klacken
Alexander McQueen/Net-a-porter
image78

Ååh-hå-hå-åh

Isn't it lovely? Från topshop
image77

Don't regret this life

Hemma från skolan nu, weeeii. Idag blir det till att plugga, mycket underhållande. Men ikväll ska jag träna iallafall, tror det blir s-core och lite gym :) Funderar faktiskt på att gå på Body Balance nån dag, ska vi testa det Malin? Vill gärna inte gå dit och skämma ut mig.. själv....haha! Ikväll ska jag träffa en sötnos, min sötnos till och med! Nu ska jag försöka börja med läxorna, känner att det kan ta sin tid att komma igång även fast jag säger sådär... jaja! Massa pussar :)


Too late..

Godmorgon! Idag har jag gått upp alldeles försent. Får se om jag hinner till skolan i tid ändå! Annars gör det väl inte så mycket, har ju typ ringsamtal första halvtimmen jämt. Men ja, kanske inte så smart att sätta sig och skriva ett inlägg långt som..jag vet inte vad, så därför ska jag klä på mig och sånt nu. Slutar halv två idag, skööööööönt!! Jaja pussar! :)

Okej, lägger in en klänning från asos. Bara för att jag gillar den.
Lite för "preppy" kanske? Näe. Med rätt grejjer till blir det snyggt!
image76

En dagens

Dagens humör: Uttråkad men glad annars!
Dagens borde: Läxor....fast inget måste kanske
Dagens frisyr: Utsläppt lite halvt plattat
Dagens klädsel: Lång tshirt, kofta, leggings, skärp i midjan, halsband, massa armband - kolla här
Dagens planer: What's left of the day? Lite plugg, lite träning och lite tv
Dagens materiella vill ha: Åh massa kläder från bl.a topshop och asos!
Dagens längtan: Långt bort från regnet! Sommar eller Brasilien!
Dagens beroende: Clementiner..
Dagens tråkigaste: Hm, kommer inte på något faktiskt
Dagens personer: Alla små söta sociala personer som underhåller mig
Dagens irritation: REGNET!!
Dagens låt: Upgrade U - Beyoncé

Bloggdesign

Nu råkar det vara så att jag vill ha en ny layout på bloggen.. nån som är bra på sånt eller? Ni ser ju själva vad jag lyckats åstadkomma (eh, right), så någon som vill göra nåt åt mig? Vore ju himla snällt! Annars frågar jag Malin vart hon fått tag i alla dessa vänliga människor! Ni finns väl därute?


SNYGG!

Från topshop
image75
Den skulle iallafall vara varmt välkommen hem till mig....

Ja ni!

Så här har jag gått klädd idag.
image74
(kändes ju inte såå jätte dumt att lägga in en sån bild ändå... haha)

Sweet miss blue!

Hejhej! :) Precis kommit hem från skolan, nästan iallafall. Har varit rätt okeeeej ändå! He-he.. Sen blir det träning tror jag minsann, om jag inte ska vara sådär jätte duktig och göra läxor..eeh. Men isf blir det nog träning där nere(källarn), har lite styrketräningsgrejjer där.. men ja, vi får se på det. Nu blir det till att läsa lite bloggar och så, pussar!
image73

Snygg väska från asos! Loooovin' it

Congratz!

Grattis pappa idag! (varför fyller alla år samtidigt?!)
Gick precis upp, och det första jag gör är att sätta mig här... det bådar inte gott. Är så hiiimla trött, vill verkligen bara ligga kvar i sängen och sova så länge jag vill! Utrota alla väckarklockor! Inkluderar iof mobiler... hm.
Nej jag får väl gå upp och göra i ordning mig...suck! Kunde vi inte ha en sovmorgon iallafall? Nån gång i veckan åtminstone?

Åh va söt den är! Varför är den inte i mitt ägande?! Hade fått mig på mycket bätte humör en dag som denna!
Från topshop
image72

Annars vill jag bara säga att jag ääälskar Malins blogg, she's the best!
Tack för att du gjorde det lite roligare att komma upp idag genom dina inlägg!:) Love you girl!

