American Apparel

American Apparel har fått in dessa tvåfärgade strumpbyxor. Svårt att bestämma färg på benen kanske?
image255

Nelly

Fina fina och dyra dyra
image254
Nelly.se

I'm so sad

Kass jag är asså, blir ingen bloggning alls ju! Har hunnit iväg till gymmet med Malin idag iallafall och ikväll är det myskväll med Pyret! Vi har det jättemysigt med godis och popcorn och Let's dance. Ha inga fördomar mot det programmet nu, det är skoj ;) Ska springa upp till Pyret igen nu så hon slipper sitta där alldeles ensam. Ska försöka blogga lite mer ikväll, men är ack så trött! I will do my best. Pussar på er!

image253
Vi i somras <3

Update

Gårdagen bestod av shopping, utställning - hemlösa, bakom kulisserna på operan och My fair lady på kvällen! Det var roligt, det roligaste var nog ändå bakom kulisserna. My fair lady blev lite smått seg ibland, men ja, den var väl bra ändå i guess.
Vi kom inte hem förrän vid tolv i natt, och idag var vi tvungna att börja 8,30. Seeegt var det, men vi hade ju volleyboll-uttagningen mellan klasserna idag och det vill man ju inte missa (frivilligt asså). Våran klass vann! Både tjejerna och killarna i Z (klassen heter 9z, knepiga namn men jajaaaa). Så den 14e mars blir det matcher mot de övriga skolorna i Trollhättan, very fuuun!
Efter volleybollen kunde man välja att gå hem och därmed missa intressevalet. Men det fick inte vi. För vi har hemkunskap och skulle laga mat till en kompis. Suck. Men det blev bra och jag lagade bakad potatis med kycklingröra till Pyret, gooott!
Under hemkunskapen fick jag ett samtal från Danilo (jag ber till Gud att det är rätt namn jag skriver nu, men jag tror han heter så!) från Avenuemodeller. Någon ny designer var intresserad så hon ska ringa mig när dom pratat med fotografen så ska jag testfotograferas och så. Men mer om det när det är lite mer aktuellt! Nu ska jag packa, puss!

God morgon!

Skönt med lite sovmorgon idag, det gör ju sån skillnad att sova en timme längre! Var nästan alldeles utvilad när klockan ringde, men bara nästan. Idag blir det som sagt Göteborg, utställning, tid på stan, bakom kulisserna på Göteborgsoperan och sen musikalen My Fair Lady där! Ska bli roligt! Nu ska jag allt duscha och bestämma mig vad jag ska ha på mig... suck, alltid ett problem. Får helt enkelt skriva mer imorrn för vi kommer inte hem förrän halv tolv ikväll/natt! Hoppas ni får en trevlig dag ändå ;) Puss!

Privat-glassbil

Jag och min kära syster satt och pratade lite på msn, hon är uttråkad på jobbet nämligen. Hon kom och tänka på våran privata gb-glassbil, det var tider det. Let me tell you!
På sommaren brukar vi vara hos mormor som bor lååångt lååångt ute på landet/skogen, en bra bit utanför Mellerud. Vi var mycket där när vi var små och så en gång så hade pappa ringt nån (han känner ju halva Sverige han) så kom en gubbe ut med gb-glassbil till oss! Service eller vad! Så vi fick stå där och välja glassar och köpte massoooor kommer jag ihåg. Vi blev typ "Det är en glassbil in the middle of nowhere", haha! Så var det papps som hade fått dit den, gulligt! Men när jag tänker efter (okej, syster tänker efter) så var det en lastbil! En sån där som lämnar ut glassar till affärer ni vet? Haha, undra varför vi inte har någon lastbil med gb-glass här utanför.
image249

Tshirts

Tshirts från Topshop, en del lite "töntiga" sådär... haha ;)
image248

My fair lady

Idag var det omtalade provet i spanska, och jag kunde alla glosor! Tror jag, jag skrev på alla, så får vi se om det var rätt. Glosboken.se lönar sig ;) För övrigt riktigt seg dag i skolan. Men senare blir det dans! Dock verkar våran danslärare lite smått stressad sådär.... typ 3 situps på en sekund. Ja, ungefär sådär. Lite jobbigt är det faktiskt.
Imorrn ska vi till Göteborg med skolan för att kolla på musikalen My fair lady på operan, det ska bli roligt det. Vi åker vid tio så innan har vi lite fritid i stan, ska kolla på nån utställning också, och gå in bakom kulisserna på operan! Antar att jag och Pyret går till vårat favoritställe Paprika för lunch, skiiiitgoda baguetter med kycklingröra... mmh!
Hoppas ni har en trevlig dag gott foooolk, puss!


Kram, kräm?

Spanska är lite jobbigt faktiskt, alla ord är ju likadana. Dom som det tog tid för att fastna var alla dessa tusen (okej, fem) ord som börjar på s! Gör mig galen! Och cerrar och correr, man ser ju knappt skillnad på dom. Samma som det måste vara för andra att lära sig svenska, kram&kräm, hmpf. Men trots det är nu alla glosor inpluggade, jag kan allihop, varenda en, all of them. Jag är så duktig. Hade det inte varit för Sussies tips om glosboken.se hade jag varit dead meet kan jag lova. TACK!
Nu blir det sovdags för min del, lika bra att gå och lägga sig tidigt när det tar så jäkla lång tid för mig att somna. Ligger helt uppstressad och tänker på allting och det är så jäkla jobbigt. Jag somnar aldrig. Så därför går jag och lägger mig nu, så blir det inte riktigt lika sent som annars. Godnatt på er, och lycka till till mig på provet imorrn ;)


Disney Couture

Ni har väl inte missat Disney Couture's söta smycken? Finns halsband, armband, örhängen och ringar hos bl.a. Asos och Kyssjohanna.
Det första armbandet med rosetter är så himla fint!
image247

I love nerds!

Mycket kärlek idag (rubrikerna). Haha den här tshirten! Den skulle passa såååå bra till mig. Internt skämt mellan mig och Philip, a.k.a nörden/tönten ;)
image246
Från Asos

I love you Matilda

Blev samma idag som igår, snabbt iväg till Sportlife efter skolan! Tränade s-core och bodybalance med Sussie, bb'n var även Pyret med på. Trevligt trevligt.
I bilen hem (med andra ord åkte jag bil för första gången på mkt länge - men regnar det så gör det!) så var Siri med. Hon satt där i baksätet och pratade engelska, haha. Hon kan räkna och så sa hon "I love you Matilda", "I love you mormor", söt är hon! Hon fick även lära sig lite spanska, så nu kommer hon säkert springa runt och säga "Te quiero" istället ;)
På tal om spanska, prov imorrn. 70 glosor, så bäst jag tar tag i det nu! Hoppas ni haft en trevlig dag annars, och glöm inte Gossip Girl ikväll! Puss på er <3


Förresten, vad har hänt med msn? Inte bara mig det krånglar för har jag hört. Väldigt irriterande och frustrerande (vilka ord jag kan ;) haha!).

