Natti

Tänkte bara säga godnatt! Har myst med min älskling hela dagen låång, hihi. Var ute på promenad och jag kan ju säga att jag inte är något vidare bra på snöbollskrig. Eller snöboll och snöboll, jag blev mest nerkastad i snön. Det var kallt. Och blött. Men det var roligt ändå.
Nu har vi precis kollat på Matte söker husse, eller vad den nu hette. Den var lite små-rolig sådär. Dock somnade jag lite varsomhelst i filmen, men ja. Så nu blir det sovdags för oss! Godnatt.

Smalt?

Okej, jag har en fråga angående den här bilden. Är det bara jag som tycker att benen ser sjukligt smala ut? Jaja, vissa är naturligt smala och blabla. Men herregud. Vi får väl helt enkelt hoppas på fel vinkel.
image312

Så mycket snyggare med en kropp som Jessica Albas.
image313

Happy day

God morgon my loves. Jag har varit vaken jätte länge faktiskt. Ända sedan innan nio. Och det bör även tilläggas att jag säkert inte somnade förrän tre. En viss person kom hit väldigt, väldigt berusad. Det vältes stolar och jag fick ingen som helst ögonkontakt. Men det är ju roligt det också.
Han skulle ju även upp till skolan idag, moahaha. Hur kan man bara inte vara skadeglad? Är det bara jag som är så här hemsk? Nej fy. Får göra frukost tills han kommer tillbaka. Jag är inte hemsk. Jag är snäll.
Sen ska jag gymma iallafall, eftersom att dom TRE pass jag ville gå på var inställda. Allihopa. Every single one. Ja, ni fattar. Nu ska jag bege mig bort mot tvn, och hoppas på att det är 'ringa-in-och-vinna-pengar-program' eller något annat roligt. Jag hoppas ni alla förstod ironin där, jag hatar dom. Kan det inte bara finnas nåt annat. Suck. Puss!


En morgontrött jag

Lip balm

Så söta är dom! Och jag chansar på att dom luktar gott med tanke på smakerna (bl.a. jordgubb). Och vad är bättre än lipsyl/lipbalm som luktar gott? Får mig att tänka på bilar-lipsylet. Så himla gott!
image310
Asos

En lila ansiktsmask

Ja, som rubriken lyder sitter jag här med en lila ansiktsmask i ansiktet (vart annars?). Den luktar äckligt. Men den är ju trots allt lila. Och ni som trodde ni skulle få se något fult kort på mig i den, ni trodde helt enkelt fel - it's not happening.
Linda och Anna har precis åkt hem, okej det var väl ett litet tag sen nu, men ja. Vi har pratat och så, he-he. Det var lite roligt förut när dom försökte få tag i mig, massa missade samtal hade jag. Så jag ringde upp innan jag skulle hoppa in i duschen (ja, vadå? Jag gör alltid små volter in i duschen) och då säger Linda "Vi är hos dig om 3 minuter". Haha, panik? Men det tog sin tid ändå, moa-ha-ha.

Nu blev jag lite arg. Gick in och skulle boka in mig på pass 8,30 imorrn, för att vara sådär extra duktig. Tror ni inte att det är inställt då?! Och jag som inte vart på nåt Body Balance pass denna veckan, åååh (ja, världen går under)! Oh well, får väl hitta på något annat. Ett plus är iallafall att jag då kan mysa lite längre med min älskling :') Nej nu ska jag ta och gå och kolla på tv tills han kommer, puss på er!


Anna&Linda, sötnosar!


Lite snabbt sådär

Ett snabbt inlägg hinner jag allt med! Ska iväg på spinning & s-core med Malin, det ska bli riktigt sköönt med spinning faktiskt! Har ju inte vart på det sen mina friskis-tider, haha ;)
För övrigt idag har jag inte gjort så mycket. Vaknade upp med min älskling och sen har vi typ myst tills han skulle hem :) Så kaanske han kommer ikväll, hopefully <3
Men nu måste jag kila guys, får försöka uppdatera mer senare, puuussss!

Forever21

Visst är den här koftan från Forever21 söt? Snart blir den förhoppningsvis min! Jag och min käraste syster hade nämligen tänkt att göra en -liten- beställning därifrån, och detta är en klar favorit. Lite annat smått och gott också såklart. Men nu får vi hoppas att allt går vägen, annars blir jag leeeeedseen.
image308

What's up

Hallå guys. Känner mig sådär lagom duktig på att blogga idag.. men har faktiskt haft annat för mig (eh). När jag inte har suttit vid datorn så var jag med Philip en stund i morses innan han skulle hemåt, sen har jag tränat lite och lagat mat. Wiho. Inte varje dag jag lagar mat kan jag lova. Men syster och systerdotter hade käkat på Max så jag var väl illa tvungen. Blev gott faktiskt, believe it or not. Wookade grönsaker med kyckling och ris, i'm the (wo)man.
Har även umgåtts med Pyret idag! Vi var borta i pulkabacken med Siri-pluttan och åkte. Jäkligt jobbiga, respektlösa ungar där som tog stora "snöbollar" - nästan en meter stora asså, och kastade ner på dom små fyra-åringarna i backen. Blir man inte bara irriterad? Dom ville verkligen skada dom små också, usch.
Sen har vi kollat på So you think you can dance, innan hon skulle hem! Och nu sitter jag här alldeles ensam och övergiven. Skulle kolla på en film men den var kass, synd där. Jaja, får väl se om det går nåt annat, innan jag ringer Philip. Puss!