NU: Frukost, klä på mig, sminka mig, skolan. USCH, MEN PUSS!

Asos!

image71
Åååh.... skyhöga, snyyygga och alldeles, alldeles underbara! Från asos
Så om det finns någon mycket generös själ där ute (jag tvivlar...prove me wrong!) så är detta för en god saks skull.
Jag menar, älskar ni inte att se andra glada? Haha...snacka om dum. Men när vi ändå är i farten kan DU (i know you're out there!!!!) väl skicka med en biljett till New York samt ett betalt lägenhetskontrakt? Tack på förhand....

Mmmmmmmmm


Kan man inte få lite sommar iallafall.... åh.
Eller bli lite brun... eller ha en missfärgning i ögat,
eller vänta, det har jag ju redan! (Förstora)

You make me smile!

Åhhh va jag är hungrig! Varför har JAG av just alla blivit en sån.... utmärkt kock? Hmpf. Och mamma slutar inte förrän fem! (Okej, såg att det bara var en kvart kvar, but stiiiill!) Jag är inte heeelt handikappad ändå.. kan ju göra...makaroner? Steka färdigmat + kyckling. Okej det kanske bara handlar om lathet.....
Ska iallafall iväg till Sportlife vid 18 nån gång! Får se om jag kör lite uppvärmning på bandet innan s-core passet, annars blir det nog lite maskin-träning efteråt. Det ska bli sköööönt efter gårdagens...ehm....misslyckande? Haha :)
Nej nu ska jag nog försöka mig på att göra något ändå! Lycka till till mig och puss på er!


Natti!

Haha, ja, den är rätt gammal men jag hade faktiskt inte läst den innan! Avgasrör....hm...
http://www.aftonbladet.se/nojesliv/klick/article1469251.ab



Och med det säger jag godnatt (okej, ska inte sova riktigt än men snart!) PUSS!


Tävling

Bloggerskan Kenza och smyckesshopen Cocoo.se har just nu en tävling som jag deltar i & skulle vilja tipsa er om! Man kan vinna superfina bamboo-örhängen! De finns i 3 olika former (runda, hjärtan & trianglar) & i 3 olika storlekar (S, M & L) och kostar 125kr, 145 kr eller 165 kr. Gå in på Kenzas blogg & var med och tävla du också! Dessutom så får ni 20 % rabatt hos Cocoo med koden KENZA, gäller t.o.m. 24 januari.

Lyckat!

Hejsan! Kom precis hem från sportlife med Malin! Himla oflyt vi hade....haha. Vi trodde det stängde 21 och inte 20..... men lite träning hann vi med ändå! Idag har jag varit på överby med Pyret, hittade mig ett par jeans, en kofta, skor och ett armband, så jag är nöjd! Efter överbyet var jag och åt med mina kära föräldrar på Butlers, nachos... mhm!;)
Sitter här och tänker på min sötnos. Det var så himla tråkigt att behöva gå upp i morses, ville bara ligga kvar och mysa! Men så skulle jag ju faktiskt till överby så jag ska inte klaga... Imorron är det skola, vi har iallafall fotboll på gympan så det är ju något att se fram emot (det enda)... Oh well, vi får köra hårt på gymmet imorrn, ta igen oss lite från idag ;) PUSS!


En dagens kanske?