Top it!

Snygga oversize:ade linnen/toppar från Asos, vill ha!
image245
Nu till tjocka leggings och i sommar barbent eller till ett par jeansshorts!

Talande böcker?

God... kväll(?) där ute! Tar väl och sammanfattar dagen eftersom jag inte skrivit någonting idag ännu.
Började med att jag faktiskt var pigg när jag vaknade av väckarklockan kvart över sju imorses, men låg kvar i fem minuter innan jag gick upp. Allt flöt på bra och jag hade bra med tid för en gångs skull. Men så kom det såklart problem som att jag såg mongolid ut i det jag hade på mig, så jag fick springa runt efter nya kläder i hela huset och ja, ni ser vart det leder? Fem i halv nio sprang jag ner till garaget och tog ut cykeln och cyklade som aldrig förr! Och jag hann! En minut i halv låste jag cykeln på skolan och sprang upp till klassrummet. Lite fel intryck att komma försent första dagen efter lovet menar jag...
Skolan var väl rätt chill ändå, vi hade idrott på Friskis, medelgympa! Det var då länge sen det, men lika roligt som alltid! Sen blev det snabbt hem och äta en knäckismackis (ursäkta mitt fina ord) och packa för att sedan dra till Sportlife med min käraste Malin! Vi gymmade och var så duktiga så... he-he. Nu är jag hemma och nyduschad och min lilla spanska-glosbok ropar på mig... suck. Det är väl bara att sätta igång, 70 glosor here I come! Puss på er!


Run Forrest!

Blev lite städning idag... ytterst lite, för Konrad ville inte hjälpa mig. För er som undrar vem Konrad är så är det våran nya robot-dammsugare. Siri ville att den skulle heta det för att hennes hund hos hennes pappa skulle hetat det, men sen fick den heta Kasper istället. Så då sa hon "Men då kan den heta Konrad istället", so that's it. Konrad är sämst. Han kan inte dammsuga mattor, inte i hörn och är allmänt efterbliven och försöker dammsuga upp mig istället. Jag antar att han tyckte jag var smutsig.
Philip åkte precis ifrån mig, han var trött som baaare den! Vi kollade på Forrest Gump, den var bra. Run Forrest, run! Min mys-älskling. Nu ska jag duscha, ta en apelsin och gå och lägga mig. Sound pretty exciting kan jag tänka mig. Men så äre, skolan börjar ju imorrn igen. Inte så jäkla rockigt. Puss!


Jag behöver!

Jag behöver dom. Jag vill ha dom. Allihopa.
Min ekonomi vill aldrig, aldrig gå ihop
image244

Sunday

God morgon! Vaknade sent idag, närmare bestämt klockan ett. Men det är ju skönt det också. Somnade ju inte förrän efter 03.00 igår, så det behövdes nog.
Glömde tacka Pyret igår som pratade med mig i telefon när jag gick hem ensam i natten. Tack! Jag är ju lite rädd av mig där jag går... alltid hör jag massa konstiga ljud eller ser några märkliga personer... läskigt tycker jag. Speciellt på vägen mellan kommunhuset och dagiset, hela den gatan. Sen det där freaket sprang efter mig. Usch. Det finns allt bra konstiga personer out there!
Idag kommer Philip hem så då ska han komma hit, det blir mys! Ska ringa och fråga vilken tid det blir och se om jag har tid att träna innan. Gymmet öppnar ju inte förrän TRE, it sucks. Nu blir det frukost eller nåt, puss!

Lindsay

Somrigt! ....och här är det regn och storm, it's not fair
image243
(posh24)

Vi älskar skogen?

Här har ni massa bilder att klicka upp! ;)


Den sista där var väl inte så seriös direkt, men det kanske ni förstod.
Mest ego-Matilda, men bara för att Pyret själv inte godkänt att jag lägger ut bilder på henne!
Så jag tog dom jättefina närbilderna på henne så får hon säga sitt om helfigursbilderna (fina dom också tycker jag!).

And here it comes

Än en gång får jag ursäkta mitt dåliga uppdate idag, eller ska jag säga igår? You get it. Har haft fuuuullt upp praktiskt taget hela dagen. Var iväg och tränade s-core och bodybalance imorses (klockan var ett?!) med Pyret! Blev lite lite lite gym och sen var vi on our way home! Väl hemma gjorde vi oss iordning för att sedan bege oss ut i skogen for some pictures. Blev en del fina, ni kan få se dom. Har ju en som profilbild här, men den var ju inte så jättevacker kanske... ska nog byta.... igen. Att man aldrig blir nöjd.
Efter våran lilla skogsutflykt blev vi inbjudna på kinamat och godis hos Anna där även Linda befann sig, inte fel, inte fel! Vi kollade Melodifestivalen, Dude where's my car och Who's your daddy. Veryy godt. Kom nyligen hem och har precis tvättat bort sminket to get ready to bed. Men jag har ju en del att göra innan dess. Alla dessa bloggar läses inte av sig självt, so off we go!

And off we go!

Det blir träning idag trots öppet hus! Kommer vara fullt men vi bokade pass och där inne får det ju inte plats mer än vanligt, alltså kommer det inte vara trångt där inne! Jag är smart jag. Blir s-core med Pyret, får se om hon lyckas ta sig hit snabbt nog. Det börjar 12,50 och hon åkte precis. Hon bor en bit bort (Sjuntorp) och dessutom åker hon moppe! Men vi hinner allt.
Nu måste jag kila för mamma vill ha hjälp med nya gardiner, av "inredningsexperten" som hon kallar mig... hm... Puss!


Mask...