Morning

God morgon! Vaknade (blev väckt) vid kvart över nio, för Philip skulle till skolan (moahaha). Tidigt, men jag är inte trött faktiskt. Var uppe vid sex i morses, för jag mådde illa. Så jag satt och läste tidningen och åt en knäckemacka med mor min. Men nu verkade Philip komma tillbaks, så nu fick jag säga hejdå. PUSS!

Sleepyhead

Dagens första inlägg, så får väl kanske säga god morgon. Dock vaknade jag för en timme sen, men ändå. Ligger här (ja, ligger) och käkar en apelsin. Har som vanligt tatt upp datorn i sängen, datanörd, jag vet.
Idag ska jag träffa min älskling, äntligen! Han har ju vart borta, men igår kom han hem, så det blir mys! Hade tänkt dra och träna, men eftersom att vägarna inte är plogade vågar jag inte hoppa på cykeln.. = Läskigt, guys.
Men iallafall. Philip skulle gå upp klockan tio. Vid ett ringde jag honom och han låg och sov, lyckat, tycker jag. Han ligger säkert fortfarande och sover, så jag kan väl lika gärna säga direkt att jag ska träffa honom ikväll?
Nu ska jag iallafall... ja, vad ska jag göra? Tvinga någon att göra våfflor till mig, det är faktiskt våffeldagen! Puss!


Wishes

Enkelt och snyggt, men ändå inte tråkigt. I like.
image307
Skor - La Redoute
Jeans - Topshop
Tshirt - Topshop
Klocka - Diesel
Solglasögon - Asos

Todayy

Hejsan! Nej, jag vaknade inte nu. Har följt Linda till bussen, vart och tränat med Pyret och varit i stan och köpt hårfärg till henne. Ser ni, jag är inte lat :)
Iallafall, vi har precis ätit tacos och nu hade vi tänkt slinga håret på den lilla tösa.... eh.. haha. Ja, you get it. Mår inte dåligt idag iallafall och det är ju alltid ett plus. Men vi höres senare guys, pusselipuuusss

Lipz!

Sjuk kväll asså! Jäääkligt rolig! Vi kom in på Lipz = status för fan, hahah! Vi dansade och drack och hade det himlans trevligt! Jag har inte mycket mer att säga, så bjuder på några bilder! (Mycket utropstecken här känner jag)


Snyggingar hemkomna från Lipz


Citat från kvällen
Linda pratar i telefon, om utlandsresor och Grekland - "Rhodos? Jag vet inte vem han är"

Utgång!

Sitter här med Linda, eller ja, jag sitter och hon står och plattar håret..typ. Har tagit några glas och snart ska vi ut! Antingen Lipz, O'learys eller Sand blir det. Allt eftersom vart vi kommer in, haha! Under 18 suger. Men ja, det får gå ändå. Nu ska jag göra henne sällskap och fixa ögonskugga, he-he. Hörs i natt eller imorrn guys, puuss på er!


Var förresten och åkte pulka med Siri förut, min söting! Lite ego-pics hinns alltid med ;)

Josefssons/Ellos

Har precis beställt denna snygging till vårjacka! Mörk Indigoblå, som på bilden. Nu får vi väl bara hoppas på att den sitter som den ska också. Älskar den redan!
image300

She's a geek

God morgon folks! Vaknade tidigt idag, vid 10, när jag borde sovit länge med tanke på att jag var uppe rätt sent i natt. Men men, så kan det gå. Satt iallafall uppe i soffan med datorn i knät, lite små-nördig sådär men what the heck!
 Idag kommer mormor hit, vet dock inte när men ja, she will come. Lilla skrutt-Siri kommer hem också, ääntligen kan vi leka i snön, jag och hon! Slår vad om att hon har längtat...... haha ;) Nej nu ska jag bege mig ut på promenad tror jag bestämt! Puss på er, och glad påsk!


Rökning dödar

Nu ni, nu har jag upptäckt något som jag egentligen inte ville upptäcka. Min mamma ute på trappan, med en cigarett i handen! Och vart vill jag komma med det här? Jo, nu är det så att min mamma har slutat röka sen några veckor tillbaka! Tjuvrökarn! När jag kallade henne tjuvrökare sa hon "Nej men jag tjuvröker inte, jag röker öppet", huh! Hur som helst tvingade jag henne att fimpa ciggen och hon hann faktiskt inte ta så många bloss på den. Men ändå, jäkligt onödigt eftersom att hon inte rökt alls (nästan?) på läänge.
Och undrar ni vart hon fick cigaretten ifrån så röker fader vår, dock är han i större behov av att sluta än mamma! Men det är dom som väljer det, men det hade ju varit roligt att få se ens föräldrar vid liv i några år till.

