Valbooorg

Hej på er.
Här sitter jag, där sitter ni. Åh, jag har blivit så djup. Har varit en rätt trevlig dag idag ändå. Skolan var bara till halv tolv, och då hade vi samma sak hela förmiddagen. Teknik. Vi skulle göra en liten Happy Birthday-sjungande sak. Väldigt roande. Efter skolan cyklade jag hem och gjorde mest ingenting. Har precis ätit och ska snart åka iväg till min älskling. Ikväll ska vi till.. ja, nånstans. Trevligt. Men nu ska jag duscha, snabbt snabbt, så ska mamms köra mig sen. Ha en trevlig valborg gott folk, pussar!

GAH!

Men geeeeeeeeeeeeeeeeees! Skrev väääärldens längsta inlägg nyss, och vart fan tog det vägen? *Ingen som vet, nej ingen som vet*. Nu blev jag arg. Inte en chans att jag sitter och skriver om det nu. Godnatt.

Finaste örhängena från min älskling fick jag ju :)
(och jag ser förövrigt pälsklädd ut..)

Away from school

Idag har det varit en såndär lagom trevlig dag, med lagom trevliga personer. I skolan alltså. Skönt för mig att få gå därifrån två (!) gånger. Först skulle jag kolla astman på vårdcentralen (vanlig årlig koll) och så fick jag göra ett litet allergitest när vi ändå var där. Hmpf. Var tydligen allergisk mot kvalster. Va roligt. Och onödigt, kan inte påstå att jag har märkt nåt? Men det kunde tydligen förvärra astman... ja, nånting var det.
Sen var det iallafall tillbaks till skolan i typ en timme och sen skulle jag iväg på synundersökning. Det är man tvungen att gå på tydligen för att man ska få övningsköra och sånt. Men jag hade mycket bra syn, he-he! Så snaaart drar övningskörningen igång! ;)
När jag ändå var i stan lånade jag en liten bok. Mina hemligheter hette den, och systra mii sa att den var bra, så det får vi hoppas på! Tänkte börja med den nu faktiskt, puss!

Closeup

Närbild, håret är så jäääkla ballt ju!
image347

Irriterande bror!!!

Hallå på er alla söta (och alla andra med), haha va roligt man kan ha. Märks det att jag legat hemma och varit sjuk i tre dagar eller? He-he. Mår bättre idag iallafall och det är skönt som bare deen! Men ingen skola, för helt frisk vart jag kanske inte.. men ja, nästan.  När jag gick upp imorses var bror min också hemma tydligen. Då hade han också fått feber. Och vid lunch eller nåt kom mamma hem för då hade hon också fått feber. Sjuklingar är vi allihopa allihopa allihopa *lalala*.
Nu tänkte jag bara ta det lugnt framför tvn. Om inte Markus anfaller mig, har en känsla av att han är lite arg på mig. Jag har alltså låst in mig i mitt rum för bästa möjliga skydd. Men han är så jobbig att jag vet inte vad. Seriöst. Vi båda låg och kollade på tv. Så börjar han bara "Matilda Matilda Matilda Matilda, Damp Damp Damp Damp, Har du damp Matilda? D-A-M-P, vet du vad det blir Matilda? Damp damp damp damp!". Och nu kan ingen säga att det bara är jag som blir irriterad av det. För ni vet inte. Läser man det såhär låter det rätt kul, men nej! Så jag försöker ignorera honom så mkt som möjligt. Men tillslut orkade jag inte vara kvar där så jag tog en vas med blommor (själv-plockade) och hällde i knät på honom. Så går det. Don't mess with me ;)
Då fick jag dock en kaka slängd i ryggen. Den var hård. En ballerina. Jaja, nu blir det iväg, puss!


Sjuk.....?!

Tänkte att jag kunde skriva ett kort litet inlägg nu, med tanke på att jag inte gjort det sen i fredags. Anledningen till det? Det är väl inte så jättesvårt att räkna ut. Hade ju varit härligt att kunna skriva att jag haft fullt upp med shopping och mys med älskling och vänner och busat med vovven och.. okej. Jag är sjuk. Vaknade upp med feber igår och imorses hade jag ännu mer. Inte så jäkla rockigt. Var ju inte alls längesen jag var sjuk, två helger sen liksom. Och nu fick jag en annan liten sjukdom. Jag har sånt jäkla flyt jämt känner jag.
Så jag har alltså bara legat i sängen och i soffan i stort sätt hela helgen. Och nu tänker jag gå och lägga mig. Gick upp halv sju imorses. Himla skönt att vara uppe tidigt och känna sig alldeles utvilad. Eh, ironi! Vaknade väl varje hel och halvtimme hela natten så väntade bara på att jag "kunde" gå upp och lägga mig vid tvn istället. Men men, väl i tvsoffan somnade jag ju. Jaja, godnatt på er!

