Idol

Marie är i final så jag är glad iallafall! Hon är bäst. Hon och Daniel! För övrigt idag var det ju Göteborg då. Det var intressant, ekologisk utställning (kläder). Hon mest pratade och så, bomull hade de fördjupat sig i. Så det var skoj!:) Sen var jag med Pyret en liten stund, sen gick jag till Malin och lånade en tröja av henne till dansuppvisningen imorron. Är faktiskt inte nervös alls. Kommer låta annorlunda imorrn! Haha va kul om jag skulle typ ramla eller nåt hahaha! HEMSKA TANKE!;) Jaja slänger in en liten bild på mig, så här ser jag ut en schleten kväll som denna! Ser ju gött blek ut också haha inte riktigt sådär vit egentligen, vi skyller på blixten!;)

"Den oglamorösa sanningen"
HAHAHHAHA!

Göteborg

Imorrn ska vi till Göteborg med skolan. Skolan = Syslöjden. Ska på nått grejs, museum eller utställning eller nåt haha xD Tråkigt. Eller det blir säkert skoj ;) Annars idag har jag varit med snygg-Malin (he-he), vi var i stan och hos henne lite. Känner att min familj har köpt typ tre exemplar av FRIDA som kom ut idag. HAHA! Så ringde mormor och sa att hon hade köpt den och att hon skulle skicka in ett vykort å rösta! Söta mormor ;) Min syster ska rösta mycket antagligen. Köpt typ 14 frimärken, haha hon är söt hon ;) Så skönt att börja sent imorrn! Ska samlas fem i tio på resecentrum, ta tåget till GBG, käka, sen museet typ en timme, sen hem! LEDIIIIGHET! Can't wait! Jag saknar Philip. Saknar, väldigt mycket. Vi sågs igår, i 5 minuter. Kul? Nej. Och ska KANSKE ses imorrn. Han ska ut och jag får se om jag hänger på, har ju ändå dansuppvisning på lördag så det kanske inte vore det smartaste. Btw, ensam hemma lördag-söndag, wiho! Nu blir det nåt annat än bloggande, höhö PUSS!

Beyoncé

image35


MH-MH-MH! Tillbaks till Maj -07 - Malin, Stockholm, Globen och Beyoncé! UNDERBART!


YO!

Eller nåt! :) Idag eller typ igår eller nåt har folk fått FRIDA och det har kommit fram några i skolan och sagt att det va fint å allt. Men jag vill se! Haha! Har säkert sagt nåt pinsamt också xD Om nån prenumererar så säg till mig, i wanna see it! Annars får jag helt enkelt vänta tills imorrn och köpa den innan skolan... Ska ändå köpa den imorrn asså men vill se typ.. NU ;) Idag blir det läxor kan jag lova. Och så kommer Philip ikväll :') Just det ja, MVG here i come! Mitt första MVG! Och kanske det enda? Haha självförtroendet på topp! Pratade med engelskaläraren idag och hon sa att hon skulle sätta MVG på mig. Låt mig va stolt då! ;) hehe. Nu blir det käk för jag är hungrig, äckliga äckliga soppa i skolan som smakade...lussebulle? Over and out!


Godnatt

Haha vilken lögnare jag är om man läser inlägget innan. Var jag och tränade? Nej, ändrade planer. Öppet hus på MÅG idag så jag gick dit med Malin, hon går ju där, så hon visade runt mig ;) Privat guidning är det inte alla som får! He-he-he. Och till nummer 2, har jag pluggat massor? Nope. Dumma dumma mig. Men nu ska jag lägga mig och läsa boken så kan jag göra bok-läxan imorrn. Såå himla smart. Nån som prenumererar på FRIDA och fått numret? Nervös. Det värsta är ju att jag ser helt knepig ut i ansiktet på helkroppsbilden, ser inte ens ut som jag. Seriöst. Kolla noga på ansiktsbilden och sedan ansiktet på den andra. Blöhö men det blir säkert bra hörrni! Godnatt och puss :)


Studiebesök

Idag var det studiebesök i skolan. Brukar alltid komma massa lärare och sånt från andra skolor för vi jobbar på ett annat sätt på våran skola. Idag fick jag och några andra sitta där och prata och svara på frågor, haha. Jaja :) Ska käka nu, sen iväg och träna :) Sen måste jag plugga...massor...massoooor....blöhö. Måste säga att det känns himla konstigt att ens -så kallade- bästa kompis umgås med min bror. Konstigt? Väldigt konstigt. Extremt konstigt. Aja pusshej!