Nu har jag inte ätit apelsin på några dagar, och vill ni verkligen veta varför? Jag äter alltid apelsin, och då menar jag verkligen alltid. Till frukost, när jag kommer hem från skolan, bara sådär. När jag än får chansen, typ. Men häromdagen blev jag totalt avskräckt. Jag skar upp min apelsin och där, i ena klyftan, var det något svart. En mask. EN JÄVLA ÄCKLIG MASK! Fyfan va äckligt det var! Jag tog såklart hela apelsinen och slängde i papperskorgen.
Men nu är jag back on track. Jag har inte sett någon mask ännu faktiskt. Och jag hoppas det aldrig händer igen. Usch.
image231
Min vackra illustration av händelesen.

In the night

God kväll hotties! Har precis kollat på The Kingdom med mor min, och pappa egentligen, men han somnade. Lite knepigt faktiskt, med tanke på att det var han som hyrde den... haha, min pappa i ett nötskal det där! Den var iaf bra, brukar inte gilla -läskiga- filmer egentligen, men den här var bra. Har till och med börjat gilla liiite läskigt ändå! Det här med att inte gilla skräckisar måste ha varit men sedan barnsben.... då jag levde som i en skräckfilm! Haha okej, egentligen var det väl så att jag drömde mardrömmar när jag sett något läskigt, but still, man vet ju aldrig ;)

Annars ikväll har jag och mamma bakat en paj, närmare bestämt en hallon&blåbärspaj! Sound pretty good huh? Så imorron måste jag komma iväg till gymmet. Hoppas verkligen på att jag får plats där inne. Suck. Det är öppet hus och jag har en svag känsla av att det kommer vara rätt fullt där. Inte så menat, välkomna välkomna, haha, men det är jobbigt. Massa prova-på-pass, som jag inte känner mig sådär jättepeppad på att gå på med hela salen full. Men jag ska allt dit ändå ska ni se :) Nu blir det lite nörd:ning framför datorn before bedtime! Jag hade gärna sovit med min älskling i natt men icke, han är i Såtenäs! Men vi träffades igår/idag så det är väl rätt lugnt ändå. Ses på söndag. Det är sjukt hur mycket man kan älska någon. Det är det faktiskt. Puss på er alla

Ballerina

Dom här från Ellos påminner så mycket om mina små söta ballerinor från Blend She. Fastän mina var blå-röd-vita. Dom blev självklart STULNA utanför mitt och Malins tält i Smögen. (Jag ger dina converse en tanke nu också Malin)
Som ni kanske förstår har jag ännu inte förlåtit denna hemska hjärtlösa person ännu! I want my shoes back, you biatch.
image222


Och jag hoppas ni tar mina inlägg med -en nypa salt-!

Night out

Sådär hade jag gärna varit klädd... Asos
image221

Scardia

Ni har väl inte missat det relativt nya märket Scardia? Underbara väskor som endast finns i ett exemplar! Visst är dom lika, men det är alltid något som skiljer dom åt. Lovely!
image220

Suck!

Åh skrev precis ett lååångt inlägg men det försvann?! Irriterande.
Ska se om jag vågar trotsa stormvarningen och cykla till Sportlife! We'll see, we'll see! Orkar inte skriva om inlägget så nu får ni nöja er med det här, skyll på blogg.se! ;) PUSS!

Today's look

Så här ser jag ut just exakt nu! Men nu måste jag dock fixa om mitt hår... kom på att jag inte kan ha min lilla bulle där mitt på huvvet när jag ska ha hjälm, jobbigt läge! Hörs sen guuys!

Haha mina söta kossa-tåstrumpor......
Och tre-meters-fingrarna ;)


Early in the morning..

God morgon! Hope you're doing allright out there. Har precis vaknat och ställt in passet jag och Sussie skulle på ikväll. Tråkigt, men det var tvunget. För idag ska vi tydligen ha nån family-spending dag eller nåt, med gokart och bowling. Det ska bli skoooj! Får vi se om jag fortfarande är bäst på bowling... var ett tag sen jag spelade dock, och kanske var det ett tag sen jag låg på topp... Men är man född i en familj med dåliga förlorare och bowlingproffs, då har man pressen på sig vill jag lova! Mitt bästa resultat är faktiskt 178, det ni! Pretty good huh? Ska inte verka så uppblåst nu, vi får liksom se hur det går sen först... Lycka till Malin på bowlingen, för ni skulle ju också dit! ;)
Nu blir det frukelifrukost och tv, maybe en promenad efter det men vädret ser inte så lockande ut idag..... Puss!


Tävlar


Tshirten ska vara lite oversize:ad och nerstoppad i jeansen. Gärna ett brunt eller tanfärgat skärp till, men det hittade jag inget på Haléns. Jeansen ska självklart vara uppkavlade nån decimeter sådär! :) INGA klackskor till detta! Några vanliga tygskor, typ gråa.
image217
Tävling i Käthes blogg.

Malin's place

Hos Malin all night long! Idag har vi varit i stan och mött den mystiska långa mannen med skägg, fikat, kollat Sex and the City, Top Model, Playboy Mansion och nu är det Scrubs som gäller. Geeks for the win.


Och såhär snygga är vi idag


Bättre uppdatering imorron (förhoppningsvis). Puss på er!

På tal om blommigt....?!?

Egentligen ser man inte ens om den är blommig, men ändå. Det var det fulaste jag någonsin sett, way to go Katherine Heigl!
image214
(Posh24)


Och det här inlägget fick hamna i kategorin "Kläder och allt som hör därtill", eftersom att det kändes helt fel att lägga den i "Inspiration"....

God morgon

God morgon! Här är man uppe med tuppen.... okej, kanske inte. Men ställde faktiskt klockan idag, för jag och Pyret ska iväg och gymma vid tio. Så duktiga är vi! Ska visa henne lite i gymmet och så, eftersom hon började med dom tre passen igår måste hon ju få se vad gymmet har att erbjuda också! Så det ska bli trevligt. Efter träningen ska jag med min käraste Malin ner till stan för att hämta en mystisk bok av en mystisk man... var det så du beskrev det Malin? Haha! Nu ska jag klä på mig och packa, hoppas ni får en mysig dag allihopa!

Kalorier?

