Pluttan

God morgon. Jag sov lite för länge idag. Nu har jag bråttom.. great

Alltså

Alltså. Den här bilden blev ganska suddig när jag tog den ifrån min systers bilddagbok. Men, alltså, så kan det ju gå. Och, alltså, den är ju ganska pluttigt söt ändå. Det tycker jag iallafall. Alltså, alltså.

Skolan

Igår jobbade jag. Idag jobbar jag samma tid. Jag var himla duktig, om jag får säga det själv. Satt där alldeles ensam, i fem timmar. Minus en rast på femton minuter. Alltså. Nu kan jag en massa koder. Nu kan ni köpa nästan vad som helst av mig. He-he-he. Men det vart faktiskt himla roligt att sitta där och vara trevlig! Där passar jag in, när jag får vara glad. Det är ju inte alltid man får det, menar jag.
Är i skolan nu. Har bild, men jag glömde lägga över mitt arbete från min dator, så jag smet därifrån. Utan att bli upptäckt. Skills? Oh yes. Så här sitter jag, framför datorn. Det är bra det. Vet ni vad? Jag längtar så sjukt mycket till imorron. För då ska jag äntligen träffa Philip. En vecka sedan vi sågs, och då var det väl bara två timmar. Men nu hinner vi ses. Finally. Min älskling.
Förresten har jag glömt att säga en sak. IDAG KOMMER MALIN HEM! Woho! Men tror inte vi kommer hinna ses, jäkla skit också. Ring eller smsa när du ser detta Malin. Miss you! Men nu får jag dra mig, puss!


This is why

Egentligen måste jag laga mat nu. Men det kommer väl som vanligt resultera i en macka eller något. Jag sitter här alldeles för länge, med andra ord. Men jag måste ju bara visa mina fina små flätade armband. Karin gjorde dom till mig idag. Hon är typ världens sötaste och härligaste person.

Watches

Jag har bara en sak att säga: snyyyyyyyygga.

Rose Gold Chrono & Pink Fashionista - Tritoni

Eh, what?

YO! Jag är en riktig yo:are, alltså. Im such a cool person, u know. Och ibland är jag riktigt ironisk. Försök lista ut när jag är vad, vettja. (Ni som gissade på ironisk just precis nu, rätt!)
Alltså, märks det att jag är galet trött eller? Var helt död i skolan, och vi hade ju bara dans hela förmiddagen. Jag låg mest ner, utan energi, och... var död? Näst intill. Men jag lever lite grann nu, det måste jag ju göra. För jag ska nämligen jobba idag också, fast inte förrän klockan fem. Så nu har jag legat ute i solen en stund och läst igenom lite jobbpapper, duktig som jag är. Måste räkna timmarna jag jobbar nu också, så att inget blir fel med min löööön. Har ju inte en sån där "logga-in-apparat" ännu. Men det kommer. I know it.
Hoppas ni har en fin dag. Och förresten, varför kommer det sig alltid att det är mindre fint väder just när man har tid att ligga ute och sola? Inte för att det inte är fint idag, men det är ju trots allt liiiite moln. Men äsch, vad är det att klaga över? Det är ju så varmt och skönt ändå. Mmmmm. Puss!


Sommar och sol och en liten gullig Sticky

'Cause i fly

Har lite bråttom just nu. Men här får ni en bild där jag, bokstavligt talat, flyger ur bilden.

Plugg och jobb

Tjaa. Vill ni veta en sak? Nu ska jag sova. Eller egentligen ska jag ju inte det. För jag måste plugga spanskaglosor. Men jag är trött.. och jag har inte valt några än. Och dom är tills imorrn. It sucks. Träffade för övrigt spanskaläraren när jag jobbade förut, haha! Hon var, believe it or not, och handlade. För er som har missat att det är på Ica Maxi jag jobbar alltså, haha. Det gick förresten väldigt bra idag! Kan en massa koder! Banan, tomat, tomat kvist, naturgodis, äpple. You name it. Okej inte riktigt så bra att "you can name it", men ja.... haha.
Vi höres imorrn gott folk, då slutar vi skolan halv två och det är skönt. Då hinner jag ju sola lite. För jag tror inte att jag ska jobba imorrn, eftersom att Susanne inte var där idag. Men igår pratade hon om "måndag, tisdag, onsdag". Men vi bestämde ju aldrig nåt. Då kan jag ju inte gå dit? Kanske helt i onödan liksom. Hon var ju inte ens där idag så jag kunde ge min lapp till henne. Som jag för övrigt hade glömt, men skitsamma. Okej, jag ska sluta babbla på. Godnatt!


Min syster Ida och hennes dotter Siri. Dom är söta.

Morning

God morgon. Jobbet igår gick faktiskt bra! Fick stå med en tjej i kassan och titta lite och lära mig, sen fick jag också stå där. Och jag kunde minsann. Ganska bra iallafall. Det jobbiga är ju alla PLU-koder man "måste" kunna. Typ, lösvikt tomater, äpplen och sånt. Kan ju gå in och kolla det men det blir ju lite jobbigt. Så hon Sherin hjälpte mig att skriva ner några och sådär. Himla bra. Ska dit idag igen förresten, klockan fyra. Så vi hörs förmodligen inte förrän, kanske, ikväll. Kom ju hem efter klockan nio igår. Slutade väl lite innan dock. Men idag missar jag ju Gossip Girl. Det är inte coolt. Hoppas jag hinner se Desperate Housewives iallafall, hmm... Nörd. Men jag får cash! (he-he-he)
Nu bär det av till..... eh... köket kanske, för lite apelsin. Hoppas ni får en fin dag! Soolen skiner ju, och det är väl varmt också! Härligt! Förutom att jag nu har världens största blåmärke på benet, efter den där knäningen som jag sa igår. Suck. Not cool. Jaja, puss på er!

Jag och lilla vovven. Himla mkt bilder på mig själv. Ego.