Mina föräldrars drömlungor? (Dom lär redan ha såna!)
image298

Once upon a ruined dress

Söt klänning, eller hur? Jäkligt tråkigt att dom har förstört den med den där textremsan "Once upon a time". Töntigt!
image297
Topshop

Pinky

Fick detta fodral av min käraste syster i förra veckan, snällt va, he-he. I like it!
image294image296

Burned!

Hemma från gymmet och vi var himla duktiga idag! Sprang väl inte så länge idag dock, en kvart typ, men seeen. Massa situps på pilatesbollen och massa ben och mage på maskinerna. Blev även lite solning, så det var en heeeelt great dag! Tills vi kom in i bastun... Jag skulle hälla på mera vatten på den där grejjen, och då kom det upp as mycket varm ånga och brände sönder mig. Typ. På händerna och i ansiktet och i MUNNEN! Nu gör det dock bara ont på fingrarna, men ändå. Aj. Men nu vet jag ju att jag inte ska hälla på så jäkla mkt vatten på en och samma gång, haha. Nej jag är varken dum eller klantig ;)
Nu ska jag få paj som mor min har bakat (det var det jag vaknade av i morses). Det ska bli gott! Glad påsk på er!


And off we go

God morgon! Vaknade av att mamma höll på i köket och bakade = använde elvisp. Då var klockan halv elva, och jag hade ställt klockan på kvart i. Sånt gör en bara irriterad. Men hey, jag är ju uppe och har redan käkat frukost och allt! Så nu bär det snart av till Sportlife med Pyret, det ska bli trevligt minsann. Ska försöka få en soltid också (inte alltid det lättaste där), men får väl hålla tummarna.. eller nåt. ;)
Jaja nu får jag packa klart och sedan bege mig mot garaget och cykeln! Halkade förövrigt ner i snön när jag gick upp för backen med cykeln från garaget häromdagen, jag gillar inte den backen! Blev helt snöig och självklart kom det ut ett väldigt vacker ljud ur min mun, i form av "wwaaeee", samtidigt som det gick förbi en snubbe och skrattade åt mig. Tack för det. Later guys, puss!

Awesome guys

God kväll på er gott folk. Precis hemkommen från Anna där vi haft lite myskväll med Linda och Pyret. Eller ja, kanske var det party med popcorn och loka, man vet ju aldrig! Vi kollade lite Hjälp samt en film som var helknepig. Yrror? Eller vad hette den? Ja, men den var skum iallafall, dock lite rolig ibland! ;) Så vi har allt haft det trevligt där borta!
Vill ni veta - a weird thing - eller?! Min mobilkamera funkar igen. Efter typ 3 månaders icke-fungerande. Sjukt? Nej, Linda har magic fingers, så är det bara. Har dock en känsla av att det inte kommer bli något long-lasting fungerande för den lille mackapären då den har svikit mig förr! ;)
Nej nu ska jag nog sova tror jag, är inte lika trött längre som jag var när vi åkte hem.. hm.. Får läsa lite i Shopaholic-boken så blir det nog bra! He-he-he, och bilder kan jag ju bjuda på då mobilkameran fungerar, great!

Va gillar ni min snyggingkudde jag gjorde i syslöjden i onsdags? Den är ball. Dock passar den inte in så bra i mitt röda rum, men den får vara här ändå, och jag tror den trivs. God natt!

Big foot

Haha check it out! Och så var det förmodligen bara jag som tyckte det såg kul ut.. who gives *varning för svordom* a fuck anyway? ;)
image289
Lindsay är ju snygg som alltid iallafall!

Yesterday

Gårdagen i ära (påsklov ni vet?!) såg jag ut sådär. Det varade inte länge eftersom vi slutade vid halv tolv, därefter begav jag mig mot gymmet och sedan var det mjukis resten av dagen. Men ändå.
image288

Lots of hair

Jag får väl kanske ursäkta denna lite oseriösa bilden, men mitt håååååår!
I love it, where did it go? Har lite hårbekymmer för tillfället, vi vill inte samma saker, jag och mitt hår..

Långfredagen

Ska det kännas nåt speciellt idag? Det är ju liksom inte som julafton, förstår inte ens varför man ska fira påsk. Okej, jag vet väl att det är för att Jesus korsfästes....det är det väl? Lite pinsamt om jag inte ens vet det, haha. Men jo, det är ju därför. Okej, heja Jesus. Eller nåt.
Har för övrigt precis smällt i mig McDonald's mat! Snacka om att förstöra för sig själv! Men aja.. har ju trots allt gjort lite styrkeövningar idag, but still. Nej. Man ska få unna sig saker. Det var gott.

Igår förresten var jag med Philip, det var mysigt. Men jag var så sjukt trött efter springningen och passet, så jag somnade framför tvn i älsklingens knä! Det gör jag ju iof alltid, men ändå. Det var mys! I morses ringde klockan eftersom att han skulle iväg till Henån (eller vad det heter) till Ludvig. Så jag blev lämnad ensam. På självaste Långfredagen. Haha jag skojar, det är inte så hemskt som det låter. Jag menar, annars hade jag ju inte kunnat ligga här hela dagen låååång ;)

Ikväll ska jag nog träffa Linda tror jag, det blir nog mest myspys eftersom att det är sådär bra väder ute. Och med det menar jag snöstorm. Nu får det änna räcka, blev rätt långt, men ja, jag har ju lite små-tråkigt så det blir det lätt så. Puss!


image286
Önskar att min lilla plutta var här så vi kunde åka pulka! Men nehe då, enda gången jag känner så är hon hos sin papps! Men vem vet, dessa känslor kanske är här för att stanna.. ;)

New

Söt blus från Asos. Är det även en ny modell vi skådar? ;)
Jag har iallafall inte sett henne på hemsidan förut!
image284

GLAD PÅSK!