Birthdaygirl

Tjaa :) Har precis kommit hem ifrån min käraste och enda vän Malin (he-he). Vi var ute på promenad en timme eller nåt, sen satt vi på hennes balkong och åt vindruvor, mys! Trevligt att någon kunde lysa upp min dystra dag ;) Fick även en jättefin present ifrån Makeup Store, tack sötnos!
Är lite besviken idag må jag säga, mer behöver vi inte gå in på.. Men det har varit en trevlig födelsedag i övrigt, mormor var här och så blev det tåårta och så. Skönt att det blev fint väder också till slut! Råkade somna på studsmattan förut när dom andra gick in... haha.
Men nu ni, nu ska jag duscha och göra iordning mig lite smått för ikväll blir det bowling! Klockan nio närmare bestämt. Med min käraste familj! Det va så kul förut när jag skulle ringa och fråga om det fanns banor lediga ikväll. Då sa hon bara "man måste vara 20 på fredags- och lördagskvällar". Jag typ "jahaaaa, så vi får inte bowla menar du?!". Då fick pappa ta över telefonen, och då vart det klart så fort han sa "Ah det är Pelle". Det lönar sig att känna folk märker man... ;)
Hoppas ni får en trevlig kväll gott folk, och så får vi hoppas att jag har fått tillbaka mina bowling-skills! ;) PUSS!
image346
Jag sitter på balkongräcket tidigare idag och Siri tar kort... farligt


...och en till bild!

En tredje bild från katalogen. Denna gillar jag :)
image345

It's ma birthday

Idag är det födelsedagsfirande för the twins. Alltså mig och min bror. Vaknade till vacker(hmpf) sång, tårta och bulle. Mums. Även lite presenter som kläder från sis' och ett par örhängen ifrån älsklingen. Typiskt att det dåliga vädret ska börja just idag då. Det kunde väl hållt i sig bara en dag till tycker man... jaja.
Ni får ha en så hiiimla bra dag, för det tänker jag ha :) Massa pussar!


I'm not

Skulle ut och springa. Sprang en stund. Det slutade med att jag.. powerwalk;ade istället. Suck. Jävla astma. Jag var visst inget miracle kid längre. FAN! Men aja, det var väl för kallt i luften nu ikväll...
Men kom precis in iallafall, och ringde lilla Philip. Förut loggade han nämligen bara ur msn helt plötsligt och ja.. Så nu när jag ringde honom var han på väg hit. Naaw. Min sötnos! Ska bli myyys <3 Puss på er allihopa!

<3

Bullbak!

Suck. Skrev ett inlägg förut ju, men det har ju tydligen varken publicerats eller sparats. Jaja. Skrev inte något intressant ändå, för det brukar jag ju göra menar jag..
Har iaf precis ätit tacos och bakat lite granna. Snart fortsätter det med buuulllaaaar, mums! Mammas bullar är världens godaste! Mmmm *dregel*. Och daimtårtan? Mmm, och... okej, you can see where it's going.. ;)
Sen hade jag tänkt dra ut på en springtur. Måste måste. Lär säkerligen inte bli något imorrn med tanke på att lilla mormor kommer hit. Och lite smått och gott annat folk. Men vi får se!
Nu blir det bullbak, puuss!

Another picture

Godmorgon! Tänkte lägga in en till bild här nu..
image343

Like it

Huvudvärk. Usch på det. Har precis kommit hem efter att ha varit på dansen (sista lektionen för terminen!) och sedan fick det bli ett litet s-core pass på lilla gymmet också. Trevligt trevligt. Ska jag vara ärlig så känner jag inte alls för att skriva så mycket mer just nu. Jag håller typ på att dö av hunger. Det ni, det är inte så jäkla rockigt.
Får vi väl hoppas att ni gillade min lilla bild här neranför. Har fler, så bered er på meeeeeeer av mig, moahaha! Okej, mat var det. Puss på er!


Katalog

En bild från katalogjobbet.... be nice nu =)
image342

Keeping up with me

Tjohej. Tänkte seriöst skriva god morgon. Vet inte vart jag fick det ifrån. Jag är trött typ? Jaja. Kom hem från spinningen för ett tag sen, riktigt skönt pass. Eller skönt? Det var skönt efteråt. Jobbigt var det, reaaally jobbigt.
Jag och Philip har ju vart i Göteborg idag också. Det gick väl bra tror jag väl hos Avenuemodeller, tog bara nya polaroidbilder så :)
Nu blir det plugg! Det som egentligen skulle göras idag på hemstudiedagen. Suck. Men det är säkert inte så jobbigt. Hoppas jag. Och sen blir det Desperate Housewives, det gillar vi! Massa puussar :)


Sunshine

God morgon! Idag vaknade jag miiiinsaann innan väckarklockan ringde. Hade ju den iof på tio = inte så himla tidigt. Men ändå. Och soligt är det ute, wiho!
Kul och sitta på ett tåg när det är sol men... blir ju bara två timmar =) Min lilla älskling ska följa med mig, så vi tar tåget 12,06 så får vi se när vi beger oss hemåt. Beror ju änna på hur lång tid det tar hos Avenuemodeller. Måste faktiskt göra lite hemstudiedagsläxor också. Har börjat läsa nån grej, men hittade på något mycket roligare igår kväll när jag skulle göra det. Jag ville "pimp;a" min kalender. Javisst. Det är sant. Mycket roligare än plugg.
Men nu ska jag duscha och göra mig ordning lite smått. Kan ju inte direkt göra mig iordning på nåt sätt eftersom det gäller att inte ha något smink och inte några hårprodukter. Jaja, men klä på mig då. Puusselipuss!