She's in school

Får bli ett snabbt litet inlägg här. Håller egentligen på och dansar i skolan, men självklart lyckades jag få ett knä rätt i sidan av låret på fotbollen förut. Det gör lite ont, om jag får säga det själv. Dansen går framåt iallafall, den blir ball.
Och efter skolan, which is soooon, blir det snabbt som attan hem och käka. Jag ska börja jobba! Nu kommer alla era föräldrar (i Trollhättan) köpa mat av mig, haha! Så får jag nog mina apsnygga kläder också, groar. Men nu får jag väl vara med lite i dansen också, bjuder på en bild som jag laddade upp imorses. Ser lite kort ut kanske, men äsch. Blir ju för tuuuusan 184cm med dom där klackarna! En massa pussar, från mig till er.

I'm up!

Hostelihost. Nu har jag varit ute med Sticky på promenix, gud så hurtigt. Snart ska jag till skolan. Blir nog en massa dans idag skulle jag tro, och idrott på TFK (gräs). Det blir nog roligt, ska ni se. Efter skolan ska jag antingen cykla eller ta bussen ut till Överby. Har inte bestämt mig hur jag ska transportera mig själv ännu. Klockan fyra ska jag vara där, och så ska väl kassautbildningen starta. Hjälp. Men det går säkert himla bra. Får vi hoppas. ...ta inte ut något i förskott. Oh well. Vet inte när jag slutar där ute, men vi hörs probably när jag kommer hem. Om det inte är jättesent och jag är jättetrött, vill säga. Pussar på er!

Lilla skruttepluttan.

I wanna be safe

...and sometimes I wanna fly away to a better place

I'm bad..

Har ni haft en rolig dag, käraste ni? Själv har jag varit ute och lekt med Ida, och Siri fick ju vara med på ett litet hörn också. Vi har även hunnit ut till donken med morfar och käkat. En massa bilder har vi tagit. Jag säger bara; enjoy! Snart börjar Sanningens Ögonblick också, det får ju änna inte missas. Även fast jag tycker det är ett hemskt program, för dom som sitter där vill säga. Men men, dom får skylla sig själva. Och jag tycker iallafall att det är roligt. Usch, skadeglädje eller vad? Jag är en hemsk människa. Ifall jag har glömt att berätta det. Men ibland försöker jag se söt ut ändå.


Pluttinuttigt!

Idag har jag och Ida varit ute och lekt lite. Två bilder får ni här, jag känner mig så snäll.

Mina kära storasyster Ida, hennes lilla dotter Siri och så jag.


Och så vi två!

Take it slow

Idag, gott folk, händer det inte så mycket här. Har varit ute på promeniix med mamma, Siri, morfar och vovven. Roligare än så blir det inte. Får se om jag drar iväg och tränar sen, tråkigt att det inte öppnar förrän klockan tre. Då har man liksom hunnit tappa peppen.... haha. Tror iallafall jag ska ut på en promenad eller något. Kanske kanske att jag drar på spinning. För imorrn blir det ju ingen träning, förutom idrotten i skolan. För klockan fyra ska jag ju på kassautbildning på Maxi, det kanske jag inte har berättat? Det ska jag iallafall. Jag längtar efter mina pengar. Moa-ha-ha.
Ni får ha en trevlig dag, så hörs vi om en stund. En massa pussar på er!


Dom små sötnosarna fick en egen liten bänk igår

'Cause I fly

Varför lyckas jag alltid somna framför tvn? Hm. We will never know.. Ja, ja. Har alltså somnat framför tvn ikväll, när det var Eurovision. Det kanske förklarar allt? Jag tycker fortfarande att Charlotte Perelli ser läskig ut. Riktigt läskig. Och han som vann (för jag vaknade ju och såg det) var ju inge vidare bra. Vad är det för låtar han gör annars, som man hör på radion? Känner igen namnet.
Annars idag har jag varit på gymmet, sprang 2 km på 10 minuter. Kunde ju inte springa ute igår med skolan, så skulle ta det inomhus på bandet istället. Är den tiden bra? I have no idea. Vet bara att sträckan dom sprang i skolan var på 1,7 km, och Markus (min bror) sprang den på 9 minuter.  Sen blev det lite ben/rumpa och liite liite mage. Och så roddmaskinen, 2 x 500m. Roligt, roligt. Efter det cyklade jag ner till stan och köpte ett jättefint silverarmband till mamma. Ni har väl inte glömt morsdag?
Senare på eftermiddagen kom våran kära bror Johan hit med sin familj. Så det har varit hopp på studsmattan och bus. Och så blev det såklart grillning, och vi åt utomhus för första gången i år. När det blev lite kallt så gick vi in och kollade på Lejonkungen. Jag gillar egentligen inte den. Den är ju så ledsam tycker jag. Men den är bra ändå.
Nu ska jag nog gå och lägga mig eller nåt tror jag. Imorron kommer Philip hem från Såtenäs och hit förhoppningsvis. Min älskling. Hoppas det! Ni får ha det så himla himla bra, pussar på er!

Hon kan det här med att posera, Siri.

Yesterday's

Sådär såg jag ut igår, efter klädombytet.


Lagom flummigt, tycker jag

Gullegull

Emelie, jag och Karin igår!

Yesterday's

Sådär såg jag ut först, men sen ångrade jag mig (=för kallt)

Wake me up, please

God morgon. Min familj vet precis hur dom ska irritera mig. Och irritera mig är ju det bästa som finns. Vardagsrummet är på andra sidan väggen, och där sitter mina kära syskon och sjunger och gapar. Sen skickar dom in Siri på mitt rum, som tvunget måste hämta något. Alltså, egentligen är det väl inte sådär jättejobbigt. Men när man måste låsa upp dörren för att hon ska komma in, efter att hon stått å knackat å gapat där utanför...då är det inte så himla roligt när man samtidigt välter ner allt som kommer i ens väg. Let me sleep.
Men nu är jag väl hyffsat pigg ändå. Ska iväg och gymma om en stund. Eller innan tre iallafall, för då stänger det. Ska springa lite på bandet hade jag tänkt, för att se hur lång tid det tar. Sen blir det väl lite maskiner också, såklart. Men först blir det frukost! Pusselipusspuss på er! <3

Fick ett sånt gulligull-sms ifrån Malin imorses
Du är för bra du!

