New

Har en ny blogg nu... he-he...
 
http://tilly.devote.se

Stockholm

Här kommer det en himla massa knepiga bilder. Anledning? Sån är jag. Nej men iallafall. Bilder ifrån Stockholm! På vägen dit, på thairestaurang med morfar, moster+kusiner (Sara som ni ser), pendeltåget, Skansen och utanför bilen. Om ni, av någon konstig anledning, undrar vad jag håller på med på första bilden, så kan jag väl ta och berätta det. Det var när vi stannade på väg till Stockholm, det var sjukt fint väder och jäkligt deprimerande att sitta i en bil hela dagen (fem timmar). Så, när vi äntligen stannade fick jag ju passa på.. Slängde av mig tröjan och började dansa. Jo, det är sant. Kan ju inte låta friskt nånstans. Men jag är ju kanske inte så frisk av mig heller.
På bilderna är det jag, Sara (kusin), min syyysteryster Ida och hennes dotter Siri.


Slappt

God morgon. Det glömde jag ju säga förut. Har legat i soffan sen jag vaknade och trott att jag varit ensam hemma, för jag vaknade ju så himla sent. Klockan halv två (!!) visar det sig att det var jag inte alls, för då vaknade både brodern och systern. Och jag som tyckte att jag sovit så länge....
Iallafall. Slapp dag idag. Ska iväg och fixa tapeter efter mamma varit hos frissan, så det blir trevligt. Om jag hittar något fint det vill säga. Men det gör jag nog. I hope. Senare får vi se vad som hittas på. Det spöregnar ju. Så jag ska allt lägga mig i soffan igen och kolla på någon film. Det är ju alltid trevligt. Pusselipuss!

Förresten. Dom (who are in charge) på Maxi pratar verkligen inte med varandra. Jag ska ju ringa dom när jag vill komma tillbaka, någon gång när skolan börjat. Och det har jag pratat om med två stycken. Men självklart är det en tredje som håller på och ringer och frågar om jag vill jobba. Jag svarar ju dock inte, utan lyssnar på IQ-svar sen. Hö-hö.
Jaja. Skitsamma. Bilden har käraste Linda tagit, och om ni undrar varför jag ser ut sådär så märkte jag att hon tog kort!;)

Snyggaste datafodralet

Får en MacBook till hösten då gymnasiet börjar. Och jag har hittat det snyggaste datafodralet! Från LArobe - Apple Store. Hittade mitt i vår kära huvudstad efter att ha kollat på det på internet.

Lila och rosa -Hey, i'm just a girl!

Update: check!

Nu har det blivit lite väl dåligt med uppdatering här, det måste jag ju erkänna. En vecka har det gått, och inte ett endaste litet inlägg. Skulle ju kunna säga att jag är -"One hell of a busy woman". Fast det kanske vore att överdriva en aning. Var ju i Stockholm torsdag-söndag, och då var datorn inte prio ett direkt (did i really say that?!). Blev ju gjort både det ena och det andra, men det kan vi ju ta när jag har fixat in bilderna. Annars blir det ju så krångligt.

Så, alltså. Sedan i söndags har jag haft för mig en himla massa (okej, inte såå himla massa kanske..) saker. Min käraste käraste Malin kom hem i söndags! Så henne har jag självklart umgåtts med. She's the one, you know. Vi har praaaatat (hello, två veckor borta!), varit ute på Överby och bara haft det mys. Ikväll var vi på bio och såg Batman-filmen, som jag inte minns namnet på. För visst var det ett annat namn den hade? Oh well, ni fattar. Den var iallafall himla bra!
Har även umgåtts med Marcus, ofcöööörse. Kollat på film och sånt där mysigt.:)

Får väl hoppas att ni alla har haft en lika trevlig vecka (om man räknar sen förra torsdagen) som jag! Great som vanligt. Allt känns så bra nu, när jag inte jobbar. Det är helt sjukt härligt faktiskt. M-hm. Me likey. PUSS!

Och bara för att känna att egotrippen inte har försvunnit helt, -en bild ifrån Stocken!

RSS 2.0