En nyvaken jag. Bli inte rädd.

Bikini

Jag undrar precis om den här bikinin skulle vara lika snygg på någon annan än Alessandra Ambrosio. Hon är ju sjukt snygg. Men till saken. Bikinin är så jäkla söt. Har kommit fram till att det kanske är bäst om jag har en bikini utan band (trekantsbikini), för jag har kvar linjerna sen förra sommaren. Är det inte lite konstigt?
image339
Victorias Secret har en maaaassaaa söta bikinis (och annat)!

Some serious shit

Cuttade ett par jeans häromdan. Dom fick bli shorts. Det kanske ni förstod. Dom ser ut som på bilden här nedanför. Det kanske ni också förstod. Vad vet jag?

Sooool!

Hallå! Såå jäkla härligt väder, och det har det ju varit hela helgen. Så jag hoppas ni förstår varför jag inte suttit fastklistrad vid min lilla lappeli-laptop ;)
Helgen har förresten varit mys! I fredags behövde jag inte alls sova själv, haha. Philip kom hit rätt sent, men jag var fortfarande uppe. Undra varför, jag var ju astrött innan och somnade till filmen x) I lördags blev det Överby med Philip och Malin :) Köpte mig en liten jack/tröj-sak, ja, you get it (inte). Sen satte vi oss på McDonald's och käkade lite Mcflurry! Utomhus såklart. Sköööönt!
Sen har det väl mest varit mys med Philip och bus med Sticky resten av helgen :) Promenader, lite fotboll, hyrt film och sådär. Så det har varit heelt okej!:)
Men nu ska jag ut i solen! Skönt med hemstudiedag imorrn också, ska iof till Göteborg alldeles ensam. Gråter ni för mig? Bra. Det var allt jag ville. ;) Och på fredag är det lite födelsedagsbarn här. Två faktiskt. Jag och Markus (tvillingar). Och har vi tur eller? Vi har studiedag på fredag, haha! :D
Puuusselipuss!


Sticky sover på en hilma massa konstiga sätt. På rygg bland annat, haha!

Forever21

Min fina kofta från Forever21. Som en viss liten känd bloggerska har beställt. Kom ihåg vem som var först. Haha skojar baraaa! ;)
image335

Bebiiiis

God kväll kära ni! Idag är jag uppenbarligen riktigt trött. Råkade nämligen somna när jag och Pyret kollade på film, haha. Men har vart lite jobbigt idag faktiskt. I skolan vart det föreläsning, sen idrott-dans och sen lunch. Efter lunchen är det intresseval där jag valt idrott så ja, gympa igen. Där blev det springa runt spikön och sedan ha fotboll och volleyboll i Ä-borg. Jag klarade att springa utomhus. Jag är fan chockad. Fick inte ens ont. Inte ens lite. Värsta miracle-kid;et här. Höhö;)
Sen har jag väl varit ute och busat med vovven och vart med papps och handlat. Och vid sex-sju någon gång kom Pyret hit. Vi poppade popcorn, gjorde maränger och alltså allmänt förberedda för Talang. Haha. Lilla rockringstjejen, så söt!
Men nu ska jag kolla lite bloggar och så, sen nana. Ensam. Men jaja. Puss!

Sticky-bebisen äter lite på mitt ben.

Allt går..

Sådääär. Nu har jag och Pyret varit himla duktiga och....spunnit? Det var roligt och sådär svettigt som det ska vara. Förstår att ni blev väldigt charmade där. ;)
Johan var här med en av sina döttrar förut. Måste säga att liiite förvånad blev jag allt. Att han kom tillbaka så snabbt efter första gången han träffade oss hela familjen. Men roligt! Vi vill ju inte skrämma iväg honom direkt, haha. Men trodde att han kanske behövde lite tid att smälta det. Men icke. Här är han då välkommen, våran lilla storebror.
Idag har jag även pratat med en viss Danilo. Nämligen han på Avenuemodeller. Han ville att jag skulle komma dit nästa vecka och ta nya polaroidbilder. Såna där utan smink, you know. Ingen aning om varför han vill träffas. Vi skulle ju inte höras av förrän i juni egentligen. Men det blir väl spännande i guess (?). Så på tisdag, när vi har hemstudiedag, beger jag mig bort mot Göteborg!
Just ja! Pratade med hemkunskapsläraren idag, och hon sa att hon skulle höja mig! Till MVG! Haha! Förstår att min familj skrattar just nu. Men äsch. Jag har ju gjort bra ifrån mig där borta, och det är ju uppenbarligen det som räknas! Och går man efter recept blir det ju ingee svårt ;)
Men nu blir det lite plugg för min del. Ytterst lite dock. Vill busa med bebisen. Måste sluta kalla vovven det, han kommer ju tro att han heter det, haha. Men vi har faktiskt döpt honom nu, till Sticky. S och I ska ju va bra i namn, så han fick båda. Lite ironiskt namn sådär... "Smal som en sticka". Och han är ganska tjock ;) Haha men sötast i världen!
Pusselipuss på er!

