GOTT NYTT ÅR!!

image58
Nu kommer Anna och Linda hit så drar vi iväg på party! :)
GOTT NYTT ÅR ALLA!

Sex and the city!

Som rubriken avslöjar har det blivit en del Sex and the city i natt... fram tills typ nu för att vara exakt! Gick över till Malin (100 meter bort) vid 12 och kom väl hem för en kvart sen nu :) Vi är ingenting utan Sex and the city, så är det bara. I need that box badly! Jag får faktiskt stunder då jag känner "Åh va skönt det vore att se S A T C nu", är det inte konstigt? Jag är heller ingenting utan min käraste granne Malin, she's just lovely! Innan vi fick dagens dos av Sex and the city var jag ju som sagt med Pyret. Vi hyrde "Norbit", haha skitkul var den :) Nej nu ska jag sova lääänge och skööönt för att vakna upp och....... ÄTA! Känner nu att jag är extremt jävla hungrig, haha! Det jag tänkte på var att det var nyår och party! :) Godnatt!

image57

Nyårsklänning..

Hello sunshines! Sitter och väntar på självaste Pyret för tillfället :) Vi ska nog hyra film (hihi idag igen..) och bara ta det lugnt. Som om jag inte har gjort det hela dagen menar jag... haha. Har suttit här och vid tvn..hm.. Men har faktiskt vart ute med mamma och Siri och gått en långpromenad också, så helt lat har jag ju nästan inte varit! Usch jag vet inte vad jag ska ha på mig imorrn, jobbigt ju!! Har väl lite att välja på men jag vet inte... man har ett helt år på sig att förbereda men man väljer att göra det dagarna innan.. tåls att tänka på gott folk. I och försig hade det väl kännts ganska konstigt att man i April köper en klänning som man ska ha på nyår, haha. Mest av allt skulle jag vilja ha den där underbart perfekta klänningen från asos.....ååh...

image42
Såååå fiiiiiiiiiiiin

Nu kom Pyret så puss!:)

Svält..

Kvällen spenderades som planerat med Linda och Anna hos mig med 3 filmer, haha :) Hyr man gratis så gör man! Först såg vi... hm typ 2:37, något klockslag iallafall. Det var ingen komedi men trots det fick vi oss några gooda skratt.. how come? Den var la sådär får jag säga! Sen såg vi Fantastic four, den heter så va? Den var bättre iallafall. Sist såg vi Dead silence eller va den nu hette.... skit läskig. Vi alla gömde oss bakom kuddar och filtar och händer..haha. Sen efter filmerna satt vi och pratade en lång stund innan dom gick hem för typ en timme sen :) Nej min mage skriker på mat... mitt i natten, ja. PUSS!

Not again..

Jo, igen. Huvudvärk huvudvärk och lite mer huvudvärk. Sounds great! Har hunnit med en stund på gymmet med Malin som vanligt och nu sitter jag här och dör av tristess typ. Senare blir det förmodligen till att hyra film med Linda och Anna (?). Det blir nog trevligt i så fall! Nej jag har faktiskt ingen aning om vad jag kan skriva.... så puss!


God natt!

Har precis kommit hem från världens bästaste Malin efter en heelmysig och lång kväll med Sex and the city, chips, dipp, ostbågar, julmust.. mmmm.... Vi får faktiskt äta sånt, för vi är mycket duktiga -tränerskor- ;) Lite trist att jag slumrade till där ett tag... haha:) Tidigare ikväll var jag med Pyret och Simon, vi kollade på Wrong turn 2. Helt sjuk film med massa missbildade människor som dödade och grillade andra... it's true. Men för övrigt var det ju trevligt! Nej nu måste jag sova. Godnatt!

Min söta Malin!

image56
Nu har jag och Malin varit och tränat, duktiga vi är! :)
Få inte för dig att hämnas för den här bilden nu bara....

Träna!