När klockan var 11,30 fick vi påsklov och det firades med... ja, vad firades det med egentligen?! En halvtimmes springning på bandet, jovisst ja... He-he-he! Men jag var ju nästan tvungen, var ju ett tag sen jag sprang nu pga sjukligheten jag har egentligen, men jag kände mig tvingad. Av mig själv. Men det var skönt.
Lite senare ska jag och Malin på BodyJam-release:n! Då kan vi liksom lika lite som alla andra, och då är det nästan ingen risk att man gör något pinsamt... nästan ingen risk var det. Men det ska bli roligt eftersom vi (jag, don't know about Malin) aldrig varit på BodyJam förut. Men dans, det slår väl aldrig fel? ;)
Ikväll ska jag förhoppningsvis träffa en viss Philip, om han blivit frisk det vill säga. Jag råkade smitta honom lite i söndags tror jag, men ja... nu får vi hoppas att han har blivit frisk iallafall!

Och vet ni vad jag har för spännande på schemat just nu? Jag ska ta mig en apelsin och lägga mig och läsa en bok som jag lånade av Malin! En shopaholics bekännelser tror jag den heter, bra faktiskt än så länge!:) Puss på er!


Coookie

Halloj! Just hemkommen från det sportiga livet (Sportlife asså, haha). Blev body balance och gym med Pyret :) Nytt bb-pass var det och jag gillade det! Mycket benstyrka så det var minsann lite jobbigt, men roligt!
Det är så skönt just nu. Imorrn slutar vi halv två, och har dessutom slöjd hela förmiddagen! På torsdag går vi fram till lunch, sen är det lov! JAG ÄR LYCKLIG, JA, WIHO!
Nu ska jag se vad som bakas ute i köket, det luktar gott när mamma och Siri är i farten ;) Puss!

Back to school

Suck (av lättnad den här gången). Jag känner ingen stress alls idag. Okej, förutom att jag måste till skolan pga snön, men annars. Efter skolan kan jag åka och träna, och sen städa mitt rum (om jag känner för det just då, för det behövs) och sedan ta det lugnt framför Gossip Girl. Inga stora inlämningar, inga läxor (vad jag vet). Så skönt! Nu ska jag allt klä på mig för att dra vidare mot skolan! Puss på er (mest puss på Philip ;))

Daria Werbowy

Så jäkla snygg bild! För Pepe Jeans
image282
Ni känner säkert igen henne från reklamerna
för Lancôme's parfym Hypnôse

Sommar ändå?

Mhm, en massa snyggt hos Nelly.com!
image278image279
image280image281

At home

Idag är jag ändå hemma och sjuk, då kan jag väl blogga lite kan man tycka. Men ja, det har väl gått sådär än så länge, med tanke på att detta blir mitt första inlägg, haha. Har ont i halsen och mår faktiskt illa, how come? Men så kan det gå!
Tänkte cykla bort till mamma (som jobbar på vårdcentralen) när jag vaknat för att kolla halsen, men såg ungefär 3 meter snö ute. Suck. Hade antagligen blivit mer förkyld av att cykla dit, så jag struntade i det. Istället har jag legat framför tvn, och det är ju alltid trevligt det också. Måste egentligen göra klart spanskan idag eftersom det är redovisning imorrn, men vem orkar? Inte jag iallafall. Ska försöka uppdatera liiite mer idag my loves, puss!

Hmpf

Gah, blev ett jäkla tjöt om vad jag skrev på bilddagboken. Ni vet en sån lista typ, så skulle man lägga in en bild på sin bästa vän. Och då skrev jag: inte nån. Anledning? För jag har ingen. Så enkelt var det! Jag förutser mer tjaffs om detta, men det återstår väl att se.
Trevlig kväll igår för övrigt med Linda, Julia, Evelina, Linn & Amanda. Först hos Linda och sedan vidare till.. ja, va det nu hette.. haha. Kul iallafall! "Nice", haha pinsam. Men nu ska jag nog sova tror jag, puss!

Lite snabbt

God morgooooon (eller god middag som min roliga lilla papps sa när jag gick upp för fem minuter sedan)! Äntligen, äntligen, har jag fått sova ut, så skönt!
Igår blev det iallafall den där matlagningen, he-he-he. Malin bjöds över på middag och efterrätt och lite tjockisgrejjer där emellan ;) Bilder kommer när jag orkar lägga över dom! Det är faktiskt väldigt jobbigt, går bara på pappas dator eftersom att man måste ta ut minneskortet och lägga i datorn, typ, låter jobbigt va?
Efter detta gick vi hem till Malin och kollade på Ratatouille och pratade, mys mys.
Nuu såg jag att vänner gick på tv, så nu run:ar jag away from er ;) Härlig svengelska där. PUSS!