Nära&kära

God kväll på er gott folk. Nu är jag nästan precis hemkommen från Malin. Där jag för övrigt råkade somna sittandes till något, uppenbarligen, tråkigt program. Men vi var ju tvungna att hänga lite (Malin, u get it?) såhär innan hon lämnar mig för London imorrn! Men bara tills på torsdag. Men det är inte så bara egentligen. Hoppas du får så himla roligt baby, det kommer ni ha!:)
Innan jag gick över till Malin vid tolv var jag ju med Karin och Emelie. Dom är så himla söta. Vi började med att köpa marshmallows (stavning?) och lite dricka, för att sedan dra vidare mot Knorren. Där skulle det vara överraskningsfest för en tjej. Som jag kände mig lagom dum att jag inte kände. Men ja, iallafall. Där hade vi det väl mysigt, I guess, men inte lika mysigt som vi hade det när vi försvann därifrån! He-he-he. Vi satte oss på våra cyklar runt halv nio och cyklade in till stan och hemköp där det köptes Ben&Jerry's glass! Vi behövde ju skedar också, så vi köpte en glass på Max och fick tre skedar i den. Vi är smarta vi. Så vi satte oss på bryggan (fast trappan..) och käkade glass och hade det hur mysigt som helst. När vi kände att vi varit borta lite för länge, cyklade vi tillbaks till lilla knorren. På vägen hem sen träffade vi lite klasskooompisar, så som Marie, Thilda, Victoria och Malin. Stannade och pratade med dom en stund, innan jag hälsade på min kära syster på jobbet. Och sen bar det hemåt, hämtade min lilla micropop, och gick bort till Malin. What a great day! Nu blev detta himla långt, och jag ska sova. Men ja, ni kanske orkade läsa ändå. Puss på er!

Imorrn kommer det förresten en massa bilder,
så fort Karin skickat lite till mig!

Trötteer

Trött. Jag är trött. Väldigt trött. Am I making myself clear? Kunde knappt gå upp imorses, men gjorde det ändå. Heja mig, typ. Första lektionen i skolan blev det dans, andra hade vi springning och efter lunch var det dans igen. Och jag är så arg, har jag sagt det? Nej det glömde jag av i all trötthet. Jag är iallafall arg! På mig själv. På mina lungor. På min astma. Sprang uppvärmningen innan vi skulle springa det lite längre spåret, och självklart fick jag ont. Jag blir verkligen arg. Även fast det inte kan hjälpas. Inte med medicin eller någonting. Men jag har sån jäkla prestationsångest. Åååh, skitsam!
Nu ska jag snart in i duschen och göra mig iordning inför kvällens happenings. Vilket för övrigt blir något partaj med Karin och Emelie, så tror jag att Nathalie ska med hon också. Så det blir trevligt, såklart. Men förresten ska jag sova lite först. Jag är ju himla trött, om ni minns det? Massor med pussar på er, för att ni är så söta.


Ett troll

Fluffigt

God morgon. Vaknat upp med ont i halsen, va bra. Men måste vara med och springa ändå, bara måste det. Får knarka lite medicin så kanske det går över. Sen är det utegympa på intressevalet också, för första gången någonsin (!) har lärarna berättat det för oss. Bra framsteg, tycker jag.
Igår förresten träffade jag Malin en stund. Vi tog en långpromenad och sen gick vi hem till henne och kollade på Melodifestivalen en stund. Jag blir helt seriöst rädd för Charlotte Perelli. Hon ser så himla hemsk ut. Alldeles opererad. Men jaja. Är inget stort fan va melodifestivalen direkt, men det kan väl vara lite roligt ibland.
Nu blir det till att göra iordning sig. Längtar tills skoldagen är slut. För jag är slut. Väldigt trött, med andra ord. Aja, pööss!

Här har  vi ju bröderna fluff!

Today's

It has got a face

This is why

Yo på er! Min lilla älskling åkte precis (kind of) hem, så jag har lite smått tråkigt sådär. Annars idag har morfar kommit hit, han bor ju i Stockholm = en bit bort. Så han ska stanna här några dagar. Han pratade om att han skulle öppna en pizzeria i Thailand. Vi förstod inte så mycket. Varför? Ja ni. Han tycker inte om pizza och han vill inte baka nån pizza. Men han vill ha en pizzeria. Han är rolig, min morfar.
Nu ska jag göra något trän;igt. Vad vet jag inte. För jag känner inte för att gymma idag, och det är inga roliga pass. Så jag kanske drar ut på en springrunda, får se. Ska ju springa i skolan imorrn, oxh jag vill så gärna att det ska funka med astman. Det är ju lite varmare, så jag hoppas det går. Det är så irriterande. Men men. Ni får ha det så trevligt, mina sötingar, puss!


You aint cuz you're not

Låten vi dansar till har verkligen fastnat. Sjunger den hela tiden. This is why I'm hot. Galet. För övrigt hemma från Överby. Vi hade det mycket trevligt, som alltid, men lite halvt stressig med tanke på att det stänger sju. Men vi hittade lite grejor ändå. Blev en tubistopp och en tshirtgrej, och ett nagellack. Grejt. Och nu är jag hungrig, så detta blev himla kort. Men puss ändå!


Går runt i mina klackisar, ser inte helt störd ut iallafall.

The new blackie

Hejsan hoppsan. Idag känner jag mig som Magnus Uggla. Helt seriöst. Vi har tagit spexkort i skolan idag, och jag och Carro skulle vara bröderna fluff. Men när solglasögonen åkte av och hårfönen var bortlagd såg jag ut som Magnus Uggla. Har nämligen sprayat håret svart och typ, tuperat som en galning. Mitt hår känns helt seriöst som afro. Fick bara runt toffsen ett varv när jag skulle sätta upp det. Det ska bli så jäkla roligt att få ur alltihopa...... innan jag ska iväg till Överby! Haha, lyckat ju. Men äsch, nu ska jag hoppa in i duschen (i will jump all the way up there) och få ur mitt afro. Plus att jag är svart i hela ansiktet typ. Det är snyggt, jag lovar. För sen blir det att träffa Linda och åka till Överby. Som sagt. Ni får ha en himla fin dag, pusselipusspuss!

Min nya dirty-look.....

Färgglad

Idag var jag mönstrad.

Men bara halva dagen, sen åkte jag hem
och hämtade mjukis&tshirt - till dansen såklart!

Dans!