Liza Marklund - Gömda

Den boken blev det! Kan även tillägga att jag spenderade kvällen med Malin, hihi :) Sex and the city, chokladbollar och praaat. Kan det bli mycket bättre? Fick precis reda på att det tydligen är engelskaläxa tills imorrn.. prata. Ska komma på något bra att prata om så kommer det säkert gå bra. Nu har jag precis legat och läst boken i typ en timme. Den är läskig. Jag gillar inte läskiga böcker. Speciellt inte innan jag ska sova. Så jag var tvungen att sätta mig här lite, haha. Ska försöka sova nu ändå, puss & godnatt!

Blaaaha

Kom på att jag måste ha en bok. Åh. Jag orkar inte gå till biblioteket. Då kom jag på den extreeemt smarta idén att gå ca 100 meter åt höger så kommer jag till Malin och lånar en av henne. HA? Smart va? ;) Haha, okej jag är trött. För vi skulle egentligen träffats idag men så har jag ju inte varit i skolan, så det hade nog inte mamma tyckt om. Men om jag nu ska låna en bok av henne? Moahaha. Jag är bäst.

Hemma...

Ingen skola idag inte. Nejnej. None. Nadaaa. Okej jag ska sluta.. Jag & mitt huvud går inte riktigt ihop har jag märkt. Jag vill: gå till skolan, vara med på gympan(=betyget) och inte missa alla skitlektioner för då har jag massa att ta igen sen. Mitt huvud vill: irritera mig genom att ge mig någon cpig migrän hela jävla tiden. Alltså går vi inte ihop, jag & mitt huvud. Så är det! Men nu ska jag ta alvedon igen och sova eller kolla nån film eller nåt... gäsp.

Sovtime

Nu ska jag sova, så godnatt på er alla :) Det tar så himla lång tid för mig att somna när jag sover själv... Philip har fått in mig i en ond cirkel typ, haha! xD Men jag sover såå mkt bättre med honom intill. Puss och godnatt!

Min plutta!

image33
Jag (ser ut som jag har världens överbett jag vet men men xD) & min plutta! Anledningen till att jag lägger in denna är att lilla pilluttan ska opereras imorron! Hoppas allt går bra. Hoppas? Klart det kommer gå bra! Nånting med nåt bakom näsan som gör att det blir svårt att andas genom näsan. Min lilla bästa kompis, som vi brukar säga att vi är. Mosters gullunge är du sötan <3

Fredags

image32
Slänger in en bild på mig & Pyret innan vi droog oss i fredags ;)

Så var helgen över..

Tråkigt tycker jag. Det betyder tillbaks till skolan och ungefär 100000 föreläsningar och allt annat....usch. Jaja lite positiv kan man ju va ;) I fredags... Ja ni, i fredags. Vad ska man säga? HAHA! Det var skoj iallafall! Jag&Pyret skulle gå ner och köpa pizza på Intim till alla, för Elin bor typ brevid Intim. Så gick vi ner och dom såg så stressade ut, så vi hjälpte dom att vika lite kartonger och ställa iordning glas i baren medans dom gjorde våra pizzor. Vi är så snälla! ;) Sen sa dom att vi kunde komma dit när dom stängde vid 23 och prata lite.. Ja, det blev ju himla lyckat för Pyret, jag hade trevligt iallafall! xD Hos Elin var det också trevligt såklart, tro inte att vi va på Intim hela kvällen, haha! Sen vid halv ett åkte jag till älskling :) Det var mys, somnade typ direkt men ändå.. Sen igår var jag med honom hela daagen, vi åkte hem till mig och hade mys med goottiiit och film :) Jag somnade iof innan tolv framför tvn. Men det var massa myys ändå! Vid 2 väckte han mig, haha så då gick vi och la oss. Så har jag vaknat massa ggr i natt för jag har mått illa, sen vid 8 i morses gick jag upp för jag mådde verkligen illa. Ska inte gå in på några detaljer men ja vad gör man när man mår illa. Usch! Sen nu åkte Philip för en stund sedan och jag mår bättre än vad jag gjrode i morses. Somnade ju om till typ 12-1 sen :) Men nu ska jag kolla på tv, hade tänkt att träna idag men så blev det ju inte. Massa pussar på er! :)


Partyyy!