Styrketräning isn't my thing. Certainly not. Var på Body Pump med Pyret och Sussie, det var det värsta jag vart med om! Jag har inga armmuskler, deal with it. Aldrig igen. Haha! Innan det passet var vi på S-core och Body Balance = lite mer Matilda-vänliga pass... ;)
Emellan BB och BP var det dock en timmes uppehåll, då satte vi oss i fåtöljerna och pratade lite och dom åt en sån där choklad-bar-grej. Då sa jag "Nu ska jag allt visa er en sak" och vände på pappret och visade hur många kalorier den innehöll!
Sedan fortsatte jag och sa att på... åh vad heter den! Som en orbitrek som dom visar på tvshop.. haha.. Ah men iaf, så sa jag att man förlorar fler kalorier på den än på löpbandet (Sussie hade tidigare sagt, det är ju mkt roligare att vara ute och gå än att va på den där grejen). Då började en kvinna kolla lite knepigt på mig och sa "Ursäkta men varför ska du prata om kalorier". Jag blev rätt generad och typ.. "...nej men inte så". För jag är verkligen inget räkna-kalorier-freak, jag bara sa det för jag har precis räknat ut det! Pinsamt var det.
Men sen blev vi -vänner- med henne och satt och pratade om allt möjligt, gymnasie, ledvärk, you name it! Hon ville gärna bjuda oss på varm choklad men vi tackade nej, haha! Hon var faktiskt riktigt trevlig den där Margit!

Innan träningen lagade jag mat. Jag gjorde soppa. Första gången i mitt liv, den blev sådär god. När jag kom hem upptäckte jag att INGEN ens hade smakat på den. Jag är mästerkocken herself.
Himla långt blev det nu, men nu blir det duschen iallafall, pussar!

MEN SKIT!!!! Jag som precis kollat dom tre första avsnitten av Gossip Girl så att jag skulle komma in i det, nu har jag ju missat det igen! Blir till att kolla när reprisen går, annars får Philip agera hero igen.


Just like that

Gillar hela looken faktiskt! Hos asos
image213

God morgon!

Satt uppe länge igår, därav denna ganska lååånga sovmorgon. Jag och mina kära syskon satt och kollade på Pirates of the Carribbean (stavning?), men mest pratade vi. Ringde även till Ernst som vi ju alla saknar to death! Han hade även ringt mig i förra veckan och jag fick inte tag på honom då, så jag frågade vad det var han ville, då skulle han bara säga Happy Valentines Day. Haha! Vi pratade om lite mer ledsamma saker också, jag och mina syskon.. Nog om det!
Nu ska jag väl masa mig ut ur mitt rum... hm.. Känns jobbigt, jag mår illa! Vet inte varifrån det kom. Ska iallafall på s-core 16,20 sen, det var länge sen jag var på det passet nu och det är ju så jäkla bra! Var förresten på Aerobic igår, helt okej enligt mig, men Sussie kände sig inte så bekväm haha! Kände att jag fick användning av alla dessa Friskis-pass! ;) Hörs sen, puss!


It depends on the back

Nothing special to the world....
image211

...men tada!
image212

Blommigt!

Perfekta grejer om man inte vågar gå helt ut på det blommiga
image210
Asos
Topshop
Urban Outfitters

Annorlunda klockor?

Smart som jag är hade jag förberett ett inlägg redan, haha!
Istället för ett vanligt armbandsur, varför inte dessa?
image209
Chique
Kyss Johanna

I'm back

Heeej! Kom precis hem från Philip dit jag åkte igår kväll, därför har jag inte uppdaterat någonting alls idag! Vi har haft det mys iallafall med film, skogspromenad och Gossip Girl. Jag fick honom att ladda ner de tre första avsnitten, he-he ;) Så nu är jag back in the game, Gossip Girl imorron klockan 20,00 var det!
Ska snart iväg och träna, vilket påminner mig om att jag nu måste ta mig en macka! Stress. I hate it. Lovar att uppdatera mer ikväll, lämna mig inte nu bara för det här ;) Så jäääkla skönt med lov är det också. Behövs verkligen! Hörs sen, pussar!

Think Pink!

Uttrycket 'Think Pink' har jag förstås fått ifrån han i Fab 5!
Kan inte påstå att rosa är min favoritfärg när det gäller kläder, men det kan vara
riktigt fint på vissa saker. Gärna blandat med lite andra tuffare plagg/accessoarer
att bryta av med. Med andra ord: övermatcha inte!
image207
Chique
Asos

Scarlett Johansson

Scarlett i en underbar lila klänning!
image206
 (Posh24)
Där står det dock att den är ful, men egentligen, who gives a fuck?
Jag gillar den! Vad tycker ni?

Blommigt från Asos

Blommigt, blommigt, blommigt! Nu fattas bara solen..
image200image201image202image203image204image205
Samtliga klänningar (och topp) från Asos

Överbyeet

Gårdagen var perfekt. Alldeles jätte mysig med min älskling! Vi hyrde film, Chuck and Larry, och köpte massa godis. Kollade även på melodifestivalen, Björn Gustavsson är bäst. Idag låg vi kvar alltför länge och sov, därför hann jag inte blogga något i morses. Vi skulle ut till Överby för han skulle köpa skor, men nu är jag hemma och ready to blogga... så att säga.... ;) Ska iväg och träna, får se om jag går på pass eller gymmar, vet inte riktigt vad jag känner för idag. Måste iaf slänga i mig något att äta nu innan jag drar iväg, men bloggar förhoppningsvis senare! Massa pussar på er, fortsätt kommentera!:)


Örhängen!

Skulle verkligen vilja ha ett par silvriga bamboo-hjärtan, men dessa är också fina, väldigt fina.
image199
Bamboo-örhängen (hjärtan&ringar) - Cocoo
Silverhjärtan - Kyss Johanna
Silverringar med diamanter - Julie Sandlau/Kyss Johanna


HÄR kan du tävla om ett par silvriga bamboo-örhängen!


Chiffong-drömmar

Så fint och härligt i sommar! Den vita har jag haft med tidigare, men den får vara med igen för det den är så söt ;)
Från asos!
image196image197image198

Grått!

Hade vår-värmen kommit någon gång så hade denna inte varit helt fel! Från asos
image195

God morgon?

Det var då ingen god morgon här. Vaknade för typ en timma sen, och då skulle jag ta mig en ciabatta som pappa hade köpt hem imorses. Självklart slant jag med kniven när jag skulle dela den och skar mig själv i tummen. Aj. Så nu ska jag iväg till gymmet, ska bara klä på mig lite träningskläder. Alltså, det är ju inte pga cuttningen jag ska till gymmet fastän det lät lite så. Senare ska jag träffa Philip i think. Ha en trevlig dag gott folk, pöss!


Efterbliven, jag?