Hurryyyy

Det här får bli ett lite snabbt inlägg sådär. Philip har precis gått och jag ska snart iväg på spinning. Igår blev det mest bus med vovven, umgicks lite med Pyret och tränade, sedan vart det hem på promenad och senare Top Model  med Malin. Detta innebär alltså ingen tid för bloggning. Moahaha. ;)
Lilla busevovven! Han biter på allt han ser skulle jag tro! I morses låg han och tuggade på Siris ponny-gosedjur... det är det nog bäst om vi inte berättar för henne, haha :) Även skor och min väska verkar goda..
Men nu kom våran bror! Ska ut och hälsa på honom nu bara innan jag drar iväg. Får uppdatera mer ikväll tror jag! Har lite mer att berätta nämligen, he-he ;) Puss på er!


Vovven!

Lilla voffsingen har kommit, hihi! Han är så söööt, inte så jätteliten men ;) Så idag har vi busat och haft oss. Har även träffat Malin en stund så att lilla voffen fick leka med Malins Milou! Det tyckte dom var roligt. Så söta.

Morning

God morgon! Borde egentligen sitta och läsa ett religionshäfte nu, eftersom jag somnade igår när jag skulle göra det.. men, ja, jag fastnade här istället. Inte förvånande. Idag har jag inte planerat någonting eftersom vi förmodligen får voffsen! Eller jo, har lovat Siri att hoppa på studsmattan.. ;) Nej men nu måste jag änna börja klä på mig och sånt! Pusselipuss
image332
En liten söt påskkärring!

Spännande dag!

God kväll käraste ni! Idag har varit en väldigt spännande dag vill jag lova. För det första var det ju skola, inte alltför spännande kanske.. Sen skulle jag iväg på spinning. Kom dit, bytte om, telefonen ringde, bytte om, och åkte hem igen. Yes, it's true! Det var nämligen min käraste syster som ringde, och då skulle våran bror komma och hälsa på!
Då kommer såklart historien om våran storebror. Han är 32 år och har fru och två barn. Min pappa är hans pappa. Dom träffades när Johan var liten (dryga 2 år) men har efter dess tappat kontakten av olika skäl. När han var i tidiga tonåren ville hans "nya pappa" adoptera honom, eftersom han ansåg sig vara liksom Johans pappa I guess. Så det gick väl papps med på till slut, om dom gick med på att berätta att det var pappa som var hans riktiga pappa. Och det hade dom berättat. Men han var ju inte alls beredd på att han hade fyra halvsyskon när han ringde i förra veckan. Och idag kom han hit och hälsade på! Första gången vi träffade honom, så det var trevligt! Så då blev jag syster och faster igen! :)

Detta var inte den enda spännande saken som hände idag. För idag har fader vår varit och kollat på en liten vit labrador voff på 3 månader. Så (hör och häpna, hahah) imorgon kommer förmodligen en liten valp hem till oss! Om det blir så att veterinärbesiktningen och så går som det ska imorrn så kommer lilla valpen.

Så alltså är det mycket spännande som har hänt idag. Ny bror liksom, det är inte varje dag! Får vi hoppas att han smälter "chocken" om sina syskon och sin nya släkt och familj och snart vill träffas igen. Han var verkligen jättelik pappa, och mig också sa min kära familj! Spännande spännande spännande.

Nu blir det till att läsa ett religionshäfte, sounds pretty exciting huh? För imorrn ska jag skriva någon text som dom andra gjorde förra veckan när jag var ledig. Låter inte jätteroligt i mina öron iallafall :) Ha det fint, puss!

In school

Halloj! Här sitter jag i skolan och knappar på en dator. Alldeles ensam. Har egentligen idrott halv elva till halv tolv, men självklart skulle jag bort just halv elva. Skulle tänkt på det när jag bokade den tiden. Roligaste lektionen på hela dagen liksom, kunde väl missat något tråkigt istället? Oflyt.
Hela morgonen har vi för övrigt kollat på en himla knepig tecknad film. Den handlade om historia. Den var lite små rolig sådär, men knepig som sagt. Nu ska jag läsa lite om Engla hade jag tänkt. Har väl dock redan läst det mesta men ja. Så jäkla hemskt. Vissa är ju bara dumma i huvvet. Blir så arg!! Idiot.
Hoppas ni får en rolig dag i skolan, är inte så säker på att jag får det nämligen :) Haha jodå.. Puss!