Dagens vill ha: En härlig komedi!!
Dagens klädsel: Grå mjukis, tshirt och svart tröja. Är ju bara hemma ju!;)
Dagens smink: Lite stolt kan jag säga - inget!
Dagens frisyr: Uppsatt i nån knut-liknande sak...haha
Dagens låt: Colbie Caillat - Bubbly
Dagens planer: Väcka mamma med frukost på sängen, dock ringde inte väckarklockan! Träffa mormor, äta tårta (mmmmm), mysa med Philip.
Dagens saknad: Pyret, see you tomorrow!
Dagens misslyckande: Ja, det var väl det med frukost på sängen...
Dagens drog: Vatten! (Såg nu att det finns både fanta och cola så snart är vattnet utbytt!)
Dagens köp: Ingentiiing
Dagens godis: Typ 3 vingummin... annars blir det popcorn ikväll! (Inte godis men...ja)
Dagens humör: Trött och in pain! Annars är jag väl glad :)


image69
Slänger in en bild på mig och Philip från... april kanske? :)
Bara för att han är så himla seeeeg! Och missar bussen!!!
Får alltså se början av filmen som börjar 20,00 själv... oh well!

SOMMAR!

image26
Åh vad jag vill åka tillbaks till Italien och värmen! (eller varsomhelst faktiskt, där det är vaaaarmt)

Left in the pieces that you broke me into

Grattis på min mamma idag! ;)
Igår kom Philip hit typ... på natten, haha. Så det var mys hela morgonen fram tills för en liten stund sen då han skulle hem och hämta träningsgrejjer och sånt så han kan sova här idag också :) Min sötnos! Så ikväll ska vi mysa med film! Har inte mycket mer att säga idag friends! Eller jo, jag har så jävla ont i ryggen, armarna och bröstet. Asså, riktigt ont. Då känner man att man har tränat iallafall... haha! Nej nu ska jag vara social mot min familj+mormor, pussar!:)


Somewhere in this darkness there's a light that i can't find

Hejsan! Har precis varit och tränat på Sportlife, alldeles själv! Det ni! Inte lika läskigt som jag trodde... ha-ha. Men det gick bra iallafall, körde på maskinerna idag. Annars förut var jag i stan med Pyret och kollade födelsedagspresenter till min mamma som fyller år imorrn! Kollade lite på Only också (presentkortet), men kan inte säga att jag hittade nånting. Men snart kommer det väl in lite nya vårkläder får jag hoppas på! Måste klaga lite känner jag. Bilddagboken. Tack. Tack för att jag nu blir tvungen att byta lösenord överallt. Och då menar jag verkligen överallt. På alla 672 sidor jag är medlem på (okej, överdrift), men åh! JOBBIGT! Så det är vad jag nu ska sysselsätta mig med, och äta middag. Pussaar!

Liten liten liten

I februari fyller Philip 18, i maj fyller Malin 18. Vart ska jag ta vägen? Känns plötsligt som att jag är hur liten som helst! Fyller 16 i april. Jag kommer bli alldeles ensam ju!! Förut har det ju inte känts som någon skillnad så, men nuuu. Nu får ni snart gå på krogen (lagligt, Malin). Jag står utanför och vinkar!


Lyckat!

image66
Blev ju bara massa suddigt, men ja, ni förstår väl ungefär hur den ser ut antar jag! ;)

Nya jackan!

Har precis varit och hämtat jackan som jag vann, and i like it!! Därför bjuder jag på en bild! (Och den var visst inte röd som jag trodde, hihi)


Okej, tydligen vill blogg.se inte alls att jag ska bjuda på nån bild. Jaja! Nu ska jag kolla på... jag äter mig till döds? Eller nåt sånt. Kanske kan lära mig ett och annat, haha. Får väl försöka lägga in en bild sen då! Pussar!


2-3...?

Hejsan! Kom precis hem från skolan...efter att sista lektionen ha kollat på världens tråkigaste film om August Strindberg, väldigt intressant, verkligen. Såklart skulle det avslutas med att jag fick cykla hem i motvind och spöregn, tack för det! Annars var det väl helt okej i skolan i guess! Hade fått ett mail nu när jag kom hem från FRIDA, och om någon undrar kom jag på plats 2-3. Det är sant. Dom valde att slå ihop dom så och bara urskilja vinnaren.... dåligt. "Grattis till 2-3 platsen Matilda" -Jo tack, det låter ju normalt! Senare blir det s-core, men innan det har jag läxa att göra tydligen. Första dagen. Tills imorron. Kan ju inte bli bättre! Jo det kan det, det är om August Strindberg!!! Suck... För att bespara er mitt oääändliga klagande säger jag nu puss och hej!