Kvällen har alltså spenderats med min käraste vän Pyret. Mådde inte alls bra efter träningen förut, kanske inte har skrivit något om det? Nej det har jag nog inte med närmare eftertanke. Var och gymmade med Sussie, men hon gick innan mig, så då tog jag mig en tur på löpbandet (haha i'm too funny), och sedan skulle jag gå. Men usch. Uppe i omklädningsrummet började jag må alldeles illa och blev yr och jaa.. Satt där och såg allmänt efterbliven ut i säkert en kvart, innan jag tog tag i mina krafter och släpade mig ner för trappan för att cykla hem. Väl hemma fortsatte det. Satt bara och typ, var helt borta? Minns knappt, det är helt sjukt! Upprepning på detta uppskattas inte, ok kroppen?
Tillbaks till kvällen! Jag och Pyret har ätit räkor, popcorn och apelsin och haft det allmänt trevligt framför tvn. Som snart ska fortsätta (ensam dock) då Girls of the playboymansion börjar 23:25! Känner mig helt seg i huvvet fortfarande, så nu blir det soffan för min del! God natt på er!


Marinblått

Jag tycker det är så fint med marinblått och sailor-mode. Favoriten är helt klart toppen med rosett och väskan är fin den också.... Vad tycker ni?
image190image191image194image192image193
Toppar+väska - Asos
Kjol - Topshop

CHILL

Som jag sa förut är fredagar chiiiill i skolan, och det var det såklart idag med! Volleyboll på idrotten (=kuuuuul) och sen blev det brödbak på hemkunskapen. Jag gjorde något linfrö-bröd med solrosfrön, åt precis en och det var mums! Ska höra med Malin om hon ska med och träna, eller om hon tänkt lämna mig helt den kommande tiden. Så nu blir det att slå en pling till henne. Ikväll blir det kanske mys med Pyret istället, det hade ju vart rätt chill det med. Med andra ord: chilldag.


Rihanna

image189
Så här hade inte varit fel att vara klädd idag.
(posh24)

God morgon

God morgon! Äntligen fredag, weei. Veckan har gått sjukt snabbt som vanligt, och idag blir det bara chilldag i skolan. Fram till tio har vi ju bara typ, prata - spela, sen är det idrott och sen hemkunskap hela eftermiddagen. Kan ju inte bli bättre! Efter skolan ska jag nog dra en sväng till gymmet, får se om det blir själv eller med någon trevlig själ. Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer ääännu, kanske ska träffa Linda för party, vi får se på det. Var så länge sen nu, saknar dig Lindeliiii. Nu blir det påklädning och sminkning, he-he-he. Meningslöst inlägg egentligen. Puss!

Hilary Duff

image188
Alltid lika snygga Hilary Duff! Klänningen är verkligen to-die-for.
(posh24)

Rött!

Självklart rött dagen i ära! Och självklart halsbandet från Philip,
samt armbandet som Siri pärlat(på handen i midjan).
image187

My valentine

Ett kort på cirka en meter eller nåt, med massa söt text till min älskling. (en hjärt-chokladask också) Och rosor till mig! Myyysdag med världens bästa.
image185image184image186

Utgång någon?

Hela outfiten var snygg, tycker ni inte? Okej, förutom halsbandet. Det gillade jag inte alls. Asos, as usual!
image183

Alla hjärtans dag!

Hoppas ni alla har en trevlig alla hjärtans dag! Snart kommer Philip hit och då blir det myyyys!
Försov mig i morses, därför hann jag inte skriva någonting. Våra lärare är lite lustiga, haha. Vi fick alla ett varsitt pappershjärta så skulle man skriva sitt namn i det. Sen så satt vi ju i en ring, så skulle man skicka runt det och skriva något positivt om varje person, hahah! Fick ord som: snäll, rolig, alltid glad, rolig humor & vacker. Haha lite lustigt är det väl? Nu ska jag plocka undan lite kläder (he-he-he) innan sötingen kommer, puss!

And off we go - till spindelsängen

Hallå! Har hållt på (nästan) hela kvällen med -det där-, men imorron får ni kanske se vad det är.. iaf veta vad det är.. haha :) Top model 9 började idag också, jag är fast som vanligt. Skulle bara kunna sitta hela natten och plöja igenom vartenda avsnitt! Men istället ska jag sova, i spindelsängen. Hur kul låter det egentligen? Förhoppningsvis är det väl ingen mer spindel än den igår, but still. När jag berättade det för Philip sa han att den förmodligen hade lagt massa ägg och ur varje ägg kommer det 100 spindlar. If that's the case lovar jag att du ska få några!
Imorrn är det alla hjärtans dag, det har väl ingen undgått hoppas jag! Eller... jag tror faktiskt våran danslärare gjorde det. Hon visste inte vad det var för datum idag, och det vet man väl när alla hjärtans dag är den 14e? Jo, det vet man... jag visste det. Nu blir det läggdags, hihi puss!

Förresten har vi beställt avslutningströjor och det nu (tror jag.. vi har bestämt oss iallafall). Blev trycket "Man glömmer aldrig en kk". Det är ju rätt stort, så egentligen står det klasskamrat, fast med små bokstäver. Alltså bara kk stort. Ja, ni fattar? Beställde mjukis också, fick en himla massa val vad det skulle stå på dom. Men det fick bli Matilda stort på höger lår eller vart det nu skulle vara. Nu säger jag godnatt. Godnatt.

Marcus Schenkenberg

Hittade en text om Marcus Schenkenberg på Wikipedia... hm! Först står det helt vanligt om honom men sedan kommer det här:
Marcus Schenkenberg är även känd för sitt hat till homokärlek även fast han i unga dagar var tillsammans med den kände Zlatan Ibrahimovic. Marcus Schenkenberg står även åtalad för pedofili i staterna oregon, kalifornien och vermont. det går även rykten om att han har en affär med Michael jackson, som också står åtalad för ett antal sexbrott mot underåriga.
Va fan? Kom sedan på att man kan ju gå in och ändra texterna hur man vill där, så någon måste ju haft extremt roligt iallafall!