Ska snart iväg och träna, bara det att Malin är sisådär... jätteseg. Hon skulle vara här 11 men var hon det? Haha ;) Vi ska först springa lite på bandet sen blir det ett pass. Hoppas det går bra, har ju aldrig varit där förut...hehe. Sen efter har jag ingen aning om vad jag ska göra idag. Sounds exciting don't you think? Nåt blir det väl alltid.. är ju faktiskt fredag också :) ....eller det är det väl? :S men ska dra nu puss:)


Pain people, pain

Hej å hå! Sitter här med världens huvudvärk som jag haft sen i morses... inte så himla roligt. Men trots den har jag lyckats träna, lagat mat och umgåtts med min käraste lilla Pyret! Vi kollade på någon helknepig film förut... den hette Frank McClusky - Försäkringsdetektiv, haha! :) Imorron har jag och Malin bokat in oss på ett pass, S-core. Mitt första pass på Sportlife, det ni! Nej nu ska jag bara lägga mig i soffan med lite popcorn...mmmh! And this fucking headache is killing me..... Förresten jag måste bara berätta detta. När jag och Pyret gick ner för trappan till undervåning förut sa jag typ "Don't follow me", och precis då ramlar jag!!! Hahaha hur klantig kan man va? Halkade ner typ 8 steg eller nåt?! Haha men det var iof bara för jag hade mina raggsockar-toffel-grejjer. Det var lite smått kul sådär, haha.. PUSSAR!


Lady & Lufsen

image55
Måste bara lägga in den här bilden. Detta var alltså på självaaaste julafton;en! Jag kan ju säga att vi alla fick oss ett gott skratt. "Lady och Lufsen hånglar loss på restaurang", hahaha!

Trötteer

Pyret och jag, jag och Pyret - that's the way it is people! Dagen idag har spenderats på Överby och mellandagsrean med Pyret! Allt vi köpte var underkläder, underkläder och lite mer underkläder. Lite små-porrigt, don't cha think? ;) Efter Överby;et var vi här och kollade film och sååå :) Sen när hon åkte blev det Sex and the city på 3:an med systern min, som INTE jobbade idag! Och brodern var inte hemma, så det var bara the two of us! :) Jag vill också ha Sex and the city boxarna, aaallllaaa, precis om Malin! I need them! Något annat jag behöver är tv på rummet. Vart är min tv?! Vart ska den få plats?! Alla dessa tankar som pågår i en tonårings huvud.... it's too much. Haha ursäkta min dåliga humor... jag försöker iallafall! Nej nu måste jag sova. Skriver man fel på duscha och sova (just did it @ msn) då, då är man trött! Imorron blir det träning, härligt ju efter att det varit stängt i 3 (!!!!!!!!!) dagar! Får se vad vi orkar, me-he-he. Jag måste antagligen ner till stan imorron också. Min mobil är pajj. Great, huh? Den vill inte ta kort och den brusar när man pratar i den. Och eftersom att min kamera också är sönder, av någon alldeles alldeles märklig anledning som jag inte har en aning om, blir det inga nytagna bilder. Den bara var sönder en dag. Helt knäppt! Trodde batteriet var slut så jag laddade den och laddade den men den vill inte funka. Av detta kan vi dra en slutsats, och NEJ, det är inte att jag är kass med tekniska prylar, utan att själva grejjerna är kassa! Ibland är jag så smart att det är skrämmande. Godnatt people!


Juldagen

Denna dagen har tillbringats en bit utanför Mellerud...... åk in på minsta vägen du hittar, fortsätt ut på närmsta grusväg ungefär... välkommen till min mormor! Ha-ha, rolig jag är. Men det är faktiskt sant, typ mitt ute i skogen bor hon! Oh well det var allt trevligt hihi :) Kan det snälla hända något roligt ikväll.... jag dör av tristess och fel tankar om jag bara ska sitta här. Bara Malin kunde vara klar med sin "Andra julafon" nån gång, he-he-he ;) Nu ska jag äta hallon....mmmmmmmm! PUSS!


GOD JUL!

image50
Från mig och plutte-Siri :)
Att vi ser lite små-störda ut ignorerar vi

Äsch, varför inte lite fler bilder när vi ändå är på g...

Heeeela syskonskaran + Siri, inga bilder på föräldrarna här inte!
Gissa tomten? Rätt, it's me! HAHA! Angående sista bilden så kan jag
erkänna att volumaster låg i ett av mina paket... moahaha!