Vart i skolan idag som vanligt - spanska, spinning och intresseval (syslöjd). Chill dag! ;) Nu är jag med Pyret, men hon har fest med Siripluttan, haha! Siri har nämligen fest med fanta, popcorn och aristocats, slår ni det eller? ;) Men nu ska vi ner till stan och möta Ida och sen ska vi till Elin :) Sen inatt blir det till att åka till älsklingen :) Men måste packa ner lite grejjer, typ tandborste å sånt, haha! PUSS! <3


Dålig uppdatering

Ja, förlåt för det! Men har haft annat för mig än att sitta här, haha. Igår var det ju dans, sista gången innan uppvisningen som är nästa lördag :) Lite tråkigt att både mamma, pappa och Ida (systeryster) är borta just då. Perfekt tajming eller.. Dom ska på Peter Lemarc, inte tillsammans men ah. Så där får jag vara alldeles ensam och övergiven! Men några ifrån klassen ska komma och Philip ska nog komma också, så då blir det väl bra ändå ;) Just det ja, innan dansen så var ju jag och Pyret på Intim, praon ni vet? Vi skulle gå dit och äta pizza och hämta våra lappar. Han hade dessvärre inte fyllt i dom ännu, så vi fick hämta dom idag istället. Vilket innebar slippa lektionen och käka pizza istället medans han fyllde i dom. HAHA! Sen frågade dom oss ifall vi ville jobba extra där någon gång i veckan eller sådär när dom behövde hjälp, så dom ska ringa oss när det blir. Ser ni, dom älskar oss verkligen, haha :D Peter, han som vi skojade med så mkt, sa att han hade saknat oss. Säger deetta asså, love! Jaja annars idag har jag varit med älsklingen :) Nu måste jag plugga lite spanska glosor tills imorrn. Pusspuss!

Tävlingen!!

När jag loggade in på msn i skolan förut (gammalt msn), så skrev en tjej från Fridas Attitydmodelltävling (Julia) att hon fått mail från dom. Så jag var ju tvungen att gå in och kolla, och yoou're damn right att jag hade fått det! Är vidare bland dom åtta!!!!! Malin är helt gaaaalen, haha! Här neranför ser ni bilderna, och dom kan ni också se i FRIDA nr 24 som kommer ut den 29e november! :) Men nu kommer mamma hem och alla är så himla glada för min skull! Ska snart till Malin också :) Jaja puussar!


FOTO: Niklas Dahlskog

Cookies!

Haha, nu ser ni vad gullig jag är som har bakat dom här till Philip ;)

Skooolan

Kom typ precis hem från skolan. Var så sjuukt trött imorses när jag kom dit, men sen efter spinningen blev jag faktiskt lite piggare. Nytt område ska vi ha nu också...suck. Det blir väl som alltid, ganska kul i början men sen blir det aaastråkigt för vi har det typ varje lektion, jaja. För övrigt var det väl en helt okej dag..egentligen. Sen ikväll kommer Philip hit :) Ganska sent iof, men ändå. Så idag ska jag inte göra nånting tror jag, eftersom det inte blir nån träning. Ska läsa bloggar, skriver kanske sen om det finns något intressant att skriva...;) Puss!

Slappt

Ja, finns inte mycket annat att säga om denna dagen. Philip kunde inte komma hit för han har prov imorrn och var tvungen att plugga. Så vi ska ses imorrn efter hans träning istället :) Följde med mamma och lämnade Siri förut, förutom det har jag inte gjort så mycket alls, gått en promenad typ. Imorrn blir det skola, efter 3 veckor och det ska inte bli kul!(lov+2veckor prao) Men vi har spinning på Friskis på gympan, det är ju skoj iallafall, och då "slipper" jag gå dit på kvällen imorrn. Slipper och slipper, jag gör det ju frivilligt men ja, haha! Men nu ska jag kolla in reprisen av Top Model Sthlm, pussis!