Inte så långt borta ändå?

image181
Avslappnat, både med och utan accessoarer. Tänk er jeansshortsen och den vita tshirten med spets nerstoppad, barfota i sanden en varm sommar dag. Mmmm.... Jag behöver värme!
Short - Asos
Tshirt - Ellos
Väska - MiuMiu/Asos
Armband - Asos

Be happy

God eftermiddag, med risk för att låta lite... jag vet inte. Har precis(halvtimme sen iof..) kommit hem från skolan, slutar ju halv två på onsdagar och det är skööönt! Eller, dagen har faktiskt varit rätt störande i omgångar, pga vissa personer. Tänker inte nämna några namn här men hur kan man bara gå runt och vara sur jämt! Jag fattar inte? Jag går inte direkt runt och surar för att jag "inte har något att vara glad för". Måste man ha någon speciell anledning för att vara glad eller? Och har man inte det ska man vara sur hela dagen? SUCK! Känns mer och mer som att jag inte passar in där. Men snart blir det gymnasie och då blir det annat! Förhoppningsvis hamnar jag med några med lite LIVSGLÄDJE som mig, haha! ;)
Om en stund kommer Pyret hit och halv fem är det dans, wihooo, lots of fuuuun. Innan ska  jag försöka att skriva lite på det jag sa igår... kan dessvärre inte säga vad det är idag heller. In case someone is watching, haha. Men vi höres gott folk, fortsätt kommentera sötingar! PUSS!


Asos

Snyggt i ryggen juu! Asos såklart!
image180

Hjälp....

Underskatta aldrig en spindel. Nog för att dom kan springa fort och göra äckliga nät, men dom kan även klättra - upp i min säng! Så jääkla äckligt så det finns inte. Skulle ta en tshirt som låg på sängen och där, precis brevid, står(ligger?) en spindel. Jag fick i panik ropa på pappa som kom direkt och jag såg på hans ansiktsuttryck att han tänkte "vad är det för problem nu då.....". Så kom han in, och såg den äckliga (extremt äckliga) spindeln. Vad säger han då? Jo "men det var ju en sån där liten söt en". VART FAN ÄR DEN SÖT! Ja kan då lova att den inte hade vart söt om den hade hunnit krypa in i min tshirt eller under täcket...usch!! Allt jag vill säga är. Jag hatar spindlar.

Trevlig dag för övrigt, förutom den lilla spindel-incidenten. Har hunnit med skola, tandläkare, träffat Philip, träning och sett mitt första avsnitt av Gossip Girl! Det var ju sviiiiinbra, måste tvinga någon att ladda ner (eh...lagligt asså) dom första avsnitten som jag har missat. Philip låter som en lovande kandidat. Nu blir det lite skrivning, och ingen vet vad... moa-ha-ha. Kan ju icke skriva det här ännu eftersom jag inte vet om en viss person läser! Vi höres gott folk, massa pussar!

Odd Molly

Var inne på Odd Mollys vårkollektion, finns en hel del snyggt må jag säga..
image178
image179

Wardrobe Stockholm

Se vad man kan hitta på Wardrobe Stockholms rea! Nedsatt till 300 kr från 1000 kr!
Dock finns den bara i storlek 40...
image177

Skola

God morgon! Jag är trött. Trött. Trött. Kan man säga att man ska till tandläkarn och säga att man kommer senare, fastän tandläkartiden är klockan 11? Jag tror dom skulle bli lite misstänksamma faktiskt. Får väl masa mig dit ändå. Suck. Annars blir det Body Balance 17,00 idag med Maliiiin, så det blir skoj. NUUUU ska jag göra mig iordning, börjar ju trots allt halv nio... höres, puss!

Min älskling

Casual

image175
Kofta - Vero Moda
Jeans - Topshop
Väska - Asos
Skor - Asos
Sjal - Modemecka

Ellos

Sommarkläder överallt och här sitter vi kallt kallt kallt vidrigt väder..usch
Söt tunika från Ellos, finns även i beige/vit, gul/vit, blå/vit och svart/vit
image174

R.I.P

Mamma kom precis hem, alldeles röd i ögonen av tårar. Nej fy. Lilla Yambo, sov så sött nu...

Mmh

Vi fortsätter med lite sommar tycker jag... ;)
image173
Klänning - Topshop
Väska - Asos
Armband - Cocoo
Skor - Björn Borg

Modemecka

Modemecka
image172
Alltid är det nåt jag fastnar för, och det här är så jäääkla sött!

Gemma Ward

Så sjukt snygg bild
image170

Nytt

Så här ser jag ut en dag som denna! Med lite nivea, dove, bodyshop, garnier i bakgrunden.. Börjar bli lite av en ego-bild blogg det här men what the heck. Min blogg, det innebär väl en hel del Matilda? Med nya tröjan på och allt! Lovin' it!

Träning?

Vart är du Malin!!? Ja, får alltså inte tag på my dearest neighbour, tänkte fråga om hon skulle med och träna men men.. Annars idag har jag, Pyret och Ida vart på Överby! Köpte en lång tröja/klänning och en vanlig tjocktröja typ, he-he. Så nu är presentkortet slut vill jag lova! Vill träna nu, men inga pass idag och blir så tråkigt att köra alla maskinerna på gymmet själv.. Ska försöka få tag på Malin igen, kanske bättre lycka denna gång? Puss!


Vår- och sommarkänslor!

Höga shorts och blusen nerstoppad + ett par höga pumps....åh ge mig sommar!
image165

Natti!

Ska nog gå och lägga mig nu gott folk, will you miss me? Kvällen har iaf spenderats periodvis vid dator och tv, melodifestivalen var det sämsta nånsin så jag kollade på Girls of the Playboymansion istället.. haha. Har även ätit räkor med min kära mor, mumma (som Malin hade sagt hö-hö). Ska sova utan min lilla älskling så det kommer bli ensamt och monstrena under sängen kommer äta upp mig... nej, jag har aldrig sagt att jag är normal.
Eller förresten, ska lägga mig och kolla på tv, ja det gör jag istället... haha noerd. Natti iaf!


En stooor Matilda

image164

Lite bilder

Idag har jag varit ute med Sussie och fotat! Eller ja, asså, hon har fotat ;) Wanna see? Hon skickade lite bilder på mig.. det blev inte många normala inte! ;) Sen blev det fika och för att sammanfatta dagen: mkt trevligt!


Asos

Nyheter hos Asos
image158image157image155image159image156

Bakning

Jag och min älskling håller på och bakar chokladkaka med kokosknäckstäcke, muuums! Den blev ju iallafall den mest populära kakan på hemkunskapen när jag och Pyret gjorde den!:) hihi! Hoppas ni har en bra kväll, vi ska kolla på film och äta kaka ;) Puss!

Ett tappert försök

Försökte verkligen ta en bild på mig själv och dagens klädsel, men icke, jag var sämst. Vart är du Ida när jag behöver dig? ;) Så därför ska jag leta upp en annan liten trevlig bild ni kan få vila era ögon på! Så snäll är jag!

image154
Och det fick bli den här! Alltså inte vad jag har på mig idag, but still!