Fotboll

Tjaaa. Dagen har spenderats med min lilla älskling och därmed ingen tid eller ork för bloggande, hö-hö (A). Mår bättre idag iallafall och det är jäkligt skönt. Gjorde jag igår kväll också faktiskt, men ja, var alldeles matt. Som jag är fortfarande. Men det går bättre nu iallafall. Igår kollade vi iallafall på She's the man, och gud vad jag saknar fotbollen varenda gång jag ser den! Så idag har jag iallafall tagit mig utanför dörren (efter många om och men) för att sparka lite. Lite tråkigt att man inte har en riktig 11-mannaplan här hemma, så att man kan ta i som fan. Eller åtminstone ett nät. Men icke. Haha fan va jag började prata om fotboll nu. Saknar det faktiskt ibland. Var ju typ ett år sen jag slutade nu. Och alla gubbar, snacka om att sakna! Nästan alla har väl slutat nu dock... :/
Nej nu ska jag ta och lägga mig framför tvn eller gå och lägga mig eller nåt. Är som sagt helt matt i kroppen. Får vi se om jag mår bättre tills imorrn, kan ju nästan inte missa mer i skolan nu. Jaja, puss på er!


Sjukling

God morgon! ..säger jag trots jag varit uppe sen åtta! Har dessutom varit uppe typ varenda timme sen klockan fyra i natt. Jag har gått och blivit magsjuk. Jäkligt roligt (?!). Tur att det var idag iallafall, och inte i veckan som var. Jag hatar att vara magsjuk. Det är nog det värsta som finns.
Stackars Philip har fått stå ut med mig hela natten då jag sprungit iväg hela tiden. Men han har sovit sedan åtta nu iallafall, när jag bestämde mig för att inte ligga kvar i sängen och gick till soffan istället.
Nu får jag väl kolla på tv eller nåt. Hitta mamma så hon kan ge mig något att äta. Som går bra. Puss!

Nattiii

Nu ni, nu blir det sooova. För första gången somnade jag inte i soffan ikväll, det är då inte likt mig. Men det är ju inte alltför sent än så ja. Vi har kollat på Djävulen bär prada, som jag inte ens hade sett innan = lite smått seg sådär. Men den var skoj tycker jag allt. Sådär lagom förutsägbar, men såna filmer är väl härliga! ;) Jaja, nattinatti på er!

Haha, suck. Jag erkänner att jag behöver få ordning på en hel del. Bland annat detta lilla smyckesskrinet där jag har en del örhängen och halsband. Och under det där locket sitter allt ihop med allt. Vågar inte öppna.. Måste köpa någon smyckes-hand eller nåt, haha.


Last day!

Sista dagen för katalogen och det idag. Tråkigt att det är slut nu! Förhoppningsvis kanske jag ... någon gång ... får ett nytt jobb. Så jäkla kul som jag har haft det dom här dagarna, vill inte att det ska ta slut ju. Oh well.
Sitter för övrigt och väntar på Philip. Han är seg som baree den. Ska väl kolla på film och äta godis, höhö. Har ju inte träffats sen i söndags tror jag, så det blir myys. Men äsch, nu ska jag gå upp till tvn så länge och vänta på honom. Ha en trevlig fredagskväll, puusselipuussss
image329
Så här såg jag ut sista dagen då, riktigt ballt :)


Kärleksfulla jag

Åh så kärleksfull jag är, tycker ni inte? Haha, hmpf.. Men två av örhängena från Forever21 iaf! :) Lite smått tidiga födelsedagspresenter från mina käraste päron (fyller om cirkus 2 veckor). Ofcooourse är det jag som har valt grejjerna dock!
image327

Plåtning - andra dagen!

Hallå guys! Kom hem för ungefär en timme sen skulle jag tro, efter en sjukt rolig dag. Dagen började med att jag snällt fick stiga upp vid *da-da-da-daamm* kvart över fem! Tåget gick nämligen halv sju och jag ville ju hinna köpa biljett och äta frukost. Såklart var det värt det. Vem skulle inte gå upp tidigt för en jäkligt rolig plåtning med så hiiimla skönt folk? Gud va dom är roliga asså :)
I tisdags var det ju mest smycken, idag var det 'typ' möbler! Två hus och ett moln, en tekanna (okej ingen möbel här), ett bord med en projektor under som gjorde ett ballt mönster på golvet och sist en ljus-platta-grej. Vet inte riktigt vad jag ska kalla den sista, men himla fräck var den iallafall!
Just det! Han som hade gjort det med projektorn under bordet var tydligen en av två som skulle åka till Milano och visa upp sina grejer! Hur coolt är inte det? Något ännu coolare är att han blev så nöjd med bilden att han ville ha den i pressen!!! Med mitt och fotografens namn! Det roliga var att han först var lite skeptisk att ens ha någon modell på bilden eftersom att han trodde att modellen skulle ta all uppmärksamhet. Så vi blev himla glada när han blev så nöjd med bilden! :)
Fick även tatt lite porträttbilder. Maria är så söt! Hon ville ta några eftersom att hon tyckte jag skulle ha det i min bok och så. Så himla snälla är dom!