God morgon

Nu har jag precis gått upp. Kollade ut genom fönstret och - ingen snö! :O Jag vill ju ha snö...inte blött och slask. Men men, så äre. Vaknade lite tidigare av att Siri hade vaknat, det gör man alltid, hon är inte tyst. Haha men jag somnade om iallafall ;) Nej nu blir det nog frukost, puss!


You've got my heart baby, please don't throw it away

image27

Ny design

Har hållt på med designen ungefär hela dagen..är man ny så är man! Men det blev väl fint? :) Ska bara fixa headern också, vet inte riktigt hur jag ska ha men nåt blir det väl. Förutom det har jag hunnit med att leka lite med Siri, målat naglarna, lekt kurragömma och sånt typ. Hon är så roligt ibland, om jag gömt mig under ett täcke och hon hittat mig säger hon "Nu ska jag gömma mig där så får du leta", haha! :D Ikväll blir det tydligen räkor (såg typ 2kg räkor i kylskåpet). Hoppas det går någon bra film för jag är trött och orkar verkligen inte gå ut i den kaaallllaaa snön! Lite tråkigt med Friskis ändå, att de har så lite pass på helgen. Typ ETT spinningpass på lördag, och det är 9,30 (jag orkar inte gå upp tidigt (A) ?). Får se om det blir någon spinning imorrn då, eftersom det bara finns ganska sena pass, typ runt 17, och då kommer ju Philip hem.. humhum. Jaja ska se om jag hittar nån header, puss:)


Uppdaterat: Headern fixad :)

Tävling

Hittade en tävling i en blogg jag läser dagligen - Käthes Modeblogg, där man kan skriva en önskelista från hennes webbutik Modemecka.se och man har då chansen att få någon av grejerna i julklapp. Så här är min önskelista:

1. M925 Långt kristallhalsband
2. Åsahjärtaniklas Halsband med svart onyx/ekollon
3. Cherry Tee långärmad topp svart stl S/M
4. Vildaa långt halsband med hjärtan
5. Saga Lova mörkgrå kjol i bomullstrikå stl S/M
6. Åsahjärtaniklas armband med ametister
7. Åsahjärtaniklas svart flätat läderarmband
8. Maya hjärtörhängen i hamrat finsilver
9. Lång tunika gråsvart i ekologisk bomull One size
10. Håkansson the Vitamin spray 6-pack

Tycker det får räcka med 10, listan kan lätt bli riktigt låååång annars ;)

ÄLSKLING!

Du & jag

Systerdotter

Kommit upp, ätit frukost och läst de dagliga bloggarna - så långt har jag kommit idag. Mååste göra praoläxan idag också...suck. Men idag kommer denna lilla pluttan hit :) Dom har ju flyttat ifrån oss här hemma för ett par veckor sedan, Siri (min systerdotter), Ida och Kenny. Men idag skulle de ut eller något så då ska Siri-pluttan komma hit, hoppas hon är på bra humör bara. Hon är iiinte så rolig att tas med om hon är arg kan jag lova ;) Men hon är världens sötaste ändå! Nu ska jag klä på mig eller något annat roligt (hmm). Pussar!