Haha :)

image48
Siri ville så gärna ta kort på mig & Pyret innan julavslutningen, vi ställde såklart upp och körde värsta posen ;)
Och nej, Siri är inte världens bästa på att ta kort, därför är det suddigt ;)

Diskret, mamma

Hallåhallå!;) Sitter här i min ensamhet efter att ha kollat på "På smällen". Jag och Ida hyrde massa filmer igår, närmare bestämt 4. Vi började med På smällen, dessvärre somnade jag efter halva... så andra halvan fick bli idag ;) Var uppe och tränade tidigt idag igen med min käraste Malin! Imorrn öppnar det inte förrän klockan 15,00 så då blir det sovmorgon! Annars har jag faktiskt städat idag, inte så jätte mkt kanske.... he-he. Slagit in julklappar har jag gjort också! Så hiiimla tråkigt att jag är så sjukt kass på det.... det ser ut som... nej jag vet inte vad... sjukt fult iallafall. Haha min mamma är söt, kommer och stänger dörren till mitt rum och säger "du kan stanna där inne". Vad tänker man egentligen då? Haha! Men nu hör jag det tejpas och slås in julklappar ute i köket ;) Ikväll blir det antingen utgång eller filmkväll med Malin med resten av filmerna vi hyrde, American Pie - beta house och nån skräckfilm och Bourne Ultimatum :) Synd att Ida jobbar ikväll då... men det får bli med Malin då istället :) Jag har inget vettigt att skriva så puss! ;)

Klart!

Nuuu har jag fått tag på dom sista julklapparna! Hatar när det är så mycket folk ute.... fel dag att åka till Överby eller? Men nu är det klart och det är ju gööött! ;) Så nu ska jag bara slå in alla och kanske,kanske,kanske göra lite julkort med alla mina oanvända scrap-saker... höhö. Var för övrigt på gymmet imorses, utan frukost klockan 10. Det var inte så smart jag vet.. så mådde lite dåligt ett tag där men det fick gå ändå! :) Just det! Maja var tomte idag ute på Överby, hahaha så sööt! :D Jaja puss!

Jullooooov!

Äntligen äntligen äntligen lov! Hade världens roligaste julavslutning... asså våra lärare är så jävla kul. Sista julavslutningen med dom, lite tråkigt faktiskt. Dom gör alltid en typ teater, as rolig verkligen. Dom härmade bl.a. Idol 2007 där vår sv-eng lärare var Carolina Gynning med uppstoppade bröst och sprang runt å sa "Fan va frrrrrrrräckt", haha!! Sen så var dom andra "deltagare" eller ah, och Jonas (min mentor) var Håkan Hellström. Seriöst, det var så sjukt jävla kul att jag höll på att dö... jag skojar inte! Fråga Johanna vem som skrattade mest... ja, det var jag!!
Var även och fikade med Johanna, Maja och Nathalie innan avslutningen :) Fullt med folk och en liten buuusig pojke brevid mig... haha;) Tappade sin servett först, så tog jag upp den. Då slängde han ner den gång på gång och skrattade för att jag fortsatte ta upp den, haha :) Hände samma sak med skeden sen! Jag är ju för snäll.... ;)
Kvällen har förresten tillbringats med my dear Malin @ her place. Massa godis, julmust och självklart Sex and the city.... jag säger bara det, utan den boxen är vi förlorade! ;) Men nu ska jag gå och lägga mig för jag ska ju upp rätt tidigt ändå och träna, öppnar 10 så ja, vi är väl där då! :) Efter det blir det Överby och sista julklappshandeln... har en känsla av att det kommer vara hur fullt som helst där ute... oh well. Godnatt! :)

Världens sötaste!

image5
"Är du snäller så kan du få,
men är du sNygger så får du gå"

Haha ja, hon är bara för söt ibland(nästan alltid iallafall ;D)!

Nya tag

NNNNUUUU får det vara färdig deppat! Har precis kommit hem från Sportlife efter att ha gymmat typ... 1,5 h eller något med Malin :) Har köpt kort nu på Sportlife istället för Friskis, såå mkt bättre, och myyyckkeeet större! Så nu blir det till att träna! Var där igår och i söndags också, he-he-he. Imorrn är det julavslutning på kvällen, can't wait! Alla andra slutade idag...... tråkigt för oss Friskole-folk ju... ;) Efter skolan blir det fika med tjejerna :) Mys ju! Har en julklapp kvar, som jag inte kunde köpa idag när jag och Malin var på Överby... eftersom den sista är till henne. Ha-ha. Nej nu ska jag duscha och äta! Puss!


.....