Tja på er allesammans. Dagen idag kan faktiskt beskrivas i ett enda ord: träning! Hela, hela dagen i skolan har vi tränat på våran dans, som vi ska ha på avslutningsshowen. Så från när vi började imorses klockan nio tills det att vi slutade klockan tre, har det bara varit dans, dans, dans! So much fun! Och faktiskt så stannade jag, Kajsa och Karin kvar och dansade (fast det blev en del snack också, såklart ;)) till halv fem. Då var det bara för mig att cykla iväg till Sportlife och BodyBalance:n. Skönt, skönt, skönt. Och trött var jag! Somnade på avslappningen, haha. Gulligt. Och nu måste jag pluggeliplugga spanska. Inte sådär jätteroligt, måste jag erkänna. Men vissa saker måste göras, right? Pusspåer!


Ibland ser jag störd ut också :)

I'm goooood

Hejsan. Svejsan. Dagen idag trodde jag endast skulle bestå utav spanskaplugg, men jag fick reda på att det inte är förrän tills på onsdag. Så då struntade jag i det. Bra gjort va? Istället cyklade (ja, cyklade!) jag och min käraste syster till Överby. Det var mycket trevligt, och jag fick med mig både leggings, jeans och en klänning hem. Det var lite jobbigt, för det var så sjukt mycket kryp längs den där grusvägen vid vattnet. Men jag åt inte en enda. I promise. Munnen stängd, that's what it's all about! Och nu ska jag ta mig en liten knäckemacka och sen krypa ner i sängen och göra lite spanska. För lite måste jag väl ändå göra. Pusspåer!


- En kamera?

She's red

Jag har röda ögon, har jag berättat det?

Today's

Longfinger-Matilda

Carrie&Big

Så här skulle alltså Carrie och MrBig's smekmånad sett ut...
bilder ifrån det senaste Voguenumret!

Hur snygga som heeeelst ju

It's about time

God morgon på er. Igår blev det kasst med uppdatering, eller, faktiskt ingen uppdatering alls. My bad. Började iallafall med att i lördags kväll(oj vad jag inte har skrivit...) kom min lilla älskling hit. Som jag har saknat honom! Vi hade det lite mys framför en film, som för övrigt var lite halvkass, och sådär. Innan han kom hit var det mys med min kära syster och min kära mamma. Mycket mys här. Sen igår var han tvungen att gå upp klockan 06.00 för att jobba, mycket trevligt. Jag låg kvar och sov, såklart. Senare på dagen kom Johan och hans familj hit. Jag, Ida och dom små tjejerna gick iväg och köpte glass. När vi kom hem skulle vi iväg till Vänersborg och Italia och käka. Bra tajming, tyckte jag. Men det fick bli kycklingwraps, och det är ju gott, så det gjorde inte så mycket. Och sen när vi kom hem hade älskling slutat och kommit hit, så då fick vi mysa lite till.
Sådär, det vart ju inte överdrivet mycket att skriva. Nu måste jag nog klä på mig och sådär för att dra till skolan. Kan nog inte vara med gympan idag - jogg ute. Det är både kallt, och jag är förkyld. Känner änna att jag vill bli helt frisk den här gången, för annars blir det ju rätt kasst. Jaja. Pusspåer!


Elsa&Tova, med min systers bilddagboknamn i huvudena.

Yesterday's

Mitt hår ser alltid så orange/gult/grönt ut med blixt..

En massa

God morgon (eller nåt)! Har dock varit vaken sen halv elva, men legat framför tvn tills typ för en halvtimme sen, hö-hö. Middagen igår blev väldigt trevlig och lyckad tycker jag :) Med god god god mat och efterrätt, och drinkar! Rosa pantern var jättegod! Mycket creds till er Malin ;) Sen var det väl lite presentöppning och sådär, trevligt trevligt. Och idag har jag fått lite ont i halsen. Men det går väl över? Skit samma. Tack för kvällen tjejer (..och killar ;))!
Idag kommer förmodligen bror Johan med familj hit, det blir nog mys. Dom är ju så söta, dom små tjejerna. Dom är precis hemkomna från Cypern, så man lär väl se ut som en riktig liten blekiis intill dom. Synd att Siri inte är här den här helgen, men dom lär ju träffas snart igen ändå :)
Men nu får jag klä på mig och lite sådär, pusselipuss!


Malins rosa fina paket, haha

Jag håller käften

Kasst med update idag, men äsch, jag är ju sjuk fortfarande. Och när man mår kasst, så blir det bara massa klago-inlägg, och det är ju aldrig roligt. Så jag har med andra ord levt efter "Har du inget vettigt att säga - håll käften" igår (lite halvt) och idag.
Är väl nästan nästan frisk nu. Det är bara mitt huvud som inte riktigt vill hänga med. Jag tror jag aldrig har haft så ont som jag får varje (!) gång jag ställer mig upp/rör mig. Och detta kommer från en med migrän. Men jag fortsätter knarka alvedon och då blir det ju lite, lite bättre.
Idag har jag dock varit med mamms och Ida på Överby i cirkus en kvart, haha. Mamma skulle ha nåt på Maxi, Ida i leksaksaffären och jag vart ju tvungen att köpa Malins present! Alltså tvungen att följa med ut, men det gick. Iallafall nästan. Hennes finfina paket som jag har slagit in så fint så fint (haha), kan ni få se imorgon. Men bara om ni är riktigt söta.
Nu ska jag göra iordning mig lite och sen dra iväg på födelsedagsmiddag hos min käraste Malin! Grattis på 18årsdagen!! Skönt att hon bara bor några hus bort, ifall jag insjuknar (dör) under kvällen, menar jag. Ni får ha det så trevligt folk, pusspuss!


Today's

Ja, vad ska man kalla mig idag?