Men nu blir det matlagning för min del. Ganska skönt att inte börja förrän klockan ett imorgon faktiskt. Men jag vet att jag skulle klarat att gå upp sådär tidigt igen. Se bara på i somras när jag och brorsaan började fem varje morgon, det var tider det! Men som sagt, nu blir det mat! Massa pussar <3

Idag fick jag lockar! :) Dock hade luggen en annan
uppsättning, men den tog jag ur på tåget :)

Trötter

Halloj! Är hur trött som heelst, gosh. Kunde knappt gå upp i morses, kom till skolan där det var slöjd hela förmiddagen och sedan hade vi bara en lektion och det var spanska. Där blev det till att kolla på någon film typ. Så jag har ju inte haft det så jobbigt idag med andra ord, men inte heller en anledning att riktigt vakna upp.
Efter vi slutat halv två så skulle Kajsa hålla i en danslektion klockan två. Så den gick jag på, duktiga duktiga Kajsa!:) Det var skoj! Efter den vart det snabbt hem och lämna grejjer och sen iväg till dansen. Inte så jätteroligt idag måste jag säga. Hatar att vi ska stå på knä i början, och snurra där nere också. Det gör ont!
Efter dansen var vi och hämtade paket minsann! Grejjerna från Forever21 hade kommit! Har provat alltihopa och det var fint! Visar lite bilder senare eller imorrn efter plåtningen eller något. Till mig kom det iallafall en kofta, en tubtopp, en kjol, en tubtopp/tunika och 6 par örhängen. Ett STORT minus för tullavgiften på över 800 spänn!
Nu får jag försöka få i mig lite mat. Känner för att till och med missa Top Model ikväll och bara gå och lägga mig. Låter som världens grej eller hur? Missa ett tvprogram... haha. Men ja, i love antm! Måste kolla tåget också, får väl åka runt halv sju imorrn eftersom jag ska vara i studion klockan åtta. Så jag behöver verkligen sova!
Men vi höres gott folk, pussar!

Koftan och ett par örhängen syns lite smått
på den här bilden. Men mest mina näsborrar.


Plåtningen!

Äntligen hemma efter en låååång väg hem. Orkade inte vänta 40 minuter på tåget så jag tog bussen. Suck säger jag bara. Men jag är hemma och det innebär ju faktiskt att jag lever, wiho!
Dagen har varit skitkul! Det handlade om en katalog till en designhögskola (tror jag) i Göteborg. Så det var en massa fina smycken och så! Gillade ett halsband speciellt mycket och dom bilderna blev asballa. Men det blev nog alla egentligen, med en sån bra fotograf! Gillade allihopa jättemycket faktiskt. Alla var hur trevliga som helst och fick en massa komplimanger (=boostat självförtroende). På torsdag blir jag själv igen men på fredag tillsammans med någon annan tror jag! Nu har jag så himla ont i kroppen, så ska bara ta mig nåt och äta och gå och lägga mig. Imorrn är det ju skola, fun. Puss!

Utan smink innan tåget och sedan nu när jag kom hem.
Haha sminket ser ju aldrig bra ut när man använder blixt!


And off we go!

Nu är det dags att bege sig bort mot resecentrum och tåget. Har klätt på mig och gjort iordning mig och alltihopa. Eller vänta. Har glömt acetonet! Tur att jag kom på det nu, sådär snyggt med halvt borttaget nagellack? He-he. Inget smink har man heller. Inga hårprodukter. All natural idag alltså! Men inte länge till, kanske får jag lyckan att se ut som en clown till plåtningen? Haha :) Ha en bra dag så hörs vi ikväll, puss!
image322
Hope not ;)

Spänt!

Halloj folks! Vaknade långt innan klockan skulle ringa idag, lite jobbigt. Skulle inte gå upp förrän vid nio ju, men det blev strax efter åtta. Jaja, är inte så jätte trött iallfall. Vaknade väl för att jag är lite små-nervös sådär! Tåget går 11,03 så jag lär få gå runt i stan eller något en stund. Eller kanske ska jag försöka hitta till Valand direkt, det kanske tar en timme för mig? Haha... hope not.
Men nu blir det frukost och lite förberedelser sådär, puusselipuuusss!

See by Chloé

Ett märke med jättefina kläder och accessoarer är See by Chloé. Så sött och perfekt till sommaren. Väldigt dyrt dock, men att titta och inspireras kostar inget! ;)
image320
Net-a-porter

Jag älskar...... inte bankomater!