Losah

Vad ska man säga.. vi förlorade. Tror vi kom sist till och med. Men vi var faktiskt rätt bra (believe it or not). Förlorade ju i det tredje och sista set:et i alla matcher, jäkligt segt för innan var det ju alltså oavgjort med ett set var. Suck. Men men, vi får ta nya tag och va grymma i fotbollsturneringen som jag och Maja ska fixa! Vi är ju bäst.
Det har ju bestämts att det inte ska vara några fler stadsmästerskap i högstadiet så vi får fixa det själva. Och det var helt okej med lärarna, så dom ska skicka ut inbjudningar och grejjer! Wiho!
Nu ska jag snart dra iväg till lilla Sportiiiis och gymma var tanken. Ska se om Malin kommer hem snart bara, annars får jag dra mig dit själv. Igår blev jag ju lämnad (host host MALIN host host). Ska ta en apelsiiin, puss!


Volleyboll

God morgon! Idag blir det volleyboll-turnering hela dagen lång (hopefully). Det var ju våran klass som gick vidare, både tjejerna och killarna, så skolmästerskapet here we come! ;) Senare idag ska jag laga italiensk mat + efterrätt. Skulle gjort det på hemkunskapen idag egentligen men missar ju det, så jag fick läxa istället.. haha. Men det får väl gå bra!
Mamma kommer även hem idag så då får hon avnjuta min goda mat ;) Hon har varit i Borås med jobbet ett par dagar nämligen! Och nu måste jag nog skynda mig lite smått, puuss!

Växjö nästa?

Ja, så kan det mycket väl bli. Idag fick jag nämligen ett brev ifrån Växjö Design och Konstskola (VDK) om ett preliminärt antagningsbesked. Det ni. Jag blir lite rädd.

image277

Go blue

Härligt somrig outfit! Dock är det regn här hemma i lilla Trollis idag..
image276
Allt ifrån Topshop

Rescued

Jag tror jag är räddad. Spanskan är flyttad till tisdag och tydligen är so:n flyttad till nästa vecka också! Am I the luckiest girl in the world or what? Dock har jag ju redan gjord det mesta av so:n men ändå! Nu blir det bara ett stort arbete tills imorrn - hemkunskap och det är ju rätt göött.
Idag blir det iallafall dans, ska bli roligt! Får väl änna gå igenom danserna lite nu så jag kommer ihåg dom, som ingen gjorde förra veckan haha! Men nu blir det lite hemkunskap och lite tv och kanske lite bananchips (torkade bananer brukar jag säga dock..)! Puss på er


Disaya

Asos har fått in dessa godbitar från Disaya
Mellan 2 och 5 tusen, liiiiite dyrt kanske? Men snygga är dom!
image275

Lite klagande och lite ironi

Hello out there. Är så stressad. Så stressad. Varför satte jag mig ens här? Nu kommer resten av kvällen och morgondagen gå åt till att tänka på hur dum jag var som satte mig vid datorn. Men nu när jag ändå sitter här kan jag väl försöka vara lite glad, eller trevlig, eller nåt. Har en hel del plugg om ni undrar vad det är med mig, och det är jäkligt jobbigt. Dagen i övrigt har väl varit ganska trevlig i guess, skola som vanligt och sen var det till Sportlife och sen hem. Låter spännande va? Hem till pluggandet. Har för övrigt haft ont i magen och till och med mått illa hela dagen. Funderade starkt på att inte gå till skolan imorses, och när jag var där funderade jag starkt på att gå hem. Jag funderar jäkligt starkt som ni märker. Väl hemma har jag väl mest pluggat - so. Nu var tanken att gå och lägga mig och kanske sova. Men ack ack ack, blir förmodligen tvungen att ta med pluggandet till sängen då isåfall. Hade bara velat lägga mig och sova. Eller allra helst få åka bort och bara ta det lugnt. Inte en massa stress. Inte en massa måsten. Inte en massa krav. Min säng har ingen stress, inga måsten och inga krav. Sounds perfect to me, natti!


Deep

Första tanken: söt blus! Sen ser man en djup djup uringning, hm..
image274
Urban Outfitters

Gimme some summeeer

Sommarlängtan, hej hej, sommarlängtan
Tänk er sommartider-melodin ;)
image273
Asos

Lång, lång dag

Hallå där ute. Jag överlevde dagen, wei! Och med det innebär det en skoldag med religion, idrott, matte, so och engelska. Mm, du roliga dag. Överlevde trots magsmärtor och extrem trötthet, creds till mig! Det är inte allt gott folk, var även och tränade efter skolan, innan jag skulle tillbaks för utvecklingssamtal! Pratade med en hel del lärare och fick faktiskt höra en massa positivt! Och det är ju alltid roligt, right? Så det gick fiiiiint vet ni!
Nu hade jag tänkt att bara lägga mig i sängen och göra spanska. Åh, det hade passat så mycket bättre in om jag skrev något som sova eller läsa en tidning! It sucks. På tal om tidningar undrar jag när fan jag ska få min/mina. Dom sa ju att det inte var betalat men det är ju rätt svårt utan inbetalningslapp? Så dom skulle skicka en, men den har inte kommit än. Och tills nu har det väl kommit ut hela TVÅ tidningar, och jag hoppas verkligen att dom skickar båda? Jag blir arg, faktiskt.
Nu får jag väl säga tack och hej, spanskan väntar! Någon som tror att jag kommer sova inom den närmsta timmen? Jag med....