Great

Den här dagen började inge vidare. Vaknade en massa gånger under natten, kollade på klockan, somnade om. Mamma kom in och väckte mig klockan sju som vi hade bestämt, duktiga jag somnar om och vaknar fem över halv åtta. Fick springa upp till duschen och göra iordning mig himla snabbt. Knarkade alvedon mot min feber. Hann inte äta frukost, men fick snällt cykla iväg till Folkuniversitetet där jag skulle vara kvart över åtta. Var där just precis i tid. Gick runt och letade lite, och kom upp till femte våningen dit jag skulle. En lärare frågade om jag letade efter någon, och jag sa "Eh, ja, Johan!". Hon kollade lite undrande på mig och sa att jag måste mena Daniel. Jaha, så kanske han hette. Hur som helst, hon sa att jag kunde sätta mig i en soffa så skulle han komma snart. Och där satt jag. Och satt lite till. Och lite till. Och till slut var klockan tjugo i nio och jag började bli irriterad eftersom att jag hade hunnit äta frukost om det nu skulle vara så här segt. Då kom det ut några andra lärare som pratade med mig och så fick dom ringa Daniel och då hade han skrivit in fel dag i sin kalender så han var hemma. Great. Fick en liten rundvisning i väntan på honom, sedan när han kom fick jag prata med honom och en elev. Sen med engelskaläraren, som alltså har engelska som modersmål, och sen med lite SP1:are. Det vart ju trevligt, trots min täppta näsa, feber och icke-fungerande hals. Sen cyklade jag hem. Home sweet home.
Det är så jobbigt när man inte har ätit något, och man börjar må illa. Då kan man ju inte äta något. Hello I-landsproblem. Jaja. Nu ska jag ta mig ett par alvedoniiisar och lägga mig framför tvn. Kanske plugga lite, men mår ju helt kasst, rent ut sagt. Puss så länge!


Jag ser både ofräsch, trött och ledsen ut. Tre flugor i en smäll, skulle man kunna säga.
Och förresten vet jag inte varför mina läppar ser alldeles vita ut. Eh, snyggt..

Happy face

Ja ni, har ju inte skrivit sådär himla mycket idag. Men jag är ju sjuk. Mitt huvud sprängs varje gång jag rör mig minsta lilla och febern är kvar. Och vet ni vad? Imorrn ska jag ju till Folkuniversitetet och vara med på deras lektioner + att det är sista dagen att söka gymnasie. Och jag är sjuk. Hur jävla great är det inte? Måste ju verkligen dit också. Jäkla skit. Skulle ju inte förvåna mig det minsta om jag fortfarande är sjuk på fredag då min bästaste Malin ska ha födelsedagsmiddag. Jaja, jag ska tänka positivt.
Förresten tror jag min dator inte vill vara med mig längre. Den är huur varm som helst (man blir typ svettig av att vara vid den!) och förut hade den stängts av sig. Plus att den har varit grymt seg ett par dagar nu. Hello kvalité, den är ju bara ett år gammal.
Nej nu ska jag göra något vettigt av det som återstår av denna underbara dag. Och ja, med vettigt menar jag lägga mig framför tvn. Pusselipuss på er!

What?

Gick in på avenuemodeller.se för att se om bildern på de andra från katalogprojektet hade kommit upp. Och vem ser jag på hemsidan, om inte mig själv? Det trodde jag inte! Då är man väl officiellt modell nu då.... haha.
Längst upp till höger ser ni mig! (Stavar dock inte med H ;))


Sjuk

Suck. Igår var det inne en massa folk på min blogg, men helt plötsligt började "räknaren" (statistiken, u know) om på noll! Irriterande som fan. Så nu står det att det bara var 7 st, fastän det var betydligt fler tidigare under kvällen. Suck suck suck.
God morgon på er förresten.

I brist på nåt bättre, typ

Today's

Flowerpower, eller nåt

Arg, jovisst

Jag kan verkligen inte fatta vilket jäkla oflyt jag har. Kommer hem, får huvudvärk, tar en apelsin och sätter mig vid datorn. Ont i nacken fick jag i skolan, öm i ryggen har jag blivit. Tar tempen och självklart visar den på feber. Vad fan är det här? Seriöst! Jag blir så jäkla arg! Jag menar, hur längesen var det jag var sjuk nu? Två veckor? Och innan det? Magsjuk två veckor innan? Jag blir galen!
Okej. Ska lugna ner mig. Jäkligt jobbigt att Siri håller på och gapar och grejjar när man har världens cphuvudvärk. Jahapp. Det är väl bara att avboka BodyBalance;en och lägga mig på soffan, eller nåt. Kommer säkert få betala 60 spänn nu också för att jag inte avbokat 3 timmar innan. Borde man egentligen inte få om inte passet är fullbokat? Jaja.
Hejdå.

FRISK
imorses.

Skoleliskola (?)

Tjolahopp. Sitter i skolan at the moment och har rast. Har haft typ samma sak hela dagen, förutom spanskan, och det är ju rätt chill faktiskt. Har kommit långt nu, om jag får säga det själv. Hö-hö-hö. Och efter rasten ska vi leka lekar, hahaha! Jeez. Men det blir säkert trevligt. Kunde välja på att kolla på en dokumentär om Andra världskriget (nazisternas syn på utvecklingsstörda, homosexuella) eller jobba på som vanligt också. Men vi kände nog att vi ville ha lite skoj. Har ju jobbat så bra idag ;)
Och efter skolan, vid fem närmare bestämt, ska jag iväg på BodyBalance. Skönt som bareee den. Längtar efter att få sträcka ut min kropp i en massa knepiga positioner. Haha! Nej men, det är härligt faktiskt. Men nu ska jag gå och leka lekar, wihej. Pusselipusspuss på er!

Greaaat

Måste bara visa detta. Gick runt i trädgården, tog lite kort på vovven och sådär. Andra bilden är tagen fem minuter efter den första. Han är en liten evil dog, den där Sticky. Bollen är sönder, för er som inte förstod det.

Headache..

Yo bro's (....okaj?). Jag har sån huvudvärk att jag håller på att dö. Vet inte vart den kom ifrån, men jobbigt är det. Dagen har spenderats här, pluggandes (ytterst lite dock, duktiga jag) och på Sportlife i spinninghallen. Roligare än så har det alltså inte varit. Spinningen var sjukt jobbig, ett pass jag inte varit på tidigare, men det är ju så det ska vara! Att vara trött i benen efter halva tiden är väl inte sådär jätteroligt kanske, men det gick bra ändå.
Nu hade jag tänkt att hoppa in i duschen (ja, jag hoppar jämt dit), och sen lägga mig och plugga/SOVA. Har en känsla av att min huvudvärk inte lär bli bättre av pluggandet.. Så därför låter det sistnämnda bättre i mina öron.
Ni får ha det så himla härligt, peeeepz (?!). För det kommer ju jag ha, menar jag. Jäkla huvudvärk. Puss på er sötingar!