Orkar inte skriva.. är ledsen.. får se när jag skriver igen

Hahahaha


Jag & Maja hade ganska kul på syslöjden idag som ni ser! xD
(och Maja är rätt snygg där bak)

Skolan

Sitter i skolan för tillfället, har precis skrivit in min vattentext på datorn...haha. Får väl hoppas att det blev okej! I helgen blir det nog julbak med Siripluttis och resten av familjen, typ mamma och Ida kanske :) Vill verkligen inte vara kvar i skolan! Hade det inte varit för att jag var tvungen att göra klart kjolen sen på intressevalet 12,30-14,30 så hade jag gått hem.. faktiskt. Har ont i huvvet och är trött. Gick inte upp förrän typ tio i åtta imorses, och börjar halv nio. He-he. Vill bara mysa med min älskling just nu, har inte träffats sen i lördags! Men nu får jag väl göra nån nytta här i skolan....haha. Puss!

Lucia

Ligger här och läser boken.. eller ja inte just nu men. 2 text&tanke kvar så det ska nog gå bra. Det där andra blev jag nästan klar med i skolan idag så det är ju gött det med. Luciafirande var det i skolan också, jag var inte med men några (många!!) andra nior va ju med. Och dom små sööta ettorna, så söta när dom sjung "We wish you a merry christmas" :D! Tomt i skolan idag eftersom dom va iväg å lussa på lite ställen. En stund efter jag kommit hem från skolan var det iväg på nästa luciatåg, på Siri's dagis :) Så himla gulligt! Nej nu blir det till att fortsätta läsa, puss!:)

image5

Plugg!

Slapp dag med massa läsning och massa plugg som vanligt! Får spendera morgondagen till det också...kul va? Men det har faktiskt varit ganska tyst här hemma idag, Siri var borta en liten stund nån gång ibland så då slapp jag knackningar och ryckande i dörrhandtaget. Nu blir det soooovaaa. Btw VG i slöjd fick jag veta idag :) He-he. Puss!


He-he-he

image45
Såååhär såg jag ut i lördags!
(I brist på något intressant att ladda upp)

Tisdag..

Haalloj :) Idag händer det iiiinte mycket. Började skoldagen med ungdomsmottagningen, vi är så många tjejer och lite killar i våran klass, så lite smått ojämna grupper blev det. Men det var ju, hmm, intressant? Vi säger så. ;) För övrigt har det vart en ganska okej dag i skolan. Förutom när jag pratade med min idrottslärare. Skit samma. Annars idag har jag och Siri ätit "julbord", haha :) Och nu ska min systeryster iväg och jobba så nu ska jag och Siripluttis spela tårtspelet, modellstudion... ja våra roliga spel på datorn! ;) Sen blir det plugg som vanligt, puss!


Tråååk!

Tråkig dag. Som fan. Område hela dagen i skolan förutom EN lektion då vi hade idrott (=det enda roliga nu för tiden). Sitta och läsa om vatten, seriöst, låter det kul? Så fick vi veta att vi ska ha skrivit 1 & ½ datorskrivna sidor tills på fredag....yes! Matteläxa tills imorrn, så den har jag suttit och gjort idag. Sen ska vi skriva en dikt, och SJU text&tanke tills på fredag. Dumma dumma mig som bara gjorde en förra veckan.. Aja så är det. Det är typ det enda jag gjort idag, life life life life. Jag ska försöka se det positivt, jullov nästa torsdag! :) Måste dessutom köpa julklappar. Nån som har något bra tips till killar? Det står still i mitt huvud. Min bror spränger upp allt jag ger honom, så det bästa vore kanske en bomb. Ge lite tips så är ni himla gulliga! Nu ska jag läsa / sova, tidigt jag började idag eller hur? Sju stycken, ni vet. Blöhö. Puss på er :)

Partyyy

image44
Jag och Malin :)

Helgen..

Har inte hunnit blogga så mycket under helgen... I fredags kom Philip hit, mys:) Sen igår åkte han typ vid tre eller nåt för han mådde dåligt. Den lilla sjuklingen. Så då gick jag till Malin en stund och så bestämde vi oss för att dra iväg på fest. Det var trevligt:) Tills slutet av kvällen...haha inga detaljer här. Sen idag har jag hjälpt min systeryster att packa grejjer för hon ska flytta hem! :) Efter det blev det McDonalds och nu sitter jag här. Life! ;) Men nu ska jag se om det går nåt på tv för jag är tröööött sen igår fortfarande..hihi puss!

Haha


Stoerdness, jotack vi vet :)



JAAAA MARIE VANN! :D

Idol!

