Trötteer

Trött. Jag är trött. Väldigt trött. Am I making myself clear? Kunde knappt gå upp imorses, men gjorde det ändå. Heja mig, typ. Första lektionen i skolan blev det dans, andra hade vi springning och efter lunch var det dans igen. Och jag är så arg, har jag sagt det? Nej det glömde jag av i all trötthet. Jag är iallafall arg! På mig själv. På mina lungor. På min astma. Sprang uppvärmningen innan vi skulle springa det lite längre spåret, och självklart fick jag ont. Jag blir verkligen arg. Även fast det inte kan hjälpas. Inte med medicin eller någonting. Men jag har sån jäkla prestationsångest. Åååh, skitsam!
Nu ska jag snart in i duschen och göra mig iordning inför kvällens happenings. Vilket för övrigt blir något partaj med Karin och Emelie, så tror jag att Nathalie ska med hon också. Så det blir trevligt, såklart. Men förresten ska jag sova lite först. Jag är ju himla trött, om ni minns det? Massor med pussar på er, för att ni är så söta.


Ett troll

Kommentarer
Postat av: Josiee

trollet var vackert:)

2008-05-23 @ 17:00:15
URL: http://josieeme.blogg.se/fashion/
Postat av: Jag och fotbollsspelarn

Hoppas du får en suverän kväll och helg1

2008-05-23 @ 17:04:02
URL: http://tgif.blogg.se/
Postat av: Zhara

ja det hoppas jag med:)

2008-05-23 @ 18:23:03
URL: http://zharaf.blogg.se/
Postat av: MATILDA

svar: hehe okej, jag känner mig då inte träffad :P får höra det när jag har den grå - exakt som jag har. men sen när jag ändrade den till beige bara för att kolla, då va de ingen som sa nåt. men men ;D söt bild :)

2008-05-23 @ 19:27:18
URL: http://matildahammar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0