Sovdags

Ska upp typ 7,30 så nu är det dags att sooova. Blev förresten träning idag ändå, haha men det gick bra trots -sjukdomen-? ;D Fick bara sjukt ont i huvvet under passet, men men! Sååå alltså, skola imorron. Slutar halv två på onsdagar iallafall, så det var ju skönt å börja med det! Annars imorron blir det väl träning och sånt skoj. I brist på något intressant att skriva så säger jag nu godnatt!


Hm.

Jag kommer inte att finnas här för alltid, kan du inte bara förstå det? Det blir ju jobbigt för mig också, fattar du väl. Jag har verkligen försökt att glömma, eller nej inte glömma - förtränga. Så kommer det här upp. Nej, nu vet jag inte vad jag ska göra.


Lite personligt att skriva när jag inte vet vilka som läser... men kände att jag behövde skriva av mig lite.


Times Square can't shine as bright as you

Börjar faktiskt bli lite irriterad nu, haha. Har gått runt och sagt hela tiden "fan va surt å komma tvåa", å här står jag nu (okej, sitter) som tvåa eller trea! Lite störande är det ju faktiskt! Undra hur många röster det skiljdes.. uäh. Där fick jag för att jag inte röstade på mig själv som dom flesta tyckte jag skulle göra, haha. Då hade det ju iof känns jävligt dumt om man vann ju. Jaja. Funderar på när man får veta exakt vilken plats det var. Om FRIDA ska skicka ut nåt brev dom med? Det återstår att se... jag är trött, så puss


Didriksons Nova

image65Soon you will be mine! (Om en vecka stod det i brevet)
Mycket snyggare än den man skulle få egentligen ;)
Fick också ett presentkort från Only på 1000 spänn, och ska få ett på FACE Stockholm på 250 kr. He-he-he ;)

Förresten.... skulle aldrig sagt att jag var frisk... så kommer illamåendet igen.. Great!










2:a eller 3:a?

Fick brev från FRIDA idag. Inte vilken plats jag kommit på, utan vad jag vunnit. Och eftersom att 2an och 3an vinner samma har jag ingen aning :) Haha det var lite kul, man skulle vinna en jacka bl.a, så står det "Den jackan du skulle vunnit är tyvärr slut så du kommer istället få en nästan dubbelt så dyr jacka, hoppas att det är okej". Haha jodå det är okej ;) Ställde klockan på 11 för att jag tänkte att... ja vad tänkte jag egentligen? Att jag inte skulle sova så länge... haha. Men jag orkade inte gå upp så halv tolv kom Ida inspringades i mitt rum med brevet och det från FRIDA, så nu är jag uppe ändå! Sen blir det träning, can't wait! Har varit för längesen nu och jag är frisk (typ), puss!:)

Ett stoooort steg

Ja ni, nu har jag tagit ett stort steg ut i verkligheten (eeh?). Har skrivit mitt bloggnamn på msn, blev tvingad av min söta Malin men ja, nu är det gjort. Nu vet alltså 'alla' om min blogg, känns ju lite läskigt ändå! Får väl se om det gör någon skillnad i statistiken ;) Har ju annars bara gett den till.... ja, inte alls många. Oh well! Är fortfarande sjuk för er intresserade.. Nu ska jag faktiskt ta mig tiden att läsa lite FRIDA, längesen jag köpte något nummer men nu har jag ju den dära prenumerationen så! He-he, pussar!