Har suttit och kollat Idol med Pyret, mycket trevligt :) På friluftsdagen var det svinskööjj, iaf gymmix! Det är ett ställe med typ studsmattor och olika sånna grejjar, as kul! Skridskorna va la inte så jätteroligt, hann dessutom inte va där särskilt länge eftersom vi skulle tillbaka till skolan. Syslöjden va skit... Sydde fel på den där jäääävla kjolen så jag fick sitta och sprätta upp ena sidan på den.. inte så skoj va? Senare kommer min älskling hit förhoppningsvis! <3<3 I adore you baby. Men nu piper micron att popcornen var klara så pusspuss :)


Lovin' it

image42
Klänning från Asos.com
Så om någon vänlig själv där ute får för sig att ge mig den snyggaste klänningen so far....ett litet tips ;)

Tävling!

Hittade en tävling i Kenzas blogg där man kan vinna den nya Skypemobilen från 3!
Den är ju skitsnygg och skulle verkliiiigen vara mer populär hos mig än min nuvarande walkman. Haha:)
image41
För att ta reda på hur du tävlar klickar du HÄR. :)


Pluuugg

Vi har sjukt mycket läxor asså. Fattar inte vad dom tänker med? Har precis skrivit statistik om vattenanvändning i världen.... intressant va? Not. Men men, vissa saker måste man ju göra. Gjorde bara en sån där jävla text&tanke igår så måste göra tre till..skoj. Men seeeeeeeen kanske jag ska träffa Malin :) Imorrn är det friluftsdag med 8orna för oss som var i Gbg förra fredan när 9orna hade. Så då får vi va med dom istället:) Skridskor och gymix, alltså inte vattenpalatset för vi måååste tillbaka till intressevalet=syslöjden! Måste få klart kjolen till utställningen =) Måste fixa hjälm ju också... annars får vi inte åka skridskor, haha! Mobbat, jag vet. Men nu blir det käk och pluggning, pussar!


Påminnelse

Ville bara påminna er, ifall att ni har lust å rösta på mig :)
image29
Läs hur du röstar HÄR!


Mina ögon tydligen, haha!

image40

Mycket roligare med bilder i bloggen, eller hur? ;)

Todaay

Sjuuuukt seg dag i skolan idag, inte nånting blev gjort. Och det bästa av allt, när jag cyklade hem var det typ storm&regn. Det rann verkligen av mig när jag kom in... usch. Det enda positiva var att det är onsdag=slutar halv 2. Idag måste jag plugga. Skriva en dikt, skoj. Om naturliga rättigheter, och det jag har valt är "Kunna dricka rent vatten". Och detta ska jag alltså skriva en dikt om...lyckat! Läsa min bok och skriva 4 "text&tanke". Så jävla tråkigt så det finns inte. Har inget emot att läsa boken asså, men att välja ut 4 meningar/stycken att reflektera över...nej tack? Annars idag händer det väl inte så mycket tror jag. Får se om Philip kommer förbi sen ikväll efter träningen, men har inte pratat med honom så jag vet inte. Jaaja. Nu blir det läsning/SLASH/kolla på tv;) moahaha. PUSS!


<3

image38
The one and only, i'm gonna love you til' the end <3

11 månader!

11 månader med my love idag! <3
Annars har väl skolan vart okej idag. Några från Fridagymnasiet var där och pratade å så. Sen efter skolan var jag en stund med Maja i stan och köpte julklappar. Hittade till Pyret, Siripluttis och mamma :) Känns verkligen inte som det är jul så snart.. jaja kommer snön så kanske... haha;) Nu ska jag göra läxor = roligaste sysselsättningen som finns. Pusshej!

Rösta?

image37

Om ni vill rösta på mig i tävlingen, och kanske inte har lust att köpa tidningen så får ni adressen här :)
(Några har frågat om det så det är därför jag skriver! Och självklart vill jag ha många röster, jag menar, vem vill inte vara med i Stockholmsgruppens register?)

Skicka ett vykort, eller varför inte bara ett kuvert och skriv på utsidan. Anledningen att de vill ha vykort måste ju ändå vara att slippa sitta och öppna massa kuvert. Men skriv utanpå kuvertet så ska det nog funka bra :)

FRIDA
Hammarby Kajväg 14
120 30 Stockholm

Märk med "ATTITYDMODELL 2007" högst upp samt "Nr.6 Matilda Andersson"

RSS 2.0