Fredagskvällen

Har tillbringats i soffan med godis och popcorn framför idol med Pyret, mycket trevligt ;) Innan kvällen var vi en sväng i stan och kollade lite, inte efter nåt speciellt precis. Senaste numret av FRIDA fick följa med hem iallafall, he-he. Står bara på nästa-numret-sidan typ Fridas attitydmodeller, rösta på din favorit. Eller nåt. Dom har fortfarande inte bestämt sig (vad jag vet), uschusch! 2 veckor kvar tills numret kommer ut, men vad jag har förstått så får prenumenanterna tidningen på fredagen veckan innan den kommer ut? Läste det nånstans.. när jag prenumererade fick jag minsann på måndag eller tisdag, särbehandling på hög nivå! haha. Men om någon får den på fredag (och jag inte fått reda på något ännu) så får ni jättegärna höra av er vilka som är med! :) Förresten ska lägga in en bild från praon, se vad snälla vi är. Det plus nikotinplåstret då ;) Mörk choklad för det vet vi att den ena tycker om, och sen 3 kanelbullar och 2 krämbullar. Dom var så gulliga och bjöd dit oss på pizza nästa vecka, hihi! Och dessutom sa dom att vi måste komma och hälsa på dom, bara komma in och säga hej eller något. Bästa praoeleverna någonsin eller, haha! En såg så ledsen ut, vi har skojat med honom hela tiden och han tyckte det var sorgligt sa han.. men vi hälsar på er P och V, we promise! :) Nu ska jag läsa den nya FRIDA och sen sova. ENSAM, bara så ni vet det. Understryk ENSAM. ENSAM. ENSAM. Jag saknar Philip. Puss!


(pyrets väska ;))

Sista dagen

Så är det! Sista dagen på praon idag. Äntligen fredag iallafall, wiho! ;) Men tråkigt ändå, för Philip åker till Såtenäs och kommer hem på söndag, jobbigt. Vi har ju knappt setts denna veckan eftersom han varit sjuk också. Jag överlever. Men nu måste jag klä på mig, sminka mig och allt som hör vardagen till ;) Hörs senare! Pussar!


Önskelista?

Skitsvårt ju! Får nog bli så att jag fyller på den allt eftersom, kom ju bara på en endaste liten grej!


Volumaster - Björn Axén

 

Haha ja, det var det! Nu ska jag packa träningskläder, ta en apelsin och bege mig iväg mot den väntande spinninghallen (eller nåt...) Har fått med mig Pyret för första gången också, skoj!

Fridas Attitydmodelltävling 2007

Jag vill veta nu! Om någon undrar så var jag med i den tävlingen i år då, och vi har inte fått veta vilka som hamnar i tidningen än.. och den tidningen kommer ut om 2 veckor! Även om jag inte hamnar i tidningen vill jag ju gärna ha bilderna, ska bli såå kul att se hur dom blev. Jaja nog om det :) Praon var okej, vi (jag och Johanna a.k.a Pyret) fick packa pizzasallad, hacka isbergssallad, hjälpa till lite med kebabsås, packa vitlökssås m.m. Vi fick även tvätta fönstrena - ute, haha! Kan tänka mig att vi såg riktigt dumma ut där asså. Fick sätta på grejjerna på en lång kvast typ å sen köra ;) HAHA! Gulligt! Imorron är det sista dagen, lite tråkigt faktiskt.. Men vi ska köpa med oss lite bullar eller något att bjuda på :) PLUS ett nikotinplåster/tuggumi (beror på vad mor/far min har) till en av dom, han röker konstant asså! Så vi ska retas lite med honom ;) Nu har jag bokat plats på spinningen 19,15 :) Skojskoj! Nu ska jag försöka knåpa ihop en önskelista inför jul, lägger nog in den här sen! :)

Kallt!

Sov hos Philip inatt, vilket innebar att jag var tvungen att gå upp klockan SJU imorses för att hinna med bussen in till stan 07:45 eftersom sötingen skulle till skolan. Och nu tänker ni säkert, vadå det var väl inte så farligt? Tänk er då att jag börjar 12 idag... Det är så jäkla gött att börja 12 varje dag i 2 veckor, synd att det är näst sista dagen på praon idag. Praoar på en pizzeria förstår ni :) Inte för att det kanske är det roligaste men det är såå skönt att ha så extremt korta arbetsdagar! = more sleeping åt folket!  He-he-he. Senare blir det spinning för min del, gött! Undra hur jag ska komma dit men... känns väldigt riskfyllt att cykla, och mor min är alldeles för feg för att köra bil i sånt här väder ;) Idag fyller min syster 19 förresten, congrats sis! :) Nu ska jag "fräscha upp mig" = checka sminket (sov en timme efter jag kommit hem imorses) och sätta på mig ett par jeans..usch, kalla kalla kalla vinter. Hörs senare, pussisar!

RSS 2.0