Good morning sunshine

God morgon! Får bli ett snabbt inlägg och allt jag har att säga är att det kommer bli en riktigt seg dag i skolan idag! Anledning? Jag är sjuuuuuukt trött. Ville verkligen inte gå upp ifrån min vaaarma säng och täcke (därför har jag nu täcket runt om mig framför datorn också, haha). Men vi ska förhoppningsvis ha volleyboll med min syster och hennes kompis idag! Så något kul blir det iallafall. Sen har jag utvecklingssamtal klockan fem. Suck. Suck. Suck. Men ja, så är det. Ska försöka hinna till Sportlife också men det är så mycket jag måste få gjort! Ett spanskaarbete tills imorrn for example, ett stooort också. Ska även skriva om Italiens mat och göra matteläxa och engelskaläxa och och och och och, i can go on forever. Men nu får jag verkligen skynda mig, puss!

JA MÅ HON LEVA, JA MÅ HON LEVA

Idag fyller Siri 4 år, stora tjejen! Dagen i ära har hon skickat alla sina nappar till tomten - man kan ju inte tutta nappen när man är fyra! Hon har fått massa leksaker och tårta. Av mig fick hon en liten vovve som går och skäller, hon döpte den till Yambo. Det var ju det hon önskade sig, en ny Yambo, så den fick heta så. Hon fick även inlines, skitsöt är hon med dom på haha.
Annars myser jag med Philip idag, eller för tillfället pluggar jag och han sussar så sött....haha. Ska lämna in en recension imorrn och det känns ju extra nödvändigt med tanke på att jag har utvecklingssamtal imorrn också.
Igår blev det hem till Lindas syster Sandra där vi kollade på Melodifestivalen med några fler tjejer också, trevligt.
Nej nu ska jag fortsätta skriva och pussa lite på Philip. PUSS!


Run for it

Puuhhh! Kom precis in, helt svettig är jag, sjukt! Känns ju skönt att ha sprungit iallafall, blev väl en halvtimme eller nåt. Självklart fick jag skitont i bröstet/lungorna som alltid när jag springer utomhus, jäkla astma. Men det gick väl okej ändå. Nu ska jag snabbt in i duschen och sedan ner till stan för att möta upp Linda :) Hoppas ni får en bra lördagskväll (höll på att skriva fredag....bra tidskoll)! Massa pussar på er alliiihoooopa

Myys

Myser runt i avslutningströja och byxor, sköönt och vaaaarmt och mjuuuukt. Självklart raggsockar på också.. haha ;) Varmt var det!
image272
Haha ursäkta hårfönen där på golvet.....

Bikinisaaar

Dags att kolla ny bikini redan nu kanske? Snyggingar från Asos och Victorias Secret!
image271
Vad satsar ni på för bikinimodell- och färg i sommar?

Saturday

Hejsan! Nuu har jag tid att skriva, äntligen går jag och blogg.se ihop (krånglet i natt)! Har myst med min älskling fram tills nu då han skulle iväg och spela poker. Vi har hoppat studsmatta också, så jäkla kul är det. Jag är bäst. Haha ;) Hade tänkt att jag skulle ut och springa en sväng nu eftersom att gymmet stänger redan vid tre på lördagar, så man får ju göra det bästa av situationen liksoooom, eh, haha. Ikväll ska Linda komma hit så ska vi se på melodifestivalen och ha det mys! Men vet ni vad jag ska göra innan det? PLUGGA. På helgen. Det måste vara första gången i mitt liv jag säger detta. Jäkla recension som ska vara inne på måndag. Detta kommer såklart resultera i att jag gör allt imorgon så jag vet egentligen inte varför jag just skrev det där... suck. Puss på er!

Casual

Hade inte så kul igår i väntan på Philip....
image270

Finally

Så nu funkar det! Suck.. har försökt blogga sen tolv! Och nu hinner jag ju änna inte skriva något, för Philip kom precis och vi ska nu gå och lägga oss. Dagen har iaf spenderats på gymmet, i stan och hos Malin, trevligt! Godnatt!

Snabbt!

Får bli ett väldigt extremt jätte snabbt inlägg (eller något i den stilen). Kom precis hem från Sportlife där jag sprang en stund och sedan gick på BB. Kan säga att det kändes i benen i styrkeövningarna, måste vara sen dansen igår! Vi hann ju inte stretcha efteråt... oh well. Riktigt härligt var det. Bråttom som jag har får jag väl ta och avsluta det såhär. Måste nämligen göra läxor läxor, en tills imorrn och två tills på måndag, sounds great to me... ehm... ja. Tror jag ens själv på vad jag skriver? Klart jag inte kommer göra dom tills på måndag idag! Haha, men det lät ju så bra och så himla smart. Men det hinns inte med för nu blir det duschen och den enstaka lilla läxan som är tills imorron, puss på er!