Matilda i mobilen

Slutade halv tre idag, men egentligen skulle man faktiskt kunna säga att vi slutade halv ett. Efter lunch har vi intresseval fram tills vi slutar, men hemkunskapsläraren var inte där så då skulle vi forska istället. Men ja, det gjorde vi ju inte direkt. Haha vi satt och fikade = åt upp förra veckans kakor och pratade istället. Så fort en lärare kom (inte våra lärare dock..) låtsades vi sitta och prata om mat i andra länder. Haha!
Annars hade vi simning och jag simmade låångt och nu luktar jag klor. Det känns sådär kul, får försöka dölja det med lite hårspray och parfym. Eller förresten, vem ska jag dölja det för? Philip? NEVER! MOAHAHA! Men nu är jag iaf trötter efter 44 längder, hur mycket är det egentligen? Ska räkna ut det.. *trycker upp kalkylatorn på datorn* 1100m! Över en kilometer! Nu förstår ni kanske min trötthet!
Om ni undrar över rubriken så lånade jag precis pappas mobil. I bakgrunden är det en bild på mig, och skärmsläckaren är, mycket riktigt, en bild på mig, haha! Gulligt papps!
Nu ska jag lägga mig i sängen och vila lite... eller så lägger jag mig i soffan, tough choice. Om en timme eller nåt kommer Philip och det ska bli mys! Puss på er kära läsare, och förresten, fortsätt kommentera, det blir så mycket roligare då! :)


Pinsamt

Jag måste vara dum i huvudet, ja, så är det nog. Här sitter jag och säger att jag ska göra läxa och istället åker jag iväg och tränar med min förkylning (igen!). Body Balance är ju inte kondition direkt men jag var ju tvungen att hålla på på den där trampgrejjen en stund också = inte bra.
Just det ja, det finns så pinsamt folk att jag vet inte vad. När jag cyklade hem gick det två killar uppe i buskarna (vad fan gjorde dom där?!) och så började dom vissla och skrika på... ja, ursäkta att jag inte kunde tyda språket? Men typ arabiska eller nåt. Är det inte pinsamt? Jag skulle aldrig börja ropa massa svenska ord efter någon som inte kunde språket. Men det är väl tur att vi är olika, ni och jag.
Nu blir det dusch och sen måste läxan bli gjord, suck. Pusssiiissaaar!

Rockchic

image152
Skinnjacka - Dolce&Gabbana
Väska - Chloé
Jeans - Topshop
Skor - Diesel/Asos
Örhängen - Cocoo

Asos

Riktigt sockersöt klänning, kan man annat än att bara älska den?
image151

It's hard

Idag har varit en jobbig, jobbig, jobbig dag! Började med nationella hela förmiddagen, sen matte och sen språkval.. det kunde ju inte ha varit värre iallafall. Och det blir ju inte direkt bättre av att jag nu ska sitta och göra läxa. Eller nu ska jag sluta klaga, det är inte ens nån jobbig läxa så what's the problem..
Vaknade iallafall utan kuddar imorses igen! Nu trodde ni allt att jag tagit upp dom, men icke, dom ligger kvar på exakt samma ställe som dom gjorde för fyra dagar sen. Höjden av lathet, ja. På nationella skrev jag iallafall en krönika om skönhetsoperationer, dom som hade det idag vet väl vad jag pratar om iallafall! ;) Tror det gick rätt bra faktiskt, go go go. Nej nu blir det till att fundera ut kläder tills imorron! Puss!


En Matilda

image150

God morgon! Gick upp i tid idag för första gången på väldigt länge, brukar alltid trycka på snooze minst tre gånger. Men inte idag! Haha. Ska ha uppsatsskrivning hela förmiddagen dock... känns ju inte så kul men det är ett nationellt prov så jag är illa tvungen. Och sådär ser jag ut idag, lite läskigt men sant!


Yambo

Kände inte alls för att rota runt i garderoben då jag nyss fick höra att lilla Yambo (våran hund) ska avlivas på måndag. Jag som trodde det inte skulle ske nu när han fått medicin, men det var tydligen bara smärstillande så han har fortfarande ont av det och blablabla. Trodde verkligen inte att det skulle vara så snart! Yambo, Yambo, Yambo! Måste ju erkänna att det inte är jag som tagit hand om honom (han är för stark för att jag ska kunna hålla i honom under promenader) men ändå!
image148
Har ingen bättre bild på min dator, men Yambo är den där hundliknande saken in the back.

Oflyt

Blir så arg!! Sitter och skulle beställa kläder, men då var både klänningen och leggingsen slut? Hur stora är oddsen för det? JOBBIGT! Nu skiter jag i det här! *Andas Matilda, andas*
För övrigt började dansen idag och det var roligt som vanligt, ny ledare och det var bra! Vi gillade inte riktigt våran förra... sorgligt men sant, sorry -namn-, kommer inte ens ihåg vad hon heter? Efter dansen blev det stan en snabbis för jag skulle se om Gina hade fått in klänningen jag sett på internet, men nej! Inte det heller! Inte min dag va? Sen träffade jag Philip iallafall innan han skulle träna, vi hann säga hej, kramas och sen var det iväg. Nu blir det dusch och rotning av kläder vill jag lova, pussar!

Lat?

Jag kom på mig själv med att ha sovit utan kuddar de två senaste nätterna, varför? Jo, dom har ramlat ner bakom/under sängen..

Modemecka

Så sött halsband från Modemecka!
image146

Skulle ju vara urgulligt på min lilla söta plutteskrutta, som för övrigt har fått vattenkoppor! Stackars liten, hon ser så ledsen ut mest hela tiden och är röd kring ögonen och har 80 prickar bara på magen hade hon och Ida räknat till!
Så Malin, stay away ;)

Early in the morning

Nu har jag precis duschat. Jag och Malin var på Sportis, det blev Body Balance och så gyyym, härligt. Jag kanske borde sluta trotsa min förkylning snart? Det kanske går över då... Sjukt ont i halsen har jag fått nu iallafall, och det svider i ögonen och det är allmänt jobbigt. Och trots det gick jag till skolan idag, det är fan inte illa hörrni. Men det var ju nationellt prov så jag var ju illa tvungen! Hade det lite jobbigt att få upp cykeln ur garaget i morses dock, halkade bara ner för den lilla dumma uppförsbacken hela tiden! Måste sett väldigt kul ut... MEN DET VAR DET INTE!
Nu ska jag läsa lite skvaller och mode och bara ta det luuugnt efter denna tidiga träning! Skönt att vara hemma så tidigt, det är inte alla dagar det :) Imorrn börjar dansen också, ny ledare så det ska bli skojj!:) PUSS!