Lite sommar, tack!

image64

Sjuk

Yes people, jag har gått och blivit sjuk. Gick och la mig igår för att jag mådde så illa, och sen vaknade jag i natt/morses, inte så kul. Känns som jag har feber också... Och på onsdag börjar skolan.. Kunde inte sjukligheten väntat tills då (he-he-he) så jag kunde fått njuta av mina två sista lovdagar! GAH! Vaknade inte förrän halv tre idag.. sen har jag bara legat i soffan under täcket och kollat på.... ja, vad har jag egentligen kollat på? Hmm. Fick FRIDA idag, som min snälla syster gav mig prenumeration på i julklapp. Har inte börjat läsa den dock, fastän jag inte har haft något för mig.. Känns alltför jobbigt att sitta och läsa faktiskt, konstigt. Nej nu ska jag lägga mig framför tvn igen... snart börjar väl 2 & ½ men? Hope so! PUSS


You make me smile, please stay for a while

Jag som har varit trött hela dagen... här sitter jag fortfarande. Och kommer förmodligen göra det ett tag till om jag känner mig själv rätt. Och på onsdag börjar skolan..... vill inte. Har varit ett så himla skönt och roligt lov, vill inte att det ska ta slut redan! Men vissa saker måste ju göras.. På torsdag ska jag prata med syon i skolan, tror jag. Hoppas att det kan göra mig lite mer säker på någon linje! Gjorde det inte sist dock... haha men denna gången vet jag lite mer själv också! :) Imorron blir det träning. Nu orkar vi igen, haha! Efter 2 dagars vila, we're back in the game!


Victorias Secret Fashion Show -07

Vart var Gisele Bündchen? Vad har jag missat?!
image63

Helgen!

Hejsan! :) Lördagen spenderades med my beloved Malin framför Sex and the city på eftermiddagen. Sedan på kvällen kom Julia och så var det utgång. Det blev först en fest, sen en annan, och sen tillbaks till den första igen. Haha :) Mycket trevligt! Kan ju tala om att jag och Malin inte var hemma förrän halv sju i morses! Så där gick vi genom stan i snön och frös i morses, uhh.. Men vi hade det trevligt ändå :) Nu ska jag få i mig någon mat var tanken, dagens första mål... duktigt Matilda. PUSSAR :)


Film igen ;)

Det blev lyckade pannkakor trots allt, haha! Låter nästan för bra för att vara mig...och ja, det är det också. Riktigt lyckat var det kanske inte... Frågade ju min kära storasyster Ida om receptet, och hon sa ägg+mjölk=mjöl. Till exempel 1 ägg + 1 dl mjölk = 2 dl mjöl. Så jag körde på det.... Sen var det fel. TACK IDA! Hahaha! Då skulle det va mjöl+ägg=mjölk... så fick stå å hälla i mer ägg och massa mjölk så att det blev ungefär 36758 pannkakor, yes.

Nog om det! Kvällen har spenderats hos S, med, ja jag tror ni gissar rätt, S. Haha :') Kör på din stajl lite Malin... or should i call you M? ;) Vi kollade iallafall på I am legend med Will Smith, den var bra. Kollar på film hela tiden ju låter det som i bloggen... oh well. Imorron blir det träning med käraste... M ;) Sen blir det till att hjälpa henne lite med bloggdesignen (det yynka lilla jag kan) och senare kanske jag ska träffa Pyret! Så det ska bli trevligt minsann, hihi. Nu ska jag ta något att äta, kanske en nattlig panpizza för nyttighetens skull... ha-ha. Pussar!


Pannkakor...?

God.... eftermiddag? Eller nåt. Var uppe och tränade S-core vid 12 och efter det gick vi lite och körde lite styrka. Duktiga vi är Malin ;) Nu har jag precis gjort iordning pannkakssmet.... nu är alltså den stora utmaningen att steka dom. Haha, undra hur det kommer gå! Har ju aldrig annars gått särskilt bra men... bättre lycka denna gången kanske ;) Jaja nu ska jag försöka mig på det iallafall, kan ju ta och berätta senare hur det gick! PUSS!