Jag tar tillbaks det där!

I've got to take it back my friends..... dansen var hur rolig som helst idag! Koreografin som vi började på förra veckan funkade idag, och då blev det ju såklart much more fun. (Nej jag har inga planer på att utesluta min vackra engelska)
Efter dansen åkte vi vidare till s-core och det var så skönt att vara tillbaks! Känns som det var sjukt längesen jag var där nu, när var det ens?! Lördags...just det ja. Men ja, ni förstår.
Har för övrigt precis kollat på Top Model, loving it as usual. Jäkligt tråkigt är det att jag vet vem som vinner! Skulle ta reda på vad hon som åkte ut förra veckan hette då jag plötsligt hamnade på en amerikansk sida där *namn* fanns på Seventeens omslag! Och det är ju bl.a. det vinnaren får............it sucks. Men jag överlever, det är ju roligt att kolla plåtningarna och allt ändå!

Nu hade jag tänkt gå och lägga mig, så godnatt på er sötingar!


Avslutningsgrejer

Idag fick jag avslutningsgrejjorna minsann!


Lindsay

Snygga Lindsay! Dock måste det väl vara tråkigt att gå med någon som ser näst intill likadan ut som sig själv....?
image265
(posh24)

Ååhh läste precis lite smått vad som ska hända i Sex and the city filmen! Gå inte in på länken här ovan och läs det, nu blev det genast tråkigt, man vill ju inte veta innan!!!! Stod dock något om att vill man inte veta något om handlingen så skulle man sluta läsa. Vem slutar egentligen läsa? Inte jag uppenbarligen. Wish i did!

Sommar!

Söt klänning va! Åh det såg så himla somrigt ut...
image264
Asos

Fun..

Yoo (för att variera lite)! Gårdagen var helmysig med min lilla söting, he-he. Missade såklart inte Gossip Girl, så det fick Philip också kolla på... hm... haha. Idag blir det dans, och ska jag vara ärlig ser jag inte ens fram emot det. Våran lärare har väldigt svårt att förstå att vi inte hänger med hela tiden, och det blir ju bara tråkigt när man inte kan. Så får vi göra samma sak igen och igen och igen men när den ändå inte sitter borde hon ju förstå att själva dansen är för svår och snabb? Ja, så det ska väl kanske inte bli jätte kul... inte om vi ska göra den dansen igen iallafall.
Men efter dansen ska jag iväg på s-core med Pyret = något roligt åtminstone! Så det ska bli lots of fun. Men nu ska jag slänga mig framför tvn och bara sooooova tills jag ska dra mig iväg. Skönt. Hörs sen, puss!


Mys

Mys med älsklingen hela dagen, därav ingen bloggning.
image263
14 månader <3

Tisdag......

Mjo, tisdagar är aldrig roliga. Massa tråkigt i skolan och bara.... blöhö. Men vissa saker måste man ju göra ändå. Efter skolan ska Philip komma hit iallafall, det är den 4e, vilket betyder att vi varit tillsammans i 14 månader nu!:) Nej nu ska jag fortsätta äta min apelsin, ha en bra dag people. PUSS!

Promenad, tv och jobb

God kväll kära läsare! Har precis kommit in efter en 2 timmars lång promenad med min käraste syster! Långt långt långt har vi gått, som ni säkert förstod. Har precis ätit lite hallon (framsteg, hey) och har tankarna mot en lång och varm och skön dusch. Mmmm. Hörde dock att 2 and ½ men går där ute på tvn, rättare sagt ropade Ida efter mig att det var haha! Så det blir lite sånt först, och så drar jag mig förhoppningsvis till skolan imorrn. Way to go.
Fick även sms från Emma idag och provfotograferingen för katalogjobbet kommer att vara vecka 14 eller 15 (början av april), så jag har ett tag på mig att öva in poser, haha ;) Puss på er!

Sjukling-dag

Wiho, våra avslutningskläder har kommit, yeay. Oj vänta, jag var inte i skolan och har alltså inte fått dom. Suck. Markus kunde ju såklart inte ta med dom heller, plus att han glömde sina egna i Pyrets moppe. Lyckat där du brorsaaan!
Och rätt ska vara rätt, Markus gick hem från skolan för att han mådde illa. Det är så det ska va. Undrar dock hur sjuk han egentligen är, när han sedan går ner till stan för att köpa fiskar till sitt akvarium...
Har för övrigt inte gjort mycket alls idag, vaknade vid halv tolv tror jag och efter det har jag läst en hel del bloggar och kollat på lite Oprah, Nanny och Top model 4. Ni märker ju själva hur roande det låter. Har fått i mig lite mat iallafall, för intressets skull liksom.. Nu blir det fortsatt bloggläsning, ska försöka ta en promenad sen också eftersom att det inte blir någon träning för miss sjukling idag! Puss på er


Lanvin

Färgsprakande och volanger på Lanvins vårvisning
image261

En lite roligare version av den lilla svarta kanske? Från höstvisningen dock. Visst är det väl lite tråkigt att kolla vad som kommer till hösten när det knappt ens är vår än? Men den här var ju så snygg!
image262

Käraste Asos

Tight, kort skinnjacka med uppdragna/upprullade ärmar - mhm!
image260
Asos

Nu är det bara du som fattas..