Mer värme, tack. Och tänk inte på mig där längst ner, haha..

Blue

Puss på mig, typ

She's crazy

I natt hade jag en lite konstig dröm. Igår kväll tänkte jag att jag nog måste klippa mig snart, därav denna knepiga dröm. Iallafall, jag drömde att jag hade klippt någon slags page-liknande frisyr (fast tusen gånger fulare). Alla tyckte att jag var jätteful och jag ville verkligen dölja min suuuuuuupersnygga (EH) frisyr. Kunde inte ens sätta upp det i tofs. Det var faktiskt hemskt. När jag vaknade imorses och kollade mig i spegeln blev jag förvånad över att jag hade så långt hår. Jag tänkte (och lovade) för mig själv att jag aldrig skulle klippa av mitt hår. Aldrig någonsin.

Jaja. En brao dag för övrigt. Förutom gympan. Stod att vi skulle va på TFK (=gräsplan) så jag tog grässkor. När vi väl var där så skulle vi springa i spåret bakom, som jag inte ens kan (astman+kall luft, u know). Så det kändes sådär lagom nödvändigt, fick ta en promenix istället. Annars har vi bara haft typ område, och det börjar gå framåt nu, skönt som bare den. Men blir en hel del plugg hemma denna veckan, inte så jäkla rockigt. Men men, det måste ju göras. Hoppas ni får en fin dag, gott folk. Puss på er!


På tal om hår, där vart det finfint tycker jag!

Out in the forest

Tjohej på er. Här sitter jag med ananas och mumsar, gottgott. (Om ni undrar över rubriken förresten, så bor Philip typ mitt ute i skogen, haha!) Kom hem från min älskling för en stund sen. Vi har varit med lite folk (Ludvig, Elin, Maria, Ida, Martin), och jag har badat minsann. I gundlebosjön (tror jag den heter), det var 16 grader men jag simmade lite ändå. Var ju tvungen att doppa mig, liksom ;) Hade dock lite otur... det blåste så mina shorts blåste i vattnet! Men Philip fick upp dom, men ja, kunde ju inte ha på mig dom direkt, haha. Men det vart trevligt.
Sen gick vi hem till Elin och hoppade studsmatta typ :) Där var vi även igår med Maria, Ida och Anna. Sjöng lite Singstar (jag är sämst) och sådär. Trevligt, trevligt.
Nej nu ska jag ta mig lite mer ananas och sen hooopppaaa in i duschen. Trevligt? - Jovisst! Ni får ha det så gööött folket, pusselipuss!:)


Det är sjukt hur mycket jag älskar dig, älskling

En liten bild

Mamma, Siri och jag

...sommaren är bäst!

Sticky-Picky

Tjohej! Idag har det varit hur fint väder som helst, så jag, Philip, Ida och Siri har varit ute och solat en massa. Sen har Siri fått en ny liten pool som vi (jag) har badat i. Jag och älsklingen har även varit ute på promeniiix runt bryggan/spikön och käkat glass, myspys. Och nu har vi gjort maränger, och då ville folket ha marängswisch, så det fick det bli. Så nu känner jag mig sådär lagom mätt, haha. Men nu måste jag göra iordning mig lite, för snart ska vi iväg och träffa lite folk och ha det trevligt. Puss på er!

Titta vad söt han är, den lilla bushunden

Sommarbild

Vilken härlig dag det har varit! Förut var jag, mamma och Siri nere i stan för att käka mjukglass och sitta i solen - hur mysigt som helst! Efter det hoppade jag lite studsmatta med Siri-Piri och busade med Sticky-Picky. Nu har min älskling kommit hit och vi ska mysa framför nån film :) Härliga härliga sommar. Hoppas ni haft en lika brao;ig dag som mig, massa pussar på er!:)

En Matilda

Här är det sommarkläder som gäller :)

Sol och helg

Härlig soool idag också! Skönt som bare den. Har legat i solstolen i bara bikini mest hela tiden sen jag kom hem från skolan. Skolan var rätt chill idag ändå, först lite vad-vi-ville-lektion, sen hade vi idrott och då tog jag och Nathalie en promenad ner till stan och köpte glass och kollade runt lite. Kollade på skorna, dom var fiiiina fiiiina!
Efter promenaden hade vi lunch, och sen vart det intresseval-idrott där vi spelade baseboll. Ingen förstod nånting, men det var helt okej ändå..haha. =) Varmt var det iallafall!
Och nu sitter jag här och väntar på mat, haha. Sen ska jag nog iväg på en liten promenad med min kära Malin och lite senare kommer Philip hit så ska vi kolla på Talang. Helg är brao. När det är sol blir helgen mycket bättre. Nu ska jag käka, puussar!:)

God morgon..

Här sitter jag. Uppe hur tidigt som helst. Ja, ibland är jag duktig. Sitter och funderar på vad vi kan ha för gympa på intressevalet idag, eftersom att våra smarta små lärare inte berättar sånt för oss. Väldigt smarta. Men men. Jag är också smart, och kom på att man kan ju ha samma kläder både ute och inne (=short&tshirt), och sen bara ta med två par skor. Ja, jag är ganska smart. Mitt iq är rätt högt som ni märker, haha.
Nej nu ska jag ta mig lite frukost innan jag börjar klä på miiiiig, intressantare än så blir det inte! Puusssaaar!


Härlig (men kass) bild på min lilla Malin!

Shoes!

Jag tycker att dom här skorna (eh, skon..) är himla himla fina. Himla himla. Måste ta och kika på dom i affären. För dom är ju så fina på bild. Så himla jättefina. Och perfekta i sommar till ett par jeansshorts. Dom kommer ifrån Din Sko, förresten. Men jag blir ju ledsen på er nu om ni springer och köper dom. Men jag vill ju inte vara egoistisk. Så varsegod. ;)

Jag älskar!