Hejsan! Gårdagen spenderades till att städa och att mysa med min älskling, därav ingen bloggning. Så, då var det avklarat ;)
Varför skojar jag? Jag är arg. Arg arg arg. Bankomaten tog mitt kort idag! När jag och Pyret skulle ut till Överby = shoppa. Oflyt eller? Ska ju dessutom köpa en massa tågbiljetter denna veckan så det kändes ju som att det var en jäkla bra tajming också. SUCK. Ni kanske kommer ihåg att jag hade fel kod och det i lördags? Kollade ju för fan koden när jag kom hem, så idag skrev jag in RÄTT kod när jag skulle ta ut pengar. Men den jäkla bankomaten tog det ändå! För att jag hade väl skrivit fel 3 ggr på Ica då men va fan. Seriöst. Rätt kod och dom tar mitt kort. Jag är arg.
Nu pratar vi om något annat, för jag orkar fan inte tänka mer på det jäkla kortet. Sitter för tillfället med hårfärg i håret (var annars?) och smsar och bloggar och känner mig allmänt stressad. Mycket pga mitt icke-existerande bankomatkort, men även för att jag inte vet hur jag ska hitta till Valand eller Götaplatsen imorrn! Sitter dock och smsar med Emma, och hon ska möta mig vid pressbyrån. Nu är bara frågan vilken pressbyrå, haha! Men det får jag väl snart svar på i hope!

Jäkligt skönt ska det bli med sovmorgon imorrn! Får ta taget vid 11-12 någon gång. Låång sovmorgon, riktigt skönt. Mamma frågade om jag inte skulle till skolan innan. Jag bara kollade på henne och skrattade. Jag trodde det var ett skämt. Men det var det tydligen inte, haha. Men jag har ju redan fått ledigt så känns gött onödigt att dra dit! Plus att jag behöver verkligen en sovmorgon! Så det blir göööött.

Men nu gott folk blev det allt ett himla långt inlägg! Nu ska jag uppdatera mig inom bloggvärlden samt tvätta ur hårfärgen. Bloggar om en stund, pussar!:)

Natti

Tänkte bara säga godnatt till er som fortfarande är vakna! :) Ska gå och lägga mig och läsa En shopaholics bekännelser (som dom för övrigt håller på att göra till film, great!) tills min älskling kommer. Kvällen har mestadels bestått av tvtittande, eftersom att bloggvärlden verkar ha gått i ide.
Lite läskigt var det förut när jag skulle gå ut i köket för att ta mig en apelsin, då sitter där polisen! Dom hejade och jag vände snabbt om för att lägga mig i soffan igen. Bror min var tydligen vittne till någon som sålde öl till minderåriga. Med andra ord blev han rätt busted när han köpte sina två flak igår. Jäkligt surt att betala 400 spänn (100 spänn per person betalade dom väl) och sedan bli tvungen att lämna bort ölen. Det måste svida. Men dom var snart iväg till en annan och köpte öl, så det gick väl ingen nöd på dom igår direkt.
Men nu blir det sängen, buenas noches amigos!

image319
Isla Fisher spelar här in Confessions of a shopaholic, där hon har huvudrollen som Becky

Lookalikes

Nicole Sherzinger till vänster och Kim Kardashian till höger. Jäkligt lika är dom!
image318
Snygga båda två dessutom!

Saga Lova

Älskar fortfarande den här kjolen från Saga Lova. Helt underbar är den! Färgen är sjukt snygg, men den finns även i lila. Man kan använda den som klänning också, som på bilden. Snygg snygg snygg.
image317
Modemecka

Alone?

Äntligen ensam, trodde jag. Men icke. Det varade i ungefär en timme, sen kom alla småpojkar tillbaks igen. Jag som bara ville ha tystnad, lugn och ro ikväll. Hade varit och köpt ananas (i love) och var därmed redo för en myskväll on my own. Först satt allihopa här nere, så då fick jag gå upp och kolla på tv där = jobbigt = inte trean eller E! (dom bästa kanalerna). Till slut försvann dom små pojkarna men nu är dom alltså tillbaks igen. Oh well.
Lite pinsamt förut förresten, när jag skulle köpa ananasen. Hade inga pengar löst så skulle ta det på kortet, tror ni inte jag hade glömt min kod eller? Pinsamt, skrev in samma kod 3 ggr för jag bara VISSTE att det var den rätta, haha. Men ja, det var det ju inte riktigt kanske. Så fick ta fram leg istället och då gick det ju bra. Som tur var. Det första jag gjorde när jag kom hem var och gå och kolla upp min kod, haha detta är ju fan illa. Nu kan jag den igen.

Nu sitter jag här framför tvn med min bästaste laptop i knät. Sista kvällen utan föräldrar, eller kanske inte förresten. Dom skulle nog komma hem väldigt sent imorgon. Det är skönt. Nu tror jag dom små grabbsen gick, wiho! Ska inte ta ut något i förskott dock, dom har säkert bara gått ut och typ... grillat korv. Det gjorde dom i natt, jag skojar inte. Dom är allt lite lustiga ändå ;)

Men nu ska jag gå tillbaks till tv-tittandet var tanken. Bloggar säkert mer, nu när jag har hela alltet här i soffan, he-he-he. Massa pussar på er!