Skulle inte varit helt fel att mysa runt i en rosa tracksuit
från Juicy Couture en sjukling-dag som denna
image259
Nelly.com

-God- morgon....

Nej det är ingen god morgon för jag har blivit sjuk. Magsjuk. Suck. Man tycker ju att det är Markus (min bror) som borde blivit det med tanke på att det var hans flickvän som var det, men icke, här kommer stackars lilla jag och får agera offer! Så nu får vi väl nästan hoppas på att inte Philip blivit sjuk han också.... eller så hoppas vi det ;) Nej nu ska jag inte vara elak, höhö.
Drömde en knepig dröm inatt. Att jag skulle på plåtning och att min syster var fotografen. Bilderna blev skitfula och jag skulle få veta den 17e om jag fick jobbet eller inte. Hmm. Vi får väl se om 'hon' ringer idag, och jag tror minsann inte att min syster ska vara fotograf... undra varför jag drömde det när hon inte ens fotar liksom. Haha. Oh well, nu blir det back to bed för min del! Godnatt!

Tuggummi..

En tuggummiautomat runt halsen, någon?
image258
Från Åsahjärtaniklas och säljs på Modemecka.se

Sega söndag

Segt, det är precis vad det är! Har faktiskt försökt att blogga tidigare idag (tro det eller ej) men misslyckades... min dator ville inte funka och jag fick ett sammanbrott i vanlig ordning. Men nu är jag tillbaks.
Igår hade jag och Philip det riktigt mysigt! Vi kollade på Melodifestivalen och Big Momma 2 och bara myyyyyste. Idag sov vi väl till elva, tidigt för att vara oss! Idag blev vi inte väckta av hans mobil utan Siri som sprang runt i köket och vardagsrummet och ja, resten av huset och gapade. Hon sprang runt och sa "57, 58, 57, 58". Förstod inte riiiktigt vad det där handlade om, men när jag frågade så hade hon tydligen vägt sig och då vägde hon det. Mycket troligt, lilla pilutta!
Efter frukosten gick vi ut på promenad i solskenet. Väldigt trevligt och väldigt kallt om öronen (att jag aldrig lär mig?!). Sedan satte vi upp studsmattan, wihoooo typ. Dock var det bara jag som ville hoppa...... men när resten av familjen ser den lär dom också vilja, iallafall en del av dom ;)
Nu ikväll har det blivit film, Mitt Super-ex tror jag den hette. Lite små-lustig sådär, och knepig, och töntig. Haha. Min älskling har jag precis följt till bussen så jag ska väl gå upp och duscha och ta mig en apelsin. Puss!


Jag är inte alltför bra för att pricka rätt med kameran!

Today

Har alltså, som ni säkert förstod i förra inlägget, varit ute på långpromenad med mamma och Siri. Innan det var jag på gymmet, det var skööönt. Hann även med lite solning och jag somnade... sa ju att jag var trött! ;) Och nu är jag redo att hoppa in i duschen, och snart kommer älskling! Det blir mys, ska tvinga honom att kolla på Melodifestivalen. Får se vad han tycker om det... "Bara om du köper ett kilo godis", typ ;) Hoppas ni får en bra lördagkväll (höll på att skriva fredag, borta eller?), puss!

Tygskor

Ett par färgade tygskor skulle inte sitta fel. Lite mer färg en några rosa streck som det är på mina vita. Dock känns våren låångt låångt borta efter långpromenaden nyss med mamma och Siri som resulterade i dyngsura strumpor, suck.
image256
Monki
Topshop
Ellos

All alone!

God morgon, säger jag som vaknade för tre timmar sen av att Philips mobil ringde - jobbigt. Kunde inte somna om heller, fastän jag är hur trött som helst. Nu har han precis åkt hem iallafall för att hämta lite grejjor och sedan komma tillbaks till mig ikväll. Och jag ska iväg och gymma var tanken, själv eftersom att ingen hade lust eller kunde. Tråkigt att gymma själv tycker jag, men ändå är det väl rätt skönt att bara kunna göra det man själv vill. Men vi hörs senare, nu ska jag bege mig mot cykeln ;) Puss!

Förresten! Tydligen hade jag heeeelt fel igår, Philip kom väldigt snart och hade till och med halsduken med sig! Haha ;)


Last goodbye

Godnatt! Philip kommer förhoppningsvis (?) och gör mig sällskap snart. Men det vet man ju aldrig hur lång tid det tar när dom åker bil från Vänersborg. Blir väl en sväng förbi både det ena och det andra stället innan kan jag tro. Och när han väl kommit hit sover jag sedan en lång stund tillbaks! Förmodligen har han glömt min halsduk som vanligt, men det återstår att se. Kanske är jag lite väl taskig, men har han inte lyckats få med den tidigare så varför nu? ;) Nu ska vi inte dra förhastade slutsatser, tänk om han faktiskt har med sig den. Detta spännande drama får vi alla veta svaret på inom en snar framtid..... Och som ni märker är jag trött, godnatt!


RSS 2.0