Halloj på er, alla små sötingar!
Älskar vi inte bara vädret? Sommaren är verkligen här, och det är så jäääkla skönt. Visst känns allt mycket lättare på sommaren? Okej för att det blir ännu bättre när det är sommarlov också, men det är inte alls fel nu heller! Sista lektionen i skolan fick vi spela brännboll, fyfan va härligt. Vi satt inte inlåsta till klockan tre, wiho! Och när jag kom hem la jag och min kära syster oss i varsin solstol och bara hade det skööönt. Och sen bus med Sticky, och promenad i den härliga solen. Jag älskar sommar och sol! Nu måste jag dock göra lite läxor, men vad gör väl det? (skrev jag verkligen det där?!)
Pussar på er!


En liten ruffsig jag

Sommarkänslor

God morgon! ...och soligt och fint är det idag också, greeaaat! Dock finns det ju ett litet litet problem. Att man är fast i skolan till klockan tre. Suck. Så jäkla irriterande! Jaja.
Igår var jag och Malin ute på promenad med våra små vovvar. Vi gick bort till Lichron och hälsade på Philip lite, sen gick vi hem och lämnade hundarna igen. Och så tog vi en promenad utan dom kära små hundarna, som inte tycker om varandra. Eller, Malins vovve tycker att Sticky är jobbig, haha! Oh well. Vi gick runt spikön och satte oss där i solen och hade det mysigt, i bara shorts och tshirt! Sommaren är häääääääääär!
Vi planerade lite inför sommarlovet, och gosh vad jag längtar! Vi ska till Smögen och ha det bra och härligt och underbart! Längtar, längtar, längtar.
Sommar, sommar

Hemma+Bild

Nu är jag hemma. Känner mig som världens sämsta människa, seriously. Men det vi gjorde, kan jag lika gärna göra hemma. Och kan slå vad om att spanskan kommer gå så mycket bättre hemma än vad det skulle gjort med våran lilla klass på typ... massa personer och en spanskalärare. Så varför drog jag mig hemåt? Tro mig, jag hade en riktigt bra anledning. Som ni dessvärre inte får veta, förlåt för det.
Så nu ska jag läsa lite om andra världskriget hade jag tänkt. Ni får ha det så trevligt, käraste ni. Pusspuss!

Den här bilden har jag inte visat va? Det fick bli ett lite mindre
format än dom andra, men ja. Jag tror det går bra ändå? :)
Update: Såg nu att den såg helknepig ut i det formatet... oh well

I skolan

Sitter i skolan och är trött. Som vanligt(?). Kom försent imorses för att jag var så seg på att gå upp, och sen vart jag seg på allting. Sega jag, kanske? Efter skolan ska jag på öppet hus på Lichron. Inte för att jag vill gå där (verkligen inte), men Philip skulle vara där och prata med folk...eller nåt? Han går ju där. Jaja, sådär lagom intressant information.
Senare blir det spinning, trevligt trevligt. Ska nog försöka få tag i Malin, känns som du har försvunnit från mig lilla Malin! Miss you!
Men nu kommer läraren, och jag som blev upptäckt framför Facebook häromdan, haha.. Men vi höres gott folk, pussseeelipusss!


Vardagliga problem (?)

Hejhej på er! Precis hemkommen (okej...nästan precis) från Sportlife där jag BodyBalance;ade mig. Det var ett tag sen sist så det var trevligt, nytt pass och sådär. Eller egentligen har jag varit på det passet innan, men jag kom inte ihåg allt. Hum.
Annars idag händer det inte så mycket vill jag lova. Desperate Housewives klockan nio är mina enda planer, så egentligen är det ju bara en plan. Men det lät lite konstigt. Hursomhelst. Nationella i matte var inte roligt. Nej, fy. Men det går väl an, hoppas jag. Jag vill ju inte bli sänkt såhär i sista terminen, det hade ju faktiskt varit rätt surt. En annan sak som är lite surt, förresten, är att när jag kom hem och vandrade in i mitt rum... låg det kläder överallt! Först tänkte jag, oj vad fort jag stökar ner. Men jag brukar inte slänga allt mitt på golvet, så det var faktiskt inte jag den här gången. Det var hunden. Lilla Sticky-Icky-Picky. Han är en buse som biter på allt han ser. Dum vovve. Men än så länge har jag inte sett några hål i något, men det kommer väl det också....
Nu ska jag duscha (jag hade en till plan!). Ni får ha det så trevligt och roligt och fint och alltihopa. Massa pussar!

En sleten liten Matilda. Ser ni förresten bikinistrecket?! Inte snyggt.
Jag som ska ha tubis på skolavslutningen.....

What?

Tubelitub, så kan det gå

Trött morgon...

God morgon. Idag är det sista nationella provet i matte. Känns sådär. Jag vill ju fortsätta sova. Länge, länge. Men ja, det finns inte mycket att göra åt det. 100 minuter matte(tror jag?).... sounds great. Tjalala.
Råkade ligga uppe och läsa i den där boken igår kväll också, lite för länge. Men men, jag är ju uppe ur sängen. Sitter och hoppas på att vi inte ska ha något jobbigt i skolan idag, förutom matten. Men jag tror inte att jag blir skonad. Missar spanskan iallafall, som jag egentligen behövde men jaja.
Nej, nu ska jag klä på mig. Pusselipuss!
image357

Woho

Jag är så himla cool
image356

Gym, matte och annat spännande

Hej på er sötungar.
Jag och Pyret har varit himla duktiga idag på gymmet. Vi testade på roddmaskinen for the first time in our lives, och det var ju.... spännande. Men vi bestämde att varje gång vi går dit, så ska vi köra 500-meterstävlingen. Idag var tävlingen dock med Johan och Simon, som vi träffade där borta. Dom var ju himla snälla och visade hur man ens gjorde med den där jäkla maskinen, haha. Men det var lite lustigt.
Förutom gymmet har jag inte gjort mycket idag. Inget alls, när jag tänker efter. Och ändå har hela dagen (efter skolan) bara försvunnit? Märkligt det där, mycket märkligt. Tiden går snabbt när man läser en sisådär 3892bloggar. Fun is fun, and i know fun. (Vart kom det där ifrån?!)
Hade förresten det muntliga nationella provet i matte idag. Det var inte så himla roligt. Eller jo, lite kul var det, för att mina mattevänner var så kul. Läste ni ordet mattevänner? Vi är ett gäng nördar som träffas lite då och då och har lite problemlösning och livliga matematiska diskussioner. Matteklubben kallar vi oss. Vi är jättecoola (som ni säkert förstod). Gud vad jag håller på, haha, ska sluta nu.
Nu ska jag duscha och gå och lägga mig. Min säng känns så lockande just nu, är så himla trött (märkte jag nu när jag kände efter). Ha det gööött folks, pusselipuss!