Nerrd

Yo bro's! Har precis varit ute på en långpromenad med ingen mindre än... *da-da-da-daaam*.. mig själv! Haha, jag har kul :) Igår blev det Talang och Juno med Pyret, filmen var väldigt bra. Vi gjorde marängswisch och fetade oss sådär lagom mycket ;) Vid halv tolv kom Philip, ungefär när Pyret skulle hem. Så då blev det mys och Scrubs.
Markus hade ju lite folk här igår. En som hade däckat spände dom fast i ett element där uppe. Dom är inte friska nånstans, nej.
Men nu ska jag laga mat, tro det eller ej. Ha en kul dag gott folk, puss!


Kom igen!

Har fortfarande ingen aning om vart Valand ligger, någon som vet eller? Gah, jobbigt! Har haft nationella proven idag i engelska, gick väl bra skulle jag tro. Muntliga hade vi igår (tror jag det var?) och där gick det bra iaf, fick mvg :) Ensamma hemma är vi här också, och nu har Ida gått och jobbat dessutom. Which means - jag och Markus är hemma. Och hans flickvän och kompis, men ja. Han har tydligen tänkt att ha fest här ikväll. Dra hit några efterblivna smågrabbar som ska supa. Det var väl lite taskigt, men det är ju sant. Han är lite efterbliven själv också får jag lov att säga, så det märks ju att dom är vänner. Man blir ju som man umgås, därför har min bror fått både ad/hd och börjat bryta. Tufft va?
Men nu ska jag packa grejjor för snart blir det spinning. Och ikväll blir det mys med Philip skulle jag tro, vi får se på det! Är ju trots allt den 4e vilket betyder 15 månader idag! Men måste kila, hörs senare puss!

Valand?

Hejsan! Har nu beställt grejerna från Forever21, gjorde det i morses. Mamma&pappa har åkt till Tyskland, och jag och Philip ska snart iväg till Folkuniversitetet på öppet hus. Han får agera min pappa typ.... en mycket ung och närgången pappa ;) Eftersom att föräldrarna bestämde sig för att åka och hälsa på en kompis i Tyskland så fick det bli så, och dom bestämde det inte förrän igår. Segisar.
Fick även samtal från Emma och fotograferingen kommer vara på tisdag, torsdag och fredag. Tiderna blir 8-13 två dagar och 13-18 en dag. Tror jag det var :) Någon som vet vart Valand ligger i Göteborg? Jag har ingen aning ju! Får väl fråga runt och leta på google, sounds fun! Men nu ska jag fixa iordning mig för att bege mig bort mot Folkuniversitetet. Hörs sen, puussar!

Away

Hallå ni :) Fick precis ett samtal från designern (tror jag...) Emma. Plåtningen blir tre heldagar, måndag till onsdag nästa vecka! Sjukt kul, men nu blev jag riktigt nervös. Träna poser, yes, haha ;) Geees va kul!
Men iallafall, nu pratar vi om nåt annat! Har varit och dansat idag, började på en ny dans och den var baall. Fick även brev om att jag kommit in på Tegnérgymnasiet i Växjö, mitt andrahandsval då. Så nu har jag lite och välja bland :) Ska dessutom till Folkuniversitetet här i Trollhättan imorrn på något informationsmöte eller nåt, mitt tredjehandsval var det. Så nu blir det fuuuull rulle, he-he-he.
Just det ja! Jag och Pyret pratade med dom på Pizzeria Intim idag (våran gamla prao) och vi kaaanske får jobb där. Varannan helg jobbar vi isåfall, så vi får väl hoppas på det bästa! Hoppas på Ica Maxi annars. Papps känner ju dom där, så han hade pratat med dom idag och så :) I need A LOT of money, can you tell? Usch, är helt uppspelt så jag bara svamlar!
Får änna ta och gör något vettigt nu känner jag. Typ plugga till nationella proven i engelska som äger rum i morgon och på fredag. Kanske ta en promenad i det vackra vårvädret (ironi, regnet öser ner...). Puss på er!


Jackelijacka

Nya jackan kom hem häromdan, den gillas! :)
image315
Ellos/Josefssons

Finally!

Det tog ett jäääkla tag innan blogg.se kände för att börja fungera igen. Men nu ska det väl funka som vanligt iallafall!
Helgen var iallafall trevlig med personalfest (jag har ju inget jobb, men Malin bjöd med mig!) och mys med min älskling. Nu har jag precis kommit hem efter ett BB-pass och jag hade då väääldigt mycket att ta igen i bloggvärlden när jag satte mig här. Väldigt mycket. Men det är bara kul! Måste erkänna att jag varit lite smått sysslo-lös dom senaste dagarna då jag varken har kunnat läsa eller skriva blogg.

Ska nu hoppa in i duschen iallafall, och sedan blir det So you think you can dance klockan åtta, perfekt! PUSS!


M&M på personalfest ;)

RSS 2.0