Asos

SNYGG
image145

Lite träning

Nu har jag och Malin precis varit och tränat - ett pass och så gymmade vi också. Vi har ytterst knepiga samtalsämnen på våra små cykelturer...idag handlade det om 2 bloggerskor och deras s.k. "fight", haha! Suck. Annars idag har det väl varit trevligt, var med Philip efter skolan och snart kommer han hit igen, efter bådas träningar. Imorron blir det Body Balance, hoppas Malin kan följa med! *påminnelse, neighbour* ;) Men först är det ju nationella imorrn.... känns ju sådär kul va. Även på onsdag och torsdag blir det! Men det blir säkert bra så, nu ska jag ta mig en knäckis mackis så SO LONG SUCKERS!


Lista

Tog till mig utmaningen av dig Julia, haha ;)

Hur svarar du i hemtelefonen?
Ah det är Matilda
Hur svarar du i mobiltelefonen?
Ah hallå, hejhej, hej tjaaaa (beroende på vem som ringer)
Ringer det mycket till dig?
Nej det vill jag inte påstå
Ringer du mycket?
Ibland...
Vem ringde du senast?
Emma
Hur mycket pengar har du?
Hm, vet inte riktigt..
Senast kramat och när?
Philip när han skulle gå förut
Antal timmar sömn inatt?
Hm... 12-13?
Sov du ensam?
Nej med älskling =)
Vem sov du hos senast?
Händer inte så ofta.. men hos Malin kanske?
Vem vet mest om dig?
Jag vet inte
Vem vet du mest om?
Ingen aning
Vad ser du fram emot?
Volleybollen imorrn på gympan+dansen börjar på onsdag
Vad vill du ha just nu?
En miljon.... is it too much to ask for?
Vem hånar du?
Dom flesta, haha ;)
Vem längtar du mest efter?
Min sötiing
Vem vill du helst slippa?
Det är ett par stycken det
Vem stör du dig på?
Nämner inga namn men...
Vem vill du sova bredvid inatt?
Skulle ju vart mys med Philip, men det blir själv inatt
Vilken buss åker du oftast?
Åker typ aldrig buss ju. Antingen till Överby eller till Philip då
Vilken årstid är det nu?
Vinter och snö och kallt!
Anser du dig själv snygg?
Här sitter jag schleten efter slapp både igår och idag, -nej
Har du varit kär?
Klart
Är du kär nu?
Yes
Är du en bra partner?
Fråga Philip, haha
Har någon varit otrogen mot dig?
Inte vad jag vet..
Har någon varit otrogen mot någon, med dig?
Nej
Har du varit otrogen?
Nej!
Vad åt du senast?
En halv pizza :O
Är du polare med grannarna?
Ja klart, Malin&jag!
Har du varit på ett party?
Ojaa
Har du varit utomlands?
Yes
Var är dina syskon just nu?
I sina rum tror jag
Vilken tid gick du upp imorse?
Typ ett
Vad gjorde du kl 2 inatt?
Låg och sov i soffan som alltid!
Vad är det första du gör på morgonen?
Kollar klockan
Vad ska du göra efter det här?
Duscha och sova, im tired!

Lite nytt


Glömde kanske säga att jag var på Överby i fredags med my dearest little Pyret? Lite nya smycken blev det, och Philips present då. Detta plus ett armband! Ja, man ser mig lite smått i örhänget där... hihi


Åh, sommar!

Sommarkänslor på Net-a-porter
Försvinn snö&slask!
image142

Fiiiilm

Här sitter jag i min ensamhet...suck. Haha, näe men Philip gick precis faktiskt. Vi kollade på Strangers with candy som gick på någon Canal+, helt störd film! Seriöst, se den inte. Den var ju lite småkul ibland men för det mesta...störd. Haha! Idag blir det iallafall lite träning och nu snart, okej 15,45 ska jag se Date Movie. Kommer inte ens ihåg om jag sett den? Har för mig att den där filmen med dom.... överviktiga personerna hette så? Det kanske den inte gjorde? Jag lär väl märka det..  Höhö, puss!


New in

Nyheter från Asos
image140
image141

MIN!

Bild från igår, ser lite knepig ut kanske hihi :)
image139
"Jag är full med kärlek till dig hela tiden", haha sånna svar får ni inte när
ni mobbas va? ;) Hade smsat typ "Jag var iaf inte full imorses" (till skillnad från vissa andra)
haha, sötnos

Äntligen!

Ja, ledigheten började väl egentligen igår men what the heck! Så jäkla skönt. Blir dock inte lika roligt när man vet att det är nationella nästa vecka.. jaja! Igår var det en sån himla rolig kväll, överraskningsfest för min lilla älksling! Började med att jag åkte till Vänersborg där Emma mötte mig, sedan gick vi hem till henne där Malin, Elin, Rebecca och Martin var. Dom hade bakat tårta så fint på dagen, haha :) Så kom det lite mer folk, sen så skulle ju Ludvig, Madde och Philip komma. Så visste vi inte varifrån dom skulle komma, så alla slängde sig ner på golvet för att dom inte skulle se oss genom fönstret, haha! Dom knackade på dörren men vi var helt tysta (okej, det hördes liiiiiite fnitter, haha) inne i vardagsrummet. Så till slut gick dom in (Ludvig och Madde var med på det hela) och när Philip kom in i vardagsrummet började vi alla sjunga Ja må han leva med tårtan i handen! Det var så kul haha!:) Hela kvällen blev rolig sen också, jag blev lite halvt supt under bordet må jag säga.... haha ;) Philip var full som... jag vet inte vad hahaha! Vid ett eller nåt fick vi skjuts hem av Tuttas och Philip gick och la sig direkt för han mådde så dåligt, haha. Jag satt ute i köket och käkade lite och så hörde jag Philip där innefrån "Förlåt älskling" typ 3 ggr i minuten.... haha så söt! Men idag är det hans födelsedag och då fick han frukost på sängen minsann! Nybakta frallor (köpta asså....haha) och o´boy och en vaniljbulle! Jag är för snäll ibland! Plus present dåå också. Nej nu blev det himla långt kände jag hihi...

RSS 2.0