Mer sommar åt folket!;)

Så här härligt hade jag det i helgen. Bikini och shorts på balkongen - yes!
image355

In school

Tjabba (får ju förnya mig lite). Sitter i skolan och har sådär roligt som man brukar ha. Inte alls, med andra ord. Folket är iväg på idrott så det är näst intill tomt här. Jag är ju fortfarande kvar, så inte heeelt tomt. Imorses var jag trött, väldigt trött. Blev in i duschen först klockan åtta, och jag börjar halv nio. Men vet ni vad? Jag hann. Så bra är jag.
Gårdagen spenderades med min lilla älsklingsälskling. Det var den fjärde igår också = 16 månader nu. Han är söt han, min lilla söting. Vi gjorde mest ingenting, kollade på film osv. Innan han kom hem var jag ute i solen och läste. Himla rolig bok jag läser faktiskt. Sen kollade vi på Sanningens Ögonblick. Stackars tjej som fick reda på att hennes pojkvän varit otrogen, i tv också! Han ville även att hon skulle ha silikonbröst, han tyckte att blondiner var snyggare än brunetter (hon var brunett) och även att hans kompisar hade snyggare flickvänner.. Men sen ville han tydligen gifta sig med henne, och skaffa barn dessutom?! Det där programmet skulle jag nog inte vilja att någon jag kände ställde upp i asså..
Jaja, men nu tar rasten slut här. Inte för att det spelar någon roll med tanke på att det inte finns några lärare här men, ja. Pusselipusspuss!


Update guys

Tjoho. Det blev allt till att träffa Johan, Tova och Elsa igår. Vi var här och lekte lite först, och sen bar det iväg till Butlers och mat. Dom är så söta, Tova och Elsa. Tova är mörkhårig och brunögd och är 3 (fyller 4 i år) och Elsa är blond och blåögd och har fyllt 2. Himla himla söta är dom. Så det blev en trevlig eftermiddag/kväll med våran nya lilla familj.
Idag har det däremot inte hänt sådär jättemycket. Har suttit ute och solat och läst, vart ute en sväng på överby med mor min. Köpte faktiskt ett par pumps på 10 cm, det ni! Nu blir jag ännu längre. 184cm. Gees, jag blir nog längre än Philip när jag tänker efter. Ska träffa honom imorrn, då får vi se. Han är lite kort.
Nu blir det grillning och jag är hungriig som bare den! Puss på er!

Lite små-hög klack kanske


Fuuun

Hoppas att ni har en rolig fredag. Det har inte jag. Eller, den är väl okej kanske. Anställningsintervjun gick bra tror jag allt, jag skulle ringa om två veckor. Hon skulle nämligen kolla upp lite mer vad jag kunde göra och så, eftersom att jag tydligen var så himla liten. Det pratades om att jag skulle bära tunga grejor. Inga problem tänkte jag. Sen kom jag att tänka på något väldigt viktigt. Jag har absolut inga armmuskler. Men det går säkert bra ändå. Eller, nja.. Vi får hoppas på att jag klarar det, eller så hoppas vi bara på att jag inte får bära massa tunga mjölkpaket. Håll tummarna för det sistnämnda.
Vet inte riktigt vad som händer idag. Hörde något om att brodern + familj skulle komma hit, så vi får se. Måste egentligen städa mitt rum. Det ser ut som...fan. Egentligen ser det inte ut alls. För egentligen ser man inte mitt rum, man ser bara massa annat tokigt. Så som stora klädhögar och annat spännande. Så kan det gå, säger jag.
Nu ska jag gå, vi hörs senare guys. Pusselipuss!

Men ojdå

Rädd som vanligt!

Halloj folks. Det vart ett jäkla hostande då. Suck. Har tagit en maaassa jätteäcklig hostmedicin, men det vill inte hjälpa ju! Har jag förresten berättat att jag ska på arbetsintervju imorrn? Jo för det ska jag. At a secret place, you'll never know. Okej, det är på Maxi. Jag vill inte gärna hosta stackars Katarina i ansiktet, då blir jag nog utkastad.
Kvällen har för övrigt varit väldigt trevlig. Jag och Linda gick och hyrde film (Good luck Chuck) och köpte godis. Sedan var vi redo för filmkväll! Så det blev den filmen + Beck - I guds namn (som vi redan hade, suprise, vi har alla). Dom var lite roliga sådär. Eller, Beck var väl inte rolig direkt (?!). Men den andra var det, mucho gracioso. Eller egentligen var Beck också rolig, på en del ställen. Bara för att grannen är så rolig. "Nu är det slut" (gråter), "Har du ingen sprit?". Haha, stackarn.
Så nu har jag precis (kind of..) kommit in efter att ha följt Linda till bussen. Sticky fick följa med, för jag är så rädd av mig. Och försvarssprayen hade jag i högsta hugg (i fickan dock). Så jag överlevde, och det är ju alltid något positivt, tycker ni inte?
Hoppas ni har haft en trevlig kväll gott folk. Själv ska jag väl gå och lägga mig hyfsat tidigt idag med tanke på att intervjun är klockan elva. Malin ska följa med så ska vi gå runt på överby och så efteråt, trevligt! Jaja, pusspuss på er!

Tröttern

God morgon! Ja, ni läste rätt. Vaknade precis. Dock har jag redan varit uppe! Sov hos Philip i natt men han skulle iväg till Såtenäs imorses, så vi var tvungna att ta bussen kvart över nio imorses. Segt. Så jag har varit hemma sen tio typ, och gick och la mig vid två för jag var så himla trött. That's it!
Och här sitter jag nu och hostar och väntar på Linda. Hon kommer väl om cirkus en timme, men ändå. Tror vi ska hyra film och sådär, så ska möta henne i stan. Kul, tänker jag nu, det öser ner regn ute! Jaja, jag klarar mig. Förhoppningsvis. I always do.
Nu ska jag hjälpa mamma med maten, pussar!

RSS 2.0