Siri :)

Jag & Siri dansade ju lite förut, här kommer lite bilder som mamma tog, bara för att Siri är så sööt ;)
image59

Torsdag..

Hejsan! Idag har jag varit på överby med min kära Pyret :) Hittade en jättefin klänning faktiskt! Går ju bara runt i det nu för tiden ju.... och mina mjukisar (hemma & hos Malin ;D). Men det är ju mycket mysigare och bekvämare än jeans ju! Annars var det några roliga timmar på överby, som alltid med bebe :) Ikväll har jag inte gjort någonting, eller jo, dansat. Haha! Siri ville så gärna att jag skulle vara med henne och dansa lite så då ställde jag upp på det ;) Snart börjar Girls of the Playboymansion! Det är faktiskt bra, om inte så är det väldigt roligt, säg inget annat ;) Imorron blir det S-core klockan 12:10, skööönt att få det gjort också! :) Efter det ska jag kanske träffa en kompis, vi får se :) Nu ska jag bege mig mot tvn (haha), puss!


Bara när jag blundar....

Lyssnar på Peter Lemarc....mhm! 'Blundar' är bäst :) Annars kom jag hem ifrån Göteborg typ nyss, efter bio med Ida och Elin. Vi såg American crime, den var as hemsk.. men sjukt bra! Satt där och var både arg och ledsen, det är ju en sann historia också... usch. Annars idag kom vi ju iväg till Sportlife till slut, haha! Imorrn ska jag träffa Pyret, vi ska till Överby och kolla lite, trevligt! Men nu ska jag borsta tänderna för imorron är det tidig träning (probably), puss!


Mika - Big girls

Feels like a big balloon
Har aldrig tänkt på texten, men ser ni vad kul den är! Jag känner mig som en stor ballong! HAHAH! Så kom hit nu Malin så drar vi och tränar ;)

God morgon!

Ja, lite sent för att säga god morgon kanske.. :) Har ringt Malin och verkligen försökt få henne att gå upp, men det enda jag fått i gensvar var "Jag är så trött", "Jag ringer när jag vaknar", "Jag måste sova", ja, ni ser poängen. Så här sitter jag och har gått upp(ställde till och med väckarklockan), och ska inte gå och träna än på ett tag (om jag känner Malin rätt). Jag som ville gå på S-core! Nu bokar du in dig på S-core passet på fredag Malin, deal? Så kanske jag förlåter dig för denna heeeemska morgon! ;) Jahapp då får det väl bli till att städa lite tills hon känner för att ringa ( ?! ).. Puss!

Årets första!

Årets första inlägg! (klockan är efter tolv så därför blev det ju visst inte förrän den 2:a januari... åh, dumma mig) Men ändå :) Idag har jag vaknat upp hos Linda, varit hemma en pyttteeeliten stund och sen har jag varit all day long hos Malin! Som har förgyllt min dag med sin ovärderliga närvaro! (hahahaha, only for you Malin! ;D) Vi har tillbringat tid framför tv - Sex and the city, och datorn - bloggar. FABULOUS! ;) Vi har även tagit oss en cykeltur ner till Oscarsbron för att hitta Malins (mammas) kuvertväska som hon tappade bort igår. Och vi hittade den.. Med en platt digitalkamera i, jag sörjer med dig Malin! Nyåret spenderades i Strömslund en stund (hihi vilket rim där ni) och sedan var det ner till Oscarsbron och fyrverkerierna! :) Där nere träffade man mycket folk kan jag lova, så en hel del nyårskramar! Efter fyrverkerierna var färdigt bar det av mot Hjärtum för att sedan ta Lindas lilla bil till Lilla Edet där vi träffade många roliga små berusade personer.... haha? Men det var ju trevligt!
Imorron blir det för övrigt Sportlife som har varit stängt 2 dagar nu, och i söndags var vi inte där. Hur ska detta gå Malin?! Det ska bli skönt iallafall! Nu: sova, godnatt!